Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten B6 co jest na panoramie, prawdopodbnie tez nie był z forum, agnieszka zatrzymała go żeby do zdjecia dołaczył, tak juz został w gronie A4 :polew: :polew:

dziś znów odwiedzalem Richmond przelotem... plany idą pełna para :evil: blok 245 m. 8 :naughty:

gdzie ma być w końcu ten IC?

na dole przed chłodnicami z przodu auta... a gdzie myślałeś?!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ten B6 co jest na panoramie, prawdopodbnie tez nie był z forum, agnieszka zatrzymała go żeby do zdjecia dołaczył, tak juz został w gronie A4 :polew: :polew:

dziś znów odwiedzalem Richmond przelotem... plany idą pełna para :evil: blok 245 m. 8 :naughty:

gdzie ma być w końcu ten IC?

na dole przed chłodnicami z przodu auta... a gdzie myślałeś?!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:decayed:[br]Dopisany: 29 Maj 2011, 20:53_________________________________________________w którym miejscu chodzi
Opublikowano

Paput jesli byliby by chetni to moze i bysmy sie wybrali do Was :) ok to pozostaje termin 11-12 czerwca teraz kto sie pisze?

Opublikowano

jutro pod lubelski spocik mały pewno bedzie :)

Opublikowano

jutro pod lubelski spocik mały pewno bedzie :)

tzn? wybierasz sie do LBN?

Opublikowano

jade przez LBN :wink4:

Opublikowano
Opublikowano

:bry:

Pojeb@ło mnie, jestem idi@tą, straciłem głowę, kto mi dał prawko, życie mi niemiłe i ogólnie ku... chu... sku... :decayed:

Ludziom się nie podoba jak ich się wyprzedza :embarrassed::decayed:

Opublikowano

:bry:

Pojeb@ło mnie, jestem idi@tą, straciłem głowę, kto mi dał prawko, życie mi niemiłe i ogólnie ku... chu... sku... :decayed:

Ludziom się nie podoba jak ich się wyprzedza :embarrassed::decayed:

starcisz prawko i bedziesz jedzil kvrwa MPK :good:

Opublikowano

A co znowu Rafałku wymodziłeś?? :przebiegly:

Opublikowano

do stracenia prawka jeszcze 24 punkty mi zostały :decayed: a nie jest łatwo całe 24 złapać za jednym podejściem :tongue4:

Nic :decayed: chciałem trochę przeczyścić klekocika i kręciłem go do 4,5 :decayed: A że trafił się koleś do zabawy to sobie tak lecieliśmy jeden za drugim :decayed: na 4ce AFN idzie 180 :kox: znaczy przy 180 odcina je :decayed: Licznikowych...

Opublikowano

do stracenia prawka jeszcze 24 punkty mi zostały :decayed: a nie jest łatwo całe 24 złapać za jednym podejściem :tongue4:

Nic :decayed: chciałem trochę przeczyścić klekocika i kręciłem go do 4,5 :decayed: A że trafił się koleś do zabawy to sobie tak lecieliśmy jeden za drugim :decayed: na 4ce AFN idzie 180 :kox: znaczy przy 180 odcina je :decayed: Licznikowych...

hehhe no to super. :kox: ja swojego nie czyszcze bo powyżej 120 niemam czym jechac :przebiegly:

Opublikowano

hehhe no to super. :kox: ja swojego nie czyszcze bo powyżej 120 niemam czym jechac :przebiegly:

fakt że raz szedłem na czołowe z wysepką... i hamowanie prawie do zera :thumbdown: ale to nie moje wina że z przeciwka pojawiły się samochody a przed tirem niespodziewanie pojawił się Outlander :confused4: Gdyby nie on to bym się wyrobił :sick3: Przyznam się szczerze że troszkę się wtedy wystraszyłem... byłem praktycznie na wysokości ciągnika siodłowego a raczej jego tylnej osi (czyli trochę więcej jak połowa całego zestawu) gdy okazało się że przed nim jedzie Outlander który dojeżdżał do wysepki... szybka analiza: między tira a Outlandera nie wejdę... po lewej stronie wysepki samochody, za tirem samochody, które już wyprzedziłem, na liczniku? 150... :wallbash: Dobrze że koleś z "sejczenta" po lewej stronie wysepki nie wystraszył się na tyle żeby ostro hamować, bo dzięki temu udało mi się jeszcze między nim a autem jadącym za nim ominąć wysepkę z lewej strony, bo z prawej nie było szans :decayed: wyhamować do zera też nie było szans :decayed: niestety za wysepką pojawił się kolejny problem... samochód skręcający w lewo jadący z przeciwnego kierunku :decayed: trzeba było się ratować i wciskać za tira :decayed: uff udało się koleś za tirem wyhamował :decayed:

Były inne grzechy, ale mniej niepokojące, co nie znaczy że normalne.

Wszystko powyżej to bajka zmyślona przeze mnie, a raczej to był sen, ja jeżdżę przepisowo nigdy nie łamię przepisów :good: (do wiadomości służb mundurowych) :decayed:

Opublikowano

fakt że raz szedłem na czołowe z wysepką... i hamowanie prawie do zera :thumbdown: ale to nie moje wina że z przeciwka pojawiły się samochody a przed tirem niespodziewanie pojawił się Outlander :confused4: Gdyby nie on to bym się wyrobił :sick3: Przyznam się szczerze że troszkę się wtedy wystraszyłem... byłem praktycznie na wysokości ciągnika siodłowego a raczej jego tylnej osi (czyli trochę więcej jak połowa całego zestawu) gdy okazało się że przed nim jedzie Outlander który dojeżdżał do wysepki... szybka analiza: między tira a Outlandera nie wejdę... po lewej stronie wysepki samochody, za tirem samochody, które już wyprzedziłem, na liczniku? 150... :wallbash: Dobrze że koleś z "sejczenta" po lewej stronie wysepki nie wystraszył się na tyle żeby ostro hamować, bo dzięki temu udało mi się jeszcze między nim a autem jadącym za nim ominąć wysepkę z lewej strony, bo z prawej nie było szans :decayed: wyhamować do zera też nie było szans :decayed: niestety za wysepką pojawił się kolejny problem... samochód skręcający w lewo jadący z przeciwnego kierunku :decayed: trzeba było się ratować i wciskać za tira :decayed: uff udało się koleś za tirem wyhamował :decayed:

Były inne grzechy, ale mniej niepokojące, co nie znaczy że normalne.

Wszystko powyżej to bajka zmyślona przeze mnie, a raczej to był sen, ja jeżdżę przepisowo nigdy nie łamię przepisów :good: (do wiadomości służb mundurowych) :decayed:

hahha :polew: :polew: z ostatnim zdaniem to pojechałes :naughty:

No bywa ostro czasami ale jaka pootem adrenalina :gwizdanie: :decayed:

Ja jak kiedyś jechałem tylko było to jakoś tak bezmyślnie bo znam tę drogę. Na odcinku miedzy Kurowem a Końskowolą. Jechaliśmy grubka samochodów. Chciałem wyprzedzać a gość przedemna wpadł na ten sam pomysł. Zamiast się ruszyc to on sobie wyprzedzał na spokojnie. On zjechał a ja już nie zdążyłem bo przed nosem z za wzniesienia pojawiła mi sie na czołowo ciężarówka, a przed nią jeszcze osobówka :naughty: Nie było szansy się mieścić więc szybka decyzja i na wpół (na ABS) zblokowanych kołach uciekłem na pobocze. Podłoga przypiepszyłem kilka razy o ziemie ale nic więcej sie nie stało :kox: Dobrze że ten gość którego miałem na czołówce nie zaczął uciekać na pobocze bo byłby dzwon :embarrassed:

Ale bluzgów poleciało na CB wtedy ;( Ale fart tez że stało sie to w jedynym miejscu gdzie jest troszke szersze pobocze bo byłby rów :gwizdanie:

Opublikowano
:naughty: życie... :decayed: Ale jakoś jeździć trzeba :good::decayed:
Opublikowano

kowi wczoraj widziałem tego granatowego avanta, ma czarną felę i niezłą glebę i jak mnie zobaczył to zaczął zapertalać po mieście

Opublikowano

kowi wczoraj widziałem tego granatowego avanta, ma czarną felę i niezłą glebę i jak mnie zobaczył to zaczął zapertalać po mieście

pomyślał pewnie "to paput - szuka zawiechy i gleby trzeba spitalac bo zabierze" no i uciekał :polew:

Opublikowano

pomyślał pewnie "to paput - szuka zawiechy i gleby trzeba spitalac bo zabierze" no i uciekał :polew:

jeden hu zawiecha czy gleba [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________tyle że jachał za mną i mnie gonił[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________i armisteada wczoraj pod Tesco też widziałem
Opublikowano

jeden hu zawiecha czy gleba [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________tyle że jachał za mną i mnie gonił[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 09:59_________________________________________________i armisteada wczoraj pod Tesco też widziałem

wiem że zawiecha i gleba to ... a nie będe sie tłumaczył :przebiegly:

Zrozumiałem że to Ty go goniłes a nie on Ciebie.