Opublikowano 2 Czerwca 201115 l chce ktoś fele dezent s 17"? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 18:53_________________________________________________takie tylko lakier do odnowienia stary sprzedales rarytasne bbsy by ten kał kupic?chyba ze dostales za darmo! co do malowania ich nawet jakbys je pokryl 24 karatowym zlotem to i tak nie zjedziesz tak nisko na gwincie by to wygladalo ....
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l chce ktoś fele dezent s 17"? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 18:53_________________________________________________takie tylko lakier do odnowienia stary sprzedales rarytasne bbsy by ten kał kupic?chyba ze dostales za darmo! co do malowania ich nawet jakbys je pokryl 24 karatowym zlotem to i tak nie zjedziesz tak nisko na gwincie by to wygladalo .... kupił i już sprzedaje prawie dwukrotnie drozej
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l chce ktoś fele dezent s 17"? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 18:53_________________________________________________takie tylko lakier do odnowienia stary sprzedales rarytasne bbsy by ten kał kupic?chyba ze dostales za darmo! co do malowania ich nawet jakbys je pokryl 24 karatowym zlotem to i tak nie zjedziesz tak nisko na gwincie by to wygladalo .... kupił i już sprzedaje prawie dwukrotnie drozej nie możesz wiedziec za ile je kupiłem bo tylko jedna osoba wie poza tym to tylko zapytanie i nie wciskam ludziom chłamu, jeśli nikt nie zechce bede jeździł sam wielkie rzeczy
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l Kupiłes je z passata(jak dobrze pamietam) pare osób wie jaka była cena :polew: fakt cena OK, ale stan średni że tak powiem
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l Kupiłes je z passata(jak dobrze pamietam) pare osób wie jaka była cena :polew: fakt cena OK, ale stan średni że tak powiem papier/papier/papier/pasta/polerka i może coś z tego wyjdzie
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l [quote name=Sebek () ] Paput dzięki za poratowanie tą rurką no problem [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 17:40_________________________________________________taka tragedia?
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l kolo jak kolo, nawet mi sie podoba ale takiej dziury miedzy opona a blotnikiem to ja dawno nie widzialem
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l kolo jak kolo, nawet mi sie podoba ale takiej dziury miedzy opona a blotnikiem to ja dawno nie widzialem na zboczu stoi :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________koło jak koło a koledzy pertolą że taka tragedia, jedno oddałem do prostowania i tyle łojezu
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l kolo jak kolo, nawet mi sie podoba ale takiej dziury miedzy opona a blotnikiem to ja dawno nie widzialem na zboczu stoi :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________koło jak koło a koledzy pertolą że taka tragedia, jedno oddałem do prostowania i tyle łojezu aaa, juz myslalem ze to taki zawias masz na aucie ja bym srodek na biala perle malowal a rant w polerke
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l A byłes tam bo nie widziałem :wallbash: Puerto słyszałem że zlot bedzie w następnym tygodniu pod twoją nową hawirą cały przyszły tydzień bede :>
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l kolo jak kolo, nawet mi sie podoba ale takiej dziury miedzy opona a blotnikiem to ja dawno nie widzialem na zboczu stoi :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________koło jak koło a koledzy pertolą że taka tragedia, jedno oddałem do prostowania i tyle łojezu aaa, juz myslalem ze to taki zawias masz na aucie ja bym srodek na biala perle malowal a rant w polerke własnie próbuje spolerowac powoli idzie nawet ładnie, zastanwiam się nad białym ale chodzą mi po głowie jeszcze 3 kolory
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l kolo jak kolo, nawet mi sie podoba ale takiej dziury miedzy opona a blotnikiem to ja dawno nie widzialem na zboczu stoi :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________koło jak koło a koledzy pertolą że taka tragedia, jedno oddałem do prostowania i tyle łojezu aaa, juz myslalem ze to taki zawias masz na aucie ja bym srodek na biala perle malowal a rant w polerke własnie próbuje spolerowac powoli idzie nawet ładnie, zastanwiam się nad białym ale chodzą mi po głowie jeszcze 3 kolory ja nie mam cierpliwosci do polerowania, szkoda mi tez moich linii papilarnych jak nie bialy to moze jakis czerowny? albo rozoffy
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l kolo jak kolo, nawet mi sie podoba ale takiej dziury miedzy opona a blotnikiem to ja dawno nie widzialem na zboczu stoi :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________koło jak koło a koledzy pertolą że taka tragedia, jedno oddałem do prostowania i tyle łojezu aaa, juz myslalem ze to taki zawias masz na aucie ja bym srodek na biala perle malowal a rant w polerke własnie próbuje spolerowac powoli idzie nawet ładnie, zastanwiam się nad białym ale chodzą mi po głowie jeszcze 3 kolory ja nie mam cierpliwosci do polerowania, szkoda mi tez moich linii papilarnych jak nie bialy to moze jakis czerowny? albo rozoffy kurrffa włóasnie nie moge rąk domyć [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 19:17_________________________________________________tylko kurcze przy białej perle rant zginie
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l kolo jak kolo, nawet mi sie podoba ale takiej dziury miedzy opona a blotnikiem to ja dawno nie widzialem na zboczu stoi :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________koło jak koło a koledzy pertolą że taka tragedia, jedno oddałem do prostowania i tyle łojezu aaa, juz myslalem ze to taki zawias masz na aucie ja bym srodek na biala perle malowal a rant w polerke własnie próbuje spolerowac powoli idzie nawet ładnie, zastanwiam się nad białym ale chodzą mi po głowie jeszcze 3 kolory ja nie mam cierpliwosci do polerowania, szkoda mi tez moich linii papilarnych jak nie bialy to moze jakis czerowny? albo rozoffy kurrffa włóasnie nie moge rąk domyć [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 19:17_________________________________________________tylko kurcze przy białej perle rant zginie nie zginie, ja bym malowal na biala perle
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l kolo jak kolo, nawet mi sie podoba ale takiej dziury miedzy opona a blotnikiem to ja dawno nie widzialem na zboczu stoi :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 18:35_________________________________________________koło jak koło a koledzy pertolą że taka tragedia, jedno oddałem do prostowania i tyle łojezu aaa, juz myslalem ze to taki zawias masz na aucie ja bym srodek na biala perle malowal a rant w polerke własnie próbuje spolerowac powoli idzie nawet ładnie, zastanwiam się nad białym ale chodzą mi po głowie jeszcze 3 kolory ja nie mam cierpliwosci do polerowania, szkoda mi tez moich linii papilarnych jak nie bialy to moze jakis czerowny? albo rozoffy kurrffa włóasnie nie moge rąk domyć [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 19:17_________________________________________________tylko kurcze przy białej perle rant zginie nie zginie, ja bym malowal na biala perle a może fajolet albo złoto
Opublikowano 2 Czerwca 201115 l przytne troche cycaty zloto jakos mi nie podchodzi, jakis taki bling blingiem mi zalatuje albo subaryna, no ale w sumie masz Q