Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mrogalik i jak bedziesz leciał przez moją wioske :mysli:

paput ja tą felge chciałem prawie juz kupić :decayed: robiłem VT ale ostatecznie nie powaliła mnie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

paput ja tą felge chciałem prawie juz kupić :decayed: robiłem VT ale ostatecznie nie powaliła mnie :gwizdanie:

no wąłsnie chyba i ja odpuszczę :confused4:

[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 20:04_________________________________________________mrogala nie będzie jutro

Opublikowano

Do niej trzeba solidnej gleby jak do łopat z A8

Opublikowano

własnie, mam kase na gwint to na fele mi 300 zł zostanie wiec soje przed wyborem :decayed:
Opublikowano

własnie, mam kase na gwint to na fele mi 300 zł zostanie wiec soje przed wyborem :decayed:

:decayed:

życie

jak cos mam 18 sline w dobrej cenie ale bez opon, albo jak chcesz 19ki też bym miał :wink4:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 20:12_________________________________________________Miałem je we wtorek obejrzeć, ale dwa dni na budowie byłem i musze sie odezwać, obczaić, moze dla siebie wezme :decayed:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 20:13_________________________________________________takie 19ki

hansons.jpg

na fotce z oponą 235/40 dlatego taki balon :decayed:

Opublikowano

:decayed:

życie

jak cos mam 18 sline w dobrej cenie ale bez opon, albo jak chcesz 19ki też bym miał :wink4:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 20:12_________________________________________________Miałem je we wtorek obejrzeć, ale dwa dni na budowie byłem i musze sie odezwać, obczaić, moze dla siebie wezme :decayed:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 20:13_________________________________________________takie 19ki

hansons.jpg

karwa na 19" to wozy jeżdża :decayed:

a te 18" to takie? http://moto.allegro.pl/4x-oryginalne-audi-s-line-alu-18-245-40-r18-i1606781415.html

Opublikowano

hansons.jpg

ile workow zlota za te 19??? :mysli:

Opublikowano

tak mi przynajmniej wydaje że to o te chodzi wnioskuje z opisu słownego :wink4: jak będą ori i w za***istym stanie to niewykluczone że sam je przytule :decayed: no ale zobaczymy jeszcze

A co do 19ek to jeszcze niewiem ile za same felgi, opony nówki tylko szkoda ze taki rozmiar beznadziejny, do jutra dowiem sie ile sie cenią :wink4: Felgi mają troche porysowane ranty

Opublikowano

a może opyla się kupowac rs6 et43 na sztuki? :mysli:

Opublikowano

troche to potrwać moze ale jak dobrze trafisz to moze wyjdziesz na równo jak byś kupował komplet ne wliczając przesylki :gwizdanie:

Opublikowano

troche to potrwać moze ale jak dobrze trafisz to moze wyjdziesz na równo jak byś kupował komplet ne wliczając przesylki :gwizdanie:

tyle że w lpeszym stanie

kurna nie mam już pomysła na fele do mojego audika :confused4:

Opublikowano

tyle że w lpeszym stanie

kurna nie mam już pomysła na fele do mojego audika :confused4:

stalowe 15" będzie w sam raz :wink4:

Opublikowano

te 19ki za 2800 :gwizdanie: jutro moze wpadne do kumpla to porobie pare fotek co ma obecnie

Opublikowano
:kox: :kox: :kox::hi:
Opublikowano

dopiero 27-mego, ale ja na waw nie latam przez Twoja wichure tylko przez Paputa :good:

Opublikowano

dopiero 27-mego, ale ja na waw nie latam przez Twoja wichure tylko przez Paputa :good:

:jerk::zyzol:

Opublikowano

mają się ku sobie :gwizdanie: :decayed:
Opublikowano

no to hujnia :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
:patrzy:
Opublikowano

:patrzy:

hyhy :gwizdanie: