Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wychodzę z założenia że jak ktoś jeździ sporo to jakieś tam małe przygody pierdoły mogą go spotkać i spotkają, jak nie z jego winy to ktoś inny gdzieś się wsadzi. Są sytuacje w których nie da się wszystkiego ogarnąć :disgust: Ważne żeby to nie było nic poważnego :wink4:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja wychodzę z założenia że jak ktoś jeździ sporo to jakieś tam małe przygody pierdoły mogą go spotkać i spotkają, jak nie z jego winy to ktoś inny gdzieś się wsadzi. Są sytuacje w których nie da się wszystkiego ogarnąć :disgust: Ważne żeby to nie było nic poważnego :wink4:

masz racje. Nie da sie uniknąc wszystkiego byle nie zrobić sobie krzywdy. :hi:

Opublikowano

Od dzisiaj jestem ignorowany przez 0 użytkowników :shocked: :shocked: :shocked: a jeszcze wczoraj ktoś mnie ignorował :confused4: ;(

Opublikowano

ktos Cię nie lubi :P

Opublikowano

ktos Cię nie lubi :P

raczej już mnie lubi :decayed: skoro przestał mnie ignorować :decayed:

Opublikowano

może ta pani :boobs: od stłuczki tez jej wpadłes w oko :banan1: i zmieniła zdanie na Twój temat :przebiegly:

Opublikowano

może ta pani :boobs: od stłuczki tez jej wpadłes w oko :banan1: i zmieniła zdanie na Twój temat :przebiegly:

:polew: byłoby miło :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

chłopaki mam taki problem za***isty i proszę o radę :confused4:

jestem umówiony na chip do rogalotti na 1.5 tyg na sobotę miałem do ustawienia kąt wtrysku i przepłykę do mycia , przepływkę sobie sam umyje ale umówiłem się dzisi po robocie na ustawienie kąta wtrysku w okolicy barak 46 jakieś tam nawet chipy robią ale to mnie u nich nie interesuje. Ustawiając kąt podnieśli jedna stronę auta do góry i zdjęta osłona rozrządu śruby poluzowane itp i temat że pompa paliwa się poci (to już wiedziałem) ale że niby pasek rozrządu tłusty od ropy twierdzili że najpierw trzeba ją uszczelnic bo nikt chipa nie zrobi , więc sobie myśle zaryzykuje co warsztat to inne zdanie, decyzja ustawiac kąt wtrysku !

że osłona rozrządu była bardzo blisko paska chyab od pompy ale nie tarła ale za to obudowa (osłona rozrządu coś pękniete było na samym dole w rogu od prawej wyjeli ją no cos tam kręcił po wstępnym ustawieni kąta nie chciał zapalic więc korekta w tą i zpowrotem :angry: dalej nie chiał i jebało min jak trakotorem po pewnym czasie prób kręcąc kołem na 5biegu sprawdzając pasek rozrządu okazało się że na grubosci jego 1/3 jest nadcięta :wallbash: próbowali regulowac pompą w dwie strony i dalej nic , próbowali też zdjeli przy EGR dolot i plakiem pryskając kręcili rozrusznikiem to zamiast wciągając to dmuchało , dalej pomysł że mógł ten kawałek osłony rozrządu podejsc pod zembatkę i rozrząd przeskoczył i nie chciał palic i wogule już sam nie wiem ;( ich zdaniem uszczelnienie pompy wtryskowej z coś tam od rozrządu 800zł i na dwa dni auto stoi a teraz to już nie wiem co dalej myślę że powinienem zapłacic im tylko za ustawinie kąta wtrysku a to ich ryzyko że podejmują sie roboty na swoje ryzyko i jak coś spier.olą to ich strata i czekam co i jak do jutra ze znakiem zapytania :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

hmm głupia sprawa. że nie chciał zapalić to nie pógł przeskoczyć ząbek tylko dość dużo. Wydaje mi sie że oni coś skopali i nie bardzo wiedzieli co. Gdzie byłeś na te naprawe ? Jeśli będziesz chciał uszczelniać pompe to Ci moge pewnych ludzi polecić, nie są najtańsi ale robią ok. Ja zostawiłem samochód i na drugi dzień miałem zrobione. Tzn oni wymontowali, zrobili pompe z ustawieniem wszystkich wartości na pompie itp oraz założyli pompe i ustawili wsio, kat itp. Za uszczelnienie wzieli 350zł + 150zł demontaż i montaż z ustawieniami.

Ale jest druga sprawa bo jesli masz podciety pasek to trzeba go będzie wymienić i zobaczyć co spowodowało jego ścięcie i ustarkę zniwelować. Wygląda że kase co miałeś do rogalottiego możesz włożyć w przygotowanie go do procesu,

Opublikowano

pasek prawdopodobnie nadcieła obudowa osłony paska rozrządu i może wtedy cos przeskoczyło na nim, polec prosze kilku pompiarzy w lublinie lub okolicach i czy oni musza zdejmowac cały przód zderzak lampy itp bo ten spec twierdził że trzeba a podobno wcale nie w celu uszczelnienia pompy a moze tych wtedy złapie tylko niech naprawiają pasek rozrządy w swoim zakresie a ja zapłace tylko za to czego oczekiwałem ???? a pompe u kogoś kogo polecisz? a naprawa była koło jastkowa Barak 46 boczna droga i podobno się chipem zajmują a chamowni nie mają :polew: ;(

Opublikowano

pasek prawdopodobnie nadcieła obudowa osłony paska rozrządu i może wtedy cos przeskoczyło na nim, polec prosze kilku pompiarzy w lublinie lub okolicach i czy oni musza zdejmowac cały przód zderzak lampy itp bo ten spec twierdził że trzeba a podobno wcale nie w celu uszczelnienia pompy a moze tych wtedy złapie tylko niech naprawiają pasek rozrządy w swoim zakresie a ja zapłace tylko za to czego oczekiwałem ???? a pompe u kogoś kogo polecisz? a naprawa była koło jastkowa Barak 46 boczna droga i podobno się chipem zajmują a chamowni nie mają :polew: ;(

a pasek jest dobrze ustawiony na znakach?
Opublikowano

Pompe wtryskową normalnie wyciagniesz bez zdejmowania przodu :gwizdanie: Ja obstawiam że to cos od nich wina, ustawianie katu wtrysku to chwila jeśli używa sie kompa boshowskiego :wink4: co roku ustawiam

Opublikowano

hmm głupia sprawa. że nie chciał zapalić to nie pógł przeskoczyć ząbek tylko dość dużo.

wystarczy ze zabek przeskoczy i juz 3,14zda limoniada :thumbdown: bedzie krecil probowal lapac ale du.pa :thumbdown:

Opublikowano

3,14zda limoniada :thumbdown:

Twoje słowotwórstwo mnie rozwala :naughty::kox::polew:

Cześć misiaczki :dance: wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamusi :decayed::naughty::hahaha:

Opublikowano

Kowi zostałeś wczoraj przycięty na os. Stawy :gwizdanie:

Opublikowano

ustawianie katu wtrysku to chwila jeśli używa sie kompa boshowskiego :wink4: co roku ustawiam

nie trzeba kompa boschowskiego starczy laptop i vag :good:

marewel jak mi ustawial to na lajcie zajelo mu to moze z 10 minut ze skopceniem szluga :good: wiec jak ktos wie co robi to taki zabieg dla niego to betka[br]Dopisany: 26 Maj 2011, 07:38_________________________________________________

Kowi zostałeś wczoraj przycięty na os. Stawy :gwizdanie:

w Lublinie? :shocked:

nie pertol kłamco! Kowi nie jezdzi na Lublin on nawet nie wie gdzie to :naughty::tongue4::wink4::decayed:

Opublikowano

Ja robiłem i polecam w Lublinie na ul. Wyzwolenia 130. Chwalą ich w róznych miejscach i nawet jak sie gada z gościem to równy facet i wie co robi.

Mi robili to przodu nie dotykali. Aby zdjęli osłone paska rozrządu a reszta to juz od góry jest dostep do pompy.

Jest jeszcze profi zakład DieselTechnika na ul. Magnoliowej 8 nie daleko Olimpu ale oni mi powiedzieli sporo drożej i chcieli żeby im pompe przynieść. Bo oni sie zajmuja własnie pompami wtryskami itp. A tam gdzie ja byłem to zostawiam samochód, na drugi odbieram sprawny i tyle :cool1: Zawsze możesz podjechac i zapytac albo zadzwonic do nich i będziesz miał jasność.

przód to trzeba ściągać jak się wymienia cały rozrząd bo pomę wody nie wykręcisz inaczej. Ale słyszałem tez o takich magikach którzy cały rozrząd wymieniali bez zdejmowania przodu ale to wyjątki :przebiegly:

Opublikowano

nie pertol kłamco! Kowi nie jezdzi na Lublin on nawet nie wie gdzie to :naughty::tongue4::wink4::decayed:

potwierdzam :naughty: on tylko LRY i czasami W-wa busem :polew:

Opublikowano

prawda bo nie jeżdze na LU, nie mam po co :gwizdanie: ostatni raz byłem w LU jak mi strącili zderzak w wawie, a tam był najbliższy rzeczoznawca, j**ane PTU :sick3: a do wawki raz busem raz autem, w zaleznosci czy mam cos przewiesć :naughty: busa mam prawie pod samą uczelnie, a przystanek u siebie na swoim parkingu to na hu.j targać dziada do stolicy :polew: :polew: jak jade jak swoim autem :decayed: i zdecydowanie taniej :good:

Mrogal co do tego kompa, jest szybszy niz ustawianie vagiem :wink4:

Puerto a to byłes na oś. Stawy :mysli: (dla mniej kumatych(Rafalekx :polew: ) os. Dęblina)

Opublikowano

prawda bo nie jeżdze na LU, nie mam po co :gwizdanie: ostatni raz byłem w LU jak mi strącili zderzak w wawie, a tam był najbliższy rzeczoznawca, j**ane PTU :sick3: a do wawki raz busem raz autem, w zaleznosci czy mam cos przewiesć :naughty: busa mam prawie pod samą uczelnie, a przystanek u siebie na swoim parkingu to na hu.j targać dziada do stolicy :polew: :polew: jak jade jak swoim autem :decayed: i zdecydowanie taniej :good:

Mrogal co do tego kompa, jest szybszy niz ustawianie vagiem :wink4:

Puerto a to byłes na oś. Stawy :mysli: (dla mniej kumatych(Rafalekx :polew: ) os. Dęblina)

jak się jeb@ny tłumaczy :polew: :polew: :polew:

mniej kumatych mówisz? :) przeanalizuj powyższe wypowiedzi i jeśli tam znajdziesz moje stwierdzenie że jest to osiedle lubelskie to osobiście pojadę do LRY i Ci pogratuluję :naughty::kox: Tylko czytaj ze zrozumieniem i analizuj każde zdanie kilka razy bo widać masz z tym problemy :naughty: