Opublikowano 8 Czerwca 201115 l A nie masz czegoś typu multimedia, czy tam netia... u mnie w domu mają neo z liveboxem + tv i już rozwiązują umowę, teraz jakąś multimedię chyba zakładają, tp zdziera za dużo. Ale ogólnie net śmigał i z liveboxem łączysz się jak trza
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Pertole jakieś netie i inne syfy, wiecej z tym problemu niz pozytku z szybszego rzekomo internetu :gwizdanie: 3 kolegów wróciło do TP takie coś http://allegro.pl/router-modem-adsl-ruter-wifi-netia-neostrada-wi-fi-i1633836678.html
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Pertole jakieś netie i inne syfy, wiecej z tym problemu niz pozytku z szybszego rzekomo internetu :gwizdanie: 3 kolegów wróciło do TP takie coś http://allegro.pl/router-modem-adsl-ruter-wifi-netia-neostrada-wi-fi-i1633836678.html taki może być Można znaleść i tańsze a konfiguracja to 5 min ale nie chce mi sie tego opisywac
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Pertole jakieś netie i inne syfy, wiecej z tym problemu niz pozytku z szybszego rzekomo internetu :gwizdanie: 3 kolegów wróciło do TP ja mam to w d... :gwizdanie: a w domu nikt nie potrzebuje super szybkiego neta neo też demonem prędkości nie jest [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 10:59_________________________________________________ a konfiguracja to 5 min ale nie chce mi sie tego opisywac no i pomógł
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Chce taki który nie udostępni internetu całemu osiedlu więc z tych tańszych mógłbys cos polecić sensownego? Mam firewalla na kompie comodo dosć dobrze skonfigurowany siedziałem nad nim z tydzień
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l Chce taki który nie udostępni internetu całemu osiedlu więc z tych tańszych mógłbys cos polecić sensownego? Mam firewalla na kompie comodo dosć dobrze skonfigurowany siedziałem nad nim z tydzień wystarczy włączyć szyfrowanie danych i do tego filtracje adresów MAC i po problemie. Nikt w sensownym czasie Ci sie nie włamie z wiedzą osiedlowego dziecka neostrady. Zajeło by mu to kilka lat :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 11:03_________________________________________________dla Twoich potrzeb wystarczy taki http://allegro.pl/router-tp-link-td-w8901g-adsl-wi-fi-neo-rybnik-fv-i1643919401.html
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l nie polecam tego miejsca... często tam prezes jeździ na zakupy to prezesa tez się ściągnie
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l noi biere bier i nie marudz pastaldo ma racje ze mu sie nie chce tlumaczyc jak skonfigurowac bo to proste wlacz se WPA albo WPA2 i z dyni nikt Ci nie podkradnie ot takło neta
Opublikowano 8 Czerwca 201115 l chudineze bede w zamosciu pare dni gdzie w polowie wrzesnia , moze jakies piwko
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l chudineze bede w zamosciu pare dni gdzie w polowie wrzesnia , moze jakies piwko września? I Ty już się na piwko umawiasz?
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l chudineze bede w zamosciu pare dni gdzie w polowie wrzesnia , moze jakies piwko września? I Ty już się na piwko umawiasz? no pewnie przecierz trzeba schłodzic
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l lecklerk , ul. Turystyczna Eee tam dach parkingu na nowym Olimpie Ja byłbym chętny na spota
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l lecklerk , ul. Turystyczna Eee tam dach parkingu na nowym Olimpie Ja byłbym chętny na spota w sumie tam na dachu jeszcze nie byłem mogło by byc ciekawie nie będzie pijaństwa więc raczej nikt nie spadnie
Opublikowano 9 Czerwca 201115 l tak jakoś bardziej kameralnie w razie deszczu można zjechać niżej dokładnie. Z tym że widze większośc się pisze na 12.06 wiec prawdopodobnie będzie beze mnie ;( bo okazało sie że musze wyjechac i pewnie będe dopiero późnym wieczorem w niedziele. No ale nic zrelacjonujecie mi