Opublikowano 8 Marca 201115 l pastaldo wysyłaj zaproszenia a nie leniuc**jesz :gwizdanie: p.s ja zaraz idę zmieniać tarcze i klocki przód Niby jestem cały czas on line ale siedze w robocie i tylko co jakis czas patrze czy ktoś coś odpisał w wątkach w których cos pisałem Dziś jeszcze kobiecie trzeba poswięcić czas wiec dziś będzie cięzko Ja musze zmienić z tyłu ale nie wiem czy klocki czy łożysko bo coś popiskuje przeca łożysko nie popiskuje jeno hucy ostatnio z tyłu wymieniałem ale w Q z resztą w oście też wymieniałem
Opublikowano 8 Marca 201115 l Autor Jak wynajmowałem tor od 9-17 to z rabatem płaciłem 700zł A teraz to nie wiem ile sobie życzą
Opublikowano 8 Marca 201115 l pastaldo wysyłaj zaproszenia a nie leniuc**jesz :gwizdanie: p.s ja zaraz idę zmieniać tarcze i klocki przód Niby jestem cały czas on line ale siedze w robocie i tylko co jakis czas patrze czy ktoś coś odpisał w wątkach w których cos pisałem Dziś jeszcze kobiecie trzeba poswięcić czas wiec dziś będzie cięzko Ja musze zmienić z tyłu ale nie wiem czy klocki czy łożysko bo coś popiskuje przeca łożysko nie popiskuje jeno hucy ostatnio z tyłu wymieniałem ale w Q z resztą w oście też wymieniałem Hucy tez cos z tyłu z prawej strony ale pisk zagłusza. Jak się zagrzeje po przejechaniu kilku metrów to pisk ustaje a tylko od czasu do czasu cos zahucy Jak wynajmowałem tor od 9-17 to z rabatem płaciłem 700zł A teraz to nie wiem ile sobie życzą Od 9-17 to rozumiem na 8 godzin? To pewnie teraz trzeba liczyc z 800zł albo więcej. I jesli była by cheć faktycznie wynajmu to trzeba by żeby przyjechało na pewno około 20osób to i cenowo wyszło by znośnie. Tylko ciekawe czy tyle osób sie uda namówic i to jeszcze w jednym czasie
Opublikowano 8 Marca 201115 l Jak wynajmowałem tor od 9-17 to z rabatem płaciłem 700zł A teraz to nie wiem ile sobie życzą Podobno sporo więcej ale trzeba się konkretnie dowiedzieć
Opublikowano 8 Marca 201115 l Rafał co Ty w tym Radzyniu odwalasz http://tvp.info/informacje/agro-info/rolniczy-protest-w-radzyniu-podlaskim/4110857
Opublikowano 8 Marca 201115 l O rzesz ku..a ;( To pojechali po całości z tą ceną A co powiecie na propozycję zrobienia wiosennego spota nad zalewem Zemborzyckim w Lublinie ? I tam można by zrobić wspomnianego grilla tylko musiałbym sie dowiedzieć jak tam z warunkami do czegos takiego
Opublikowano 8 Marca 201115 l teraz chcą za wynajęcie toru 3500 zł dla klubów na zlot dzięki za info... żal.pl żeby tyle kasy za tor chcieli [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 12:26_________________________________________________[quote name=Sebek () ] Rafał co Ty w tym Radzyniu odwalasz http://tvp.info/informacje/agro-info/rolniczy-protest-w-radzyniu-podlaskim/4110857 No właśnie wczoraj coś słyszałem w radiu Ja swoim "traktorem" niestety nie byłem
Opublikowano 8 Marca 201115 l Wszystkiego najlepszego moje drogie panie Najlepszego wszystkim Paniom Dziękuje
Opublikowano 9 Marca 201115 l me? No a kto jak nie Ty... sam go namawiałeś do tego ale ja się na tym nie znam
Opublikowano 9 Marca 201115 l do mnie pw dotarło i obserwuję temat z zaciekawieniem no i zobacze w koncu jak kto wygląda
Opublikowano 9 Marca 201115 l do mnie pw dotarło i obserwuję temat z zaciekawieniem no i zobacze w koncu jak kto wygląda Czekamy na kolejne osoby i zobaczymy jakie będzie zainteresowanie
Opublikowano 9 Marca 201115 l Autor Na początek proponuję ustalić w jakie dni robimy spociki. Tak jak to inne regiony mają zrobione. Trzeba zrobić ankietę i wybrać jeden dzień tygodnia , kiedy będziemy się spotykać. Potem ustalimy godzinę i miejsce
Opublikowano 9 Marca 201115 l do mnie pw dotarło i obserwuję temat z zaciekawieniem no i zobacze w koncu jak kto wygląda to nigdy nie byłeś na spocie?
Opublikowano 9 Marca 201115 l do mnie pw dotarło i obserwuję temat z zaciekawieniem no i zobacze w koncu jak kto wygląda to nigdy nie byłeś na spocie? Niektórzy nie wiedza co tracą
Opublikowano 9 Marca 201115 l ja bywałem do tej pory na zamojskich ale jako, że osiadłem już raczej na stałe w Lublinie to na zamojskich będę coraz rzadziej pewnie