Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz dziecko i żonę??

bo jak się dla rodziny na tygodniu nie ma czasu to od tego są właśnie weekendy :)

Nie no rozumiem to było w formie żartu :notworthy:

No akurat niemam ani żony ani dziecka ale dość wymagającą dziewczynę wiec wiem o co biega :wink4:

jesli 18 w niedziele to ja odpodam bo mam mecz na starcie , ewnetualnie po meczu moge zajechac , albo na chwile przed . mi olimp najbardziej pasi :evil:

Godziny rzuciłem luźno. Chce żeby sie chłopaki wypowiedzieli cos na temat :tongue4:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak coś ja jutro będę w LU :decayed: W sumie nawet dzisiaj, ale dzisiaj będę nieosiągalny :drunk::decayed:

Opublikowano

Jak coś ja jutro będę w LU :decayed: W sumie nawet dzisiaj, ale dzisiaj będę nieosiągalny :drunk::decayed:

będziesz dla kolegów tylko osiągalny :gwizdanie:
Opublikowano

No ja dziś tez nieosiągalny :tongue4: Ale jak będziesz już troche trzeźwiejszy to można sie gdzies ustawić :naughty:

Opublikowano

No ja dziś tez nieosiągalny :tongue4: Ale jak będziesz już troche trzeźwiejszy to można sie gdzies ustawić :naughty:

za tydzień :decayed: Dobra startuję zaraz na Lublin :kox: właśnie urywam się z roboty :cool1: Nara :hi: Wasze zdrówko :drunk:

Opublikowano

w sumie propozycja pod zakmkiem jest calkiem dobra jak dla mnie :decayed: a co do godziny to mi pasuje jakos okolo 16 ale dostosuje sie do wiekszosci :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

16 w niedziele moze byc , kurde paly mnie dzis zatrzymaly przyje....li sie do szyb no i d*pa musialem zrywac folie . mowilem Patroxowi ze u nas w lublinie nie przejda te szyby no i mialem racje :wallbash:

Opublikowano

16 w niedziele moze byc , kurde paly mnie dzis zatrzymaly przyje....li sie do szyb no i pupa musialem zrywac folie . mowilem Patroxowi ze u nas w lublinie nie przejda te szyby no i mialem racje :wallbash:

ale tylko przód :mysli:
Opublikowano

no przod

Opublikowano

no przod

trzeba było powiedzieć że nie wiedzą jaką maja przepuszczalność i nie mogą CI kazać tego bezpodstawnie zerwać, niech zatrzymują dowód a ty załatwisz atest :decayed:
Opublikowano

no ale jak bym zalatwil jak tam przepuszczalnosc miala 30 % a powinna miec 70

Opublikowano

no ale jak bym zalatwil jak tam przepuszczalnosc miala 30 % a powinna miec 70

czyli miernik byl grany?

Opublikowano

nie oni miernika nie mieli , ale ja wiem ze tam jest 30 % przepuszczalnosci bo kiedys mierzylem

Opublikowano

Pany pogoda nam sie popiedolila :angry:

Nooo :wallbash:

Ale damy rade. jesli o mnie chodzi i innym pasuje to może byc pod zamkiem koło 16 :hi:

Opublikowano

najwyżej spędzicie spota w Ceskiej knajpie :decayed: swego czasu tam porządziliśmy :)

Opublikowano

Siema chłopaki :wink4: Duża brygada się na jutro zbiera? Łopuny letnie a tu zima wróciła :wallbash:

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to 5 osób bedzie. :cool1:

No tez mnie korciło żeby tydzień temu zmienić i dobrze że mi znajomy odradził :wink4:

Opublikowano

ja myslalem ze motorkiem przyjade a tu du-pa

Jakim jednośladem jeździsz?