Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że nie wszyscy.

Ale allegro nawet przy założeniu konta nie chce dokumentów, można sobie założyć konto na słupa a później szukaj wiatru w polu.

Dokumenty od osób prywatnych chcą dopiero po zablokowaniu konta.

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem, że nie wszyscy.

Ale allegro nawet przy założeniu konta nie chce dokumentów, można sobie założyć konto na słupa a później szukaj wiatru w polu.

Dokumenty od osób prywatnych chcą dopiero po zablokowaniu konta.

No niby masz racje.

Nie wiem jak jest teraz ale jak ja zakładałem jakies 5 lat temu to musiałem podac dane, otrzymałem list pocztą z kodem do aktywacji konta i dopiero mogłem sprzedac cokolwiek wiec jakas tam minimalna kontrola była.

Opublikowano

Ogólnie sposób rozwiazywania sprawy przez alegro jet żenujacy kończy sie odpowiedzią na maila spróbujcie sie dogadać i tyle alegro raczki umywa, kolega do dzisiaj siedzi z problemem niedoręczonej drukarki :thumbdown: juz se darował też składał na policje i w ogóle i hooj sie zdało z tego

Póki w polskim prawie ba w ogóle w mentalnosci polaków nic sie nie zmieni tak będą takie sytuacje sie powtarzać, przetrwa tylko ten kto dysponuje "plecami" np uparty tata w skarbówce" taka prawda

Mój ojciec miał problemy z odzyskiem zapłaty za wykonaną robote budowlaną, nie szło w ogóle odzyskać kasy pomimo umowy, akurat tak sie złożyło że robili w miedzy czasie u jakiegoś szefa z urzedu skarbowego noi wspomniał mu o tym problemie, po małej negocjacji cen wykonywanej roboty koleszka zajał sie tym poprzednum dłuznikiem, kasa szybko pokazała sie :wink4:

Armi ścigaj gnoja, najlepiej to mu załatwić "problemy" to przynajmniej odczuje skutki swoich wałków

Opublikowano

Jak się uprę to gnój pójdzie siedzieć. Oszustwa to raz a dwa podszywanie się pod inne osoby. Ten Rafał nazywał się już min. Piotrek czy Paweł.

Plus skarbówka, z tego co czytałem on dla kogoś pracuje i dla tej osoby rozprowadza części. Więc skarbówkę poczują dwie osoby.

Opublikowano

Skaróbwka powinna skutecznie rozwiazać problem bo alegro to hooj milowy w sprawie :thumbdown: policja tak samo :thumbdown:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 13:11_________________________________________________

Wyjaśnił mistrz Kowi który ogarnia Q jak nikt inny na świecie :naughty: techniki jazdy pojazdem z napędem Q uczy w szkole :naughty:

:decayed:

Opublikowano

nie ma to jak prawdziwy drifter i jego batmanowóz :decayed:

Opublikowano

a cóż to za driftowóz :polew:

Niezły spec, koła max w lewo i gaz w podłogę i przejechane 5 metrów na zaciągniętym recznym :polew:

Prawdziwa spektakularna jazda :polew:

Tez tak potrafie :przebiegly:

Opublikowano

to dobre pały podjeżdżają a chłopaki dalej się kręcą :decayed:

Opublikowano

Niezły spec, koła max w lewo i gaz w podłogę i przejechane 5 metrów na zaciągniętym recznym :polew:

FWD kręcące bączka :kox: wiecie gdzie to znalazłem :polew: :polew: na vortexie z komentarzami typu żal, profanacja :polew: :polew: :polew:

No ale w sumie tak to wygląda jak ktoś upala przedni napęd jeżdżąc w koło :confused4: w środku wrażenie że za***iście to wychodzi ale na zewnatrz :gwizdanie:

Opublikowano

FWD kręcące bączka :kox: wiecie gdzie to znalazłem :polew: :polew: na vortexie z komentarzami typu żal, profanacja :polew: :polew: :polew:

No ale w sumie tak to wygląda jak ktoś upala przedni napęd jeżdżąc w koło :confused4: w środku wrażenie że za***iście to wychodzi ale na zewnatrz :gwizdanie:

:polew: :polew:

No powiedzmy ale trzeba tez przyznac ze to gość miał zero pojęcia a nie koniecznie wina napedu :chytry:

Opublikowano

Najgorsze że to polak :wallbash:

Opublikowano

Kowiaczku mój kochany :decayed: kto Ci z@jebał Twój "piękny" podpis? :decayed::naughty:

Opublikowano

Kowiaczku mój kochany :decayed: kto Ci z@jebał Twój "piękny" podpis? :decayed::naughty:

donos złożyłes czy co :mysli:

kto ukradł moje dzieło :przebiegly:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Złożyłem donos, powiedzieli, że dostanę za to kolor fioletowy i status VIPa :decayed::polew:

Opublikowano

Złożyłem donos, powiedzieli, że dostanę za to kolor fioletowy i status VIPa :decayed::polew:

nooo to cie wyruchali :polew: :polew: :polew: :polew: bo dalej szczebelka nie masz za zasługe idź kup jeszcze im cukier :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

nooo to cie wyruchali :polew: :polew: :polew: :polew: bo dalej szczebelka nie masz za zasługe idź kup jeszcze im cukier :wallbash: :wallbash:

wpiert@lę im :naughty: pojadę i im wpiertolę :naughty: mówili coś że trzeba zebrać 3 donosy wtedy dają i VIPa i moderatora i klubowicza :decayed: ja walczę o wszystkie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

co to za promocja z tymi zielonymi kropami? dla vipow czy co?

Opublikowano

Gdzie w Lublinie znajdę dobra firmę piorąca tapicerkę samochodową?

Opublikowano

myjnia pod galeria orkana widzialem jakis czas temu auto prane u nich i wygladalo bardzo ladnie

Opublikowano

Gdzie w Lublinie znajdę dobra firmę piorąca tapicerkę samochodową?

Te kiedyś odwiedziłem i bylo ok, nie wiem jak dziś z cenami:

-> Hipo

-> Mors