Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Ty to zrobiłes? Ręcznie? Bo nie wierzę że bez jakichś narzedzi mechanicznych tak to wygłaskałes :shocked:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 11:14_________________________________________________a kierownice szlifowałem na płaskiej powierzchni wszystkie równo na rozłożonym arkuszu papieru. Najpierw grubszym 220 a później wodnym i wyszło jak lusterko.

no muszelka juz na swoim miejscu, wczoraj odbyly sie testy i nic nie tnie :kox: mozna za***rdalac :decayed:

czyli jest juz tak jak być powinno :mysli:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak Ty to zrobiłes? Ręcznie? Bo nie wierzę że bez jakichś narzedzi mechanicznych tak to wygłaskałes :shocked:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 11:14_________________________________________________a kierownice szlifowałem na płaskiej powierzchni wszystkie równo na rozłożonym arkuszu papieru. Najpierw grubszym 220 a później wodnym i wyszło jak lusterko.

no muszelka juz na swoim miejscu, wczoraj odbyly sie testy i nic nie tnie :kox: mozna za***rdalac :decayed:

tak w piku daje na jakies 1,5 bara i ani grama wiecej trzyma rowno nie zbija cisnienia

PS

zdjcie078r.jpg

Kowi! zabierz ta blokade mie spod firmy :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

tak w piku daje na jakies 1,5 bara i ani grama wiecej trzyma rowno nie zbija cisnienia

PS

zdjcie078r.jpg

Kowi! zabierz ta blokade mie spod firmy :naughty: :gwizdanie:

wysłałem starą po tego wraka, mówiłem jej zeby wracała samochodem z zakupów, jak zwykle zapomniała :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

wysłałem starą po tego wraka, mówiłem jej zeby wracała samochodem z zakupów, jak zwykle zapomniała :wallbash: :wallbash:

a co dzisiaj helikopterem wróciła? :decayed: no wrak wrak też bym się wstydził nim jeździć :decayed:

Opublikowano

a co dzisiaj helikopterem wróciła? :decayed: no wrak wrak też bym się wstydził nim jeździć :decayed:

MPK :embarrassed:

Opublikowano

moja jak do tej pory przestała sie przycinac. Może coś tam sie ułozyło. Mniejsza z tym. Narazie nie rozbieram tego łajna. poczekam jak zacznie sie problem większy z cięciem.

Musze tylko zrobić logi żeby byc pewnym na 100%.

Opublikowano

z LC? :decayed: to macie takie MPK LRY -> LC? :decayed:

Opublikowano

z LC? :decayed: to macie takie MPK LRY -> LC? :decayed:

a co zdziwiony :decayed:

Opublikowano

Musze tylko zrobić logi żeby byc pewnym na 100%.

wskaznik doladowania prawde Ci powie :good:

Opublikowano

no wlasnie. Tylko najgorsze jest to że mam kabel ale nie mam laptopa i za kazdym razem musze sie kogoś prosic o kompa :angry:

Ale może w weekend majowy uda sie cyknąc logi :przebiegly:

Opublikowano

a co zdziwiony :decayed:

w sumie nie :polew:

Opublikowano

No i co Panowie kiedy umawiamy się na majówkę ?? :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

No i co Panowie kiedy umawiamy się na majówkę ?? :przebiegly:

Jak zima odejdzie :polew: :polew:

Opublikowano

Jak zima odejdzie :polew: :polew:

Ty się nie śmiej :thumbdown: Bo to Twoja wina - lodówkę trzeba czasami zamykać :decayed:

Opublikowano

będzie ktoś w piatek na koncercie Perfektu w lublinie? Można by się styknać :naughty:

Opublikowano

no dzisiaj pewnie ktoś się wybierze, być może nawet ja, bo nie mam daleko ;D

Opublikowano

ja niestety dzis odpadam :disgust:

Opublikowano

ja niestety dzis odpadam :disgust:

wyjątkowo? :decayed: Kowi2 :decayed: :decayed: :decayed::bag::naughty:

Opublikowano

ja nie wyjątkowo :wink4:

Zapiepszałem całą sobote i robiłem płot na wsi. Jestem wykończony.

A Ty już dawno nie inaugurowałes rano jakiegoś lubelskiego wątku :przebiegly: Czyżbyś był na urlopie? :tongue4:

Opublikowano

A Ty już dawno nie inaugurowałes rano jakiegoś lubelskiego wątku :przebiegly: Czyżbyś był na urlopie? :tongue4:

wręcz przeciwnie :decayed:

A tak serio nic tu się nie dzieje w tym wątku :thumbdown: nuda :thumbdown: ogólnie coś ucichli wszyscy... Kiedy jakiś spot? kiedy jakiś grill? :kox: Oby nie za tydzień i nie za 2 :decayed: