Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba głupa jebniesz :polew: :polew: :polew:

:no: chyba Ty... :decayed:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany ma ktoś N75 wolne żebym mógł sprawdzić czy to on mi przeładowuje?

Opublikowano

pisz do paputa jeszcze nie dawno widziałem że miał z watku z części z AFNa[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 12:46_________________________________________________

no szalej szalej. Jak zrobisz 1300na baku to na najbliższym spocie Ci piwo postawie :przebiegly: Ale nie wiem jak to zrobisz ale musisz udokumentować :chytry:

1280 mi się udało zrobić :naughty: ale jeszcze serią dłuższy wyjazd się trafił :)

dzisiaj na rezerwie z klimką 150 jebnę :D

i jak tam zrobione 150 na rezerwie?

Opublikowano

nie :confused4: nie wytrzymałem :decayed: jazda 80-90 km/h i to jak mnie wyprzedzali czym się da tak mnie wkurfiła że dałem radę przejechać na tej rezerwie tylko 80-90 km, fis pokazywał że niby jeszcze 50 km mogę zrobić na tym co zostało w zbiorniku, ale postanowiłem zatankować i dać w piz*@ :decayed: Zatankowałem 8 litrów :polew: i po kolejnych 60 km znowu zapaliła mi się rezerwa :polew: no musiałem odmulić i wyprzedzić tych co mnie wcześniej wyprzedzili :decayed:

Opublikowano

nie :confused4: nie wytrzymałem :decayed: jazda 80-90 km/h i to jak mnie wyprzedzali czym się da tak mnie wkurfiła że dałem radę przejechać na tej rezerwie tylko 80-90 km, fis pokazywał że niby jeszcze 50 km mogę zrobić na tym co zostało w zbiorniku, ale postanowiłem zatankować i dać w piz*@ :decayed: Zatankowałem 8 litrów :polew: i po kolejnych 60 km znowu zapaliła mi się rezerwa :polew: no musiałem odmulić i wyprzedzić tych co mnie wcześniej wyprzedzili :decayed:

:polew: skąd ja to znam.

Ja mam kaszankę bo ciągle łapie noflauty więc jazda do 2,5tys rpm :wallbash: :wallbash:

A nie chce mi sie znowu jej rozbierac.

Musze dorwac lapka i zrobic logi bo mnie wpienia :angry:

Opublikowano

Ja liczę godziny :polew:

jeszcze 3 i odbieram audika od lakiernika :dance:

Opublikowano

:kox:

Poszerzałes te błotniki czy coś innego modziłes?

Opublikowano

ja nie wiem :wallbash: ogólnie nie mam takich problemów może mnie wyprzedzać każdy, ale widocznie wtedy miarka się przebrała :decayed: I nie wytrzymałem :confused4: Ale dziwnie było tak jechać oszczędnie i stosunkowo powoli i praktycznie nie zwracać uwagi na teren zabudowany i ograniczenia prędkości tylko lekko puścić pedał gazu i już ma się odpowiednią prędkość :blink: A potem gaz hamulec gaz hamulec gaz hamulec :thumbdown: I walka z kierownicą w koleinach :decayed: Już drugi raz mi jakiś koleś na cb powiedział na tej samej trasie: "kolego z Audi czego Tobą tak rzuca?" :naughty: Ale fakt że na tej trasie przy większych prędkościach macha mi solidnie furą szczególnie przy wyprzedzaniu i wyskakiwaniu z tych kolein :naughty:

Opublikowano

Jak dobrze poszło to błotniki są poszerzone a jak źle to tylko zderzak pomalowany :)

Opublikowano

ja nie wiem :wallbash: ogólnie nie mam takich problemów może mnie wyprzedzać każdy, ale widocznie wtedy miarka się przebrała :decayed: I nie wytrzymałem :confused4: Ale dziwnie było tak jechać oszczędnie i stosunkowo powoli i praktycznie nie zwracać uwagi na teren zabudowany i ograniczenia prędkości tylko lekko puścić pedał gazu i już ma się odpowiednią prędkość :blink: A potem gaz hamulec gaz hamulec gaz hamulec :thumbdown: I walka z kierownicą w koleinach :decayed: Już drugi raz mi jakiś koleś na cb powiedział na tej samej trasie: "kolego z Audi czego Tobą tak rzuca?" :naughty: Ale fakt że na tej trasie przy większych prędkościach macha mi solidnie furą szczególnie przy wyprzedzaniu i wyskakiwaniu z tych kolein :naughty:

żeby nie rzucało na tych koleinach to trzeba by mieć chyba pod samochodem taki miesz jak w żaglówkach wbity z pół metra w glebe to by sie trzymał :polew:

Mnie wpienia jak mnie wyprzedzają. Tzn jakies małe pierdułki nie mówie o czyms co faktycznie ma prawo zniknąc mi za horyzontem :cool1:

A te tryby awaryjne szczególnie w trakcie wyprzedzania koszmar :angry::wallbash:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 13:17_________________________________________________

Jak dobrze poszło to błotniki są poszerzone a jak źle to tylko zderzak pomalowany :)

czyli będziesz miął niespodzianke? :naughty:

Opublikowano

Podejrzewam, że błotników nie zrobią ale to nic sam zrobię (taniej :naughty:)

Opublikowano

jak? :przebiegly:

Opublikowano

Kijem bejsbolowym albo jakąś rurką, tak jak aju robił:>

Rafałek, jak Ci rzuca tyłem na koleinach to sprawdź tuleje tylnej belki :gwizdanie:

Nie powinno rzucać, nawet przy większych prędkościach.

Opublikowano

Rafałek, jak Ci rzuca tyłem na koleinach to sprawdź tuleje tylnej belki :gwizdanie:

Adas kiedy urlop Ci sie zaczyna :mysli: bo moze bysmy w moim dłubneli głośniki :mysli: któregoś pieknego dnia :decayed: tylko maty musze kupić :)

Opublikowano

Adas kiedy urlop Ci sie zaczyna :mysli: bo moze bysmy w moim dłubneli głośniki :mysli: któregoś pieknego dnia :decayed: tylko maty musze kupić :)

a jesli do tego czasu kupił bym drzwi to może i ja bym sie tam przykleił :rolleyes:

Opublikowano

a jesli do tego czasu kupił bym drzwi to może i ja bym sie tam przykleił :rolleyes:

:naughty:
Opublikowano

nie chodzi o rzucanie rzucanie... tuleje mam już wymienione :wink4: Chodzi mi o to że mam 225 oponę, felgę 8J i et 35 a to wszystko powoduje że w tych naszych polskich koleinach nie da się utrzymać :wink4: I nosi autem - wyrzuca z kolein :) i przy przeskakiwaniu z pasa na pas ciężko się wstrzelić idealnie w koleinę, zawsze musi wyrzucić :) A ja tak trzymałem się za mesiem E-klasą on na komfortowym zestawie opon i felg więc pływał tam a mnie wyrzucało z kolein i koleś w lusterku widział pyrgającą się walczącą z koleinami piłeczkę :)

Opublikowano

Aaaaa to i ja tak czasem mam :wink4:

Opublikowano

pisz do paputa jeszcze nie dawno widziałem że miał z watku z części z AFNa[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 12:46_________________________________________________

no szalej szalej. Jak zrobisz 1300na baku to na najbliższym spocie Ci piwo postawie :przebiegly: Ale nie wiem jak to zrobisz ale musisz udokumentować :chytry:

nie mam już n75 został mi n18 z połamaną główka ale da radę to zrobić

Opublikowano

paput a jutro która masz zmianę? bo ja jadę na 3 może byśmy gdzieś się stykneli na Puławach