Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie masz czegoś typu multimedia, czy tam netia... u mnie w domu mają neo z liveboxem + tv i już rozwiązują umowę, teraz jakąś multimedię chyba zakładają, tp zdziera za dużo. Ale ogólnie net śmigał i z liveboxem łączysz się jak trza :wink4:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pertole jakieś netie i inne syfy, wiecej z tym problemu niz pozytku z szybszego rzekomo internetu :gwizdanie: 3 kolegów wróciło do TP

takie coś

http://allegro.pl/router-modem-adsl-ruter-wifi-netia-neostrada-wi-fi-i1633836678.html

Opublikowano

Pertole jakieś netie i inne syfy, wiecej z tym problemu niz pozytku z szybszego rzekomo internetu :gwizdanie: 3 kolegów wróciło do TP

takie coś

http://allegro.pl/router-modem-adsl-ruter-wifi-netia-neostrada-wi-fi-i1633836678.html

taki może być :good:

Można znaleść i tańsze

a konfiguracja to 5 min ale nie chce mi sie tego opisywac

Opublikowano

ja mam to w d... :gwizdanie: a w domu nikt nie potrzebuje super szybkiego neta :wink4: neo też demonem prędkości nie jest :tongue4: [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 10:59_________________________________________________

a konfiguracja to 5 min ale nie chce mi sie tego opisywac

:polew: no i pomógł :good::polew:

Opublikowano

Chce taki który nie udostępni internetu całemu osiedlu :decayed: więc z tych tańszych mógłbys cos polecić sensownego?

Mam firewalla na kompie comodo dosć dobrze skonfigurowany siedziałem nad nim z tydzień :naughty:

Opublikowano

Chce taki który nie udostępni internetu całemu osiedlu :decayed: więc z tych tańszych mógłbys cos polecić sensownego?

Mam firewalla na kompie comodo dosć dobrze skonfigurowany siedziałem nad nim z tydzień :naughty:

wystarczy włączyć szyfrowanie danych i do tego filtracje adresów MAC i po problemie. Nikt w sensownym czasie Ci sie nie włamie z wiedzą osiedlowego dziecka neostrady. Zajeło by mu to kilka lat :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 11:03_________________________________________________dla Twoich potrzeb wystarczy taki http://allegro.pl/router-tp-link-td-w8901g-adsl-wi-fi-neo-rybnik-fv-i1643919401.html

Opublikowano

noi biere :decayed:

Opublikowano

dla mnie luzik może być :naughty:

Opublikowano

nie polecam tego miejsca... często tam prezes jeździ na zakupy :decayed::bag:

Opublikowano

nie polecam tego miejsca... często tam prezes jeździ na zakupy :decayed::bag:

to prezesa tez się ściągnie :decayed:

Opublikowano

to prezesa tez się ściągnie :decayed:

po co? :decayed: tylko Wam wstydu narobi :thumbdown::bag:

Opublikowano

noi biere :decayed:

bier i nie marudz pastaldo ma racje ze mu sie nie chce tlumaczyc jak skonfigurowac bo to proste wlacz se WPA albo WPA2 i z dyni nikt Ci nie podkradnie ot takło neta

Opublikowano

chudineze bede w zamosciu pare dni gdzie w polowie wrzesnia , moze jakies piwko :)

Opublikowano

chudineze bede w zamosciu pare dni gdzie w polowie wrzesnia , moze jakies piwko :)

września? :blink: I Ty już się na piwko umawiasz? :naughty::tongue4:

Opublikowano

września? :blink: I Ty już się na piwko umawiasz? :naughty::tongue4:

no pewnie przecierz trzeba schłodzic :decayed:

Opublikowano

lecklerk , ul. Turystyczna :)

Eee tam dach parkingu na nowym Olimpie :naughty:

Ja byłbym chętny na spota :good:

Opublikowano

lecklerk , ul. Turystyczna :)

Eee tam dach parkingu na nowym Olimpie :naughty:

Ja byłbym chętny na spota :good:

w sumie tam na dachu jeszcze nie byłem mogło by byc ciekawie :kox: nie będzie pijaństwa :drunk: więc raczej nikt nie spadnie :polew:

Opublikowano

tak jakoś bardziej kameralnie :D

w razie deszczu można zjechać niżej :cool1:

Opublikowano

tak jakoś bardziej kameralnie :D

w razie deszczu można zjechać niżej :cool1:

dokładnie.

Z tym że widze większośc się pisze na 12.06 wiec prawdopodobnie będzie beze mnie ;( bo okazało sie że musze wyjechac i pewnie będe dopiero późnym wieczorem w niedziele. No ale nic zrelacjonujecie mi :chytry: