Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic się nie dzieje bo zimno jak cholera.

u mnie w biurze zimno i palce marzną od klikania :wallbash:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie w robocie cieplitko a jak słońce zaświeci w moje południowe okno to nawet gorąco :naughty:

Miałem byc na koncertach w ten weekend ale sie wysrało bo musiałem jecheć na wieś.

Za tydzień chyba tez będę musiał sie wybrać.

Coś tam chłopaki z chełma bałamucili żeby grilla zrobic. Może pod koniec maja byśmy coś zmodzili ? :przebiegly:

Opublikowano

nic się nie dzieje bo zimno jak cholera.

u mnie w biurze zimno i palce marzną od klikania :wallbash:

gdzie zimno? :shocked: U mnie cieplutko :)

Coś tam chłopaki z chełma bałamucili żeby grilla zrobic. Może pod koniec maja byśmy coś zmodzili ? :przebiegly:

Do Chełma zawsze :good::kox:

Opublikowano

kurna grube ściany i nawet jak świeci słońce to nie za ciepło, ma to swoje plusy bo latem nawet klimy nie potrzeba i jest nieźle, ale na razie hebel

Opublikowano

kurna grube ściany i nawet jak świeci słońce to nie za ciepło, ma to swoje plusy bo latem nawet klimy nie potrzeba i jest nieźle, ale na razie hebel

u mnie na lato jest klima na szczęście :naughty::kox:

Opublikowano

Pisać kurfa co tu taki spokój! :evil::tongue4:

Opublikowano

Pisać kurfa co tu taki spokój! :evil::tongue4:

co się kurffa dzieje z mrogalem? pełna skrzynka PW nie odpowiada na smsy :mysli:
Opublikowano

co się kurffa dzieje z mrogalem? pełna skrzynka PW nie odpowiada na smsy :mysli:

L4 :naughty: zamknęli go na oddziale bez klamek :naughty: A tak poważnie to pojechał w trasę "koncertową" z kabaretem jakimś tam i podaje im ręczniki :mysli: coś tak mi pisał... A no i przesiadł się z Audi na skodę :thumbdown: Mówi że lepsza :sick3: A znając życie to pewnie pojechał do Solara dorabiać w kamieniołomach :naughty:

Opublikowano

L4 :naughty: zamknęli go na oddziale bez klamek :naughty: A tak poważnie to pojechał w trasę "koncertową" z kabaretem jakimś tam i podaje im ręczniki :mysli: coś tak mi pisał... A no i przesiadł się z Audi na skodę :thumbdown: Mówi że lepsza :sick3: A znając życie to pewnie pojechał do Solara dorabiać w kamieniołomach :naughty:

miał jutro do mnie po magiel przyjechać i nie wiem czy go wyciągać, pewfffnie zapity w Solar Garage leży od wczoraj :decayed:
Opublikowano

papuć szukałes może tego plastikowego łacznika dla mnie?

Opublikowano

papuć szukałes może tego plastikowego łacznika dla mnie?

jeszcze nie, zaraz idę ciąć sreberko to poszukam, wczoraj zapitalałem na budowie i nie miałem jak
Opublikowano

ok luzik. Tak czy tak nie będe jechał po taką pierdułke specjalnie ;) jak będę jechał przez puławy to bysmy sie zgadali. jak znajdziesz turbine i wężyk od niej idący to na nim jest ten łacznik :kox:

Opublikowano

miał jutro do mnie po magiel przyjechać i nie wiem czy go wyciągać, pewfffnie zapity w Solar Garage leży od wczoraj :decayed:

pewnie zajedzie bo z tego co wiem to chyba jutro jedzie w stronę W-wy :mysli:

A tak poważnie to miał dłuższy weekendowy wyjazd :) I dlatego go nie było :wink4: w sumie dzisiaj go też nigdzie nie widać :mysli: może wraca :mysli:[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 11:57_________________________________________________

mogą być spoko tylko otwór centrujący nie taki jak trza, więc trzeba nakładeczki :wink4:

Opublikowano

kondona trza bedzie 215 dac, tfffu zapomnielem ze Ty koza jezdzisz to Ci nic nie przytrze :)

macie jakieś fotki jak one w 18" wyglądają na mesiu?
Opublikowano

wzor fajny

8,5 cala szerokosci et 35 wiec moze byc kiedys problem jak obnizysz

ja od poniedzialku swoja latam na gwincie :>

Opublikowano

wzor fajny

8,5 cala szerokosci et 35 wiec moze byc kiedys problem jak obnizysz

ja od poniedzialku swoja latam na gwincie :>

do osiek macie tane gwinty[br]Dopisany: 11 Maj 2011, 19:54_________________________________________________

ok luzik. Tak czy tak nie będe jechał po taką pierdułke specjalnie ;) jak będę jechał przez puławy to bysmy sie zgadali. jak znajdziesz turbine i wężyk od niej idący to na nim jest ten łacznik :kox:

cza było mówić że chodzi ci o wężyk od gruchy turbniny