Opublikowano 10 Czerwca 201115 l ja mam nadzieje ze wszyscy ktorzy zabrali glos w ankiecie zjawia sie w niedziele co do godziny to juz niech wiekszosc ustali proponuje rozpoczac jakos pomiedzy 15-18 co Wy na to?
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Zeby tak juz dopiac sprawe do konca to proponuje oficjalnie oglosic rozpoczecie spota pomiedzy godz 15 a 16 na parkingu w olimpie zeby kazdy wiedzial co gdzie i o ktorej.
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l ja mam Pomógłbyś któregoś pięknego dnia ? potrzebuję vagowania i może logów ? Oczywiście odstawiam się za poświęcony czas
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l Spot jest na parkingu na dachu ? :gwizdanie: Tak raczej na dachu, chyba, że będzie padało to się niżej zjedzie. Ustalone było że na dachu.
Opublikowano 11 Czerwca 201115 l ja mam Pomógłbyś któregoś pięknego dnia ? potrzebuję vagowania i może logów ? Oczywiście odstawiam się za poświęcony czas tylko tak vaga mam ale o vagowaniu wiekszego pojecia juz nie i nie wiem czy program mi dziala na lapku bo juz dawno go nie uruchamialem i mam nadzieje ze jeszcze tam gdzies jest :/
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l to jakis zlocik lokalny sie planuje??? to moze i ja bym zawital jezeli to ma byc dzisiaj :gwizdanie:
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l to jakis zlocik lokalny sie planuje??? to moze i ja bym zawital jezeli to ma byc dzisiaj :gwizdanie: Tak jest :naughty: dzis od godz 15 rozpoczyna sie spot na dachu parkingu w olimpie
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l byłem 15.05 pod Olimpem, parking i cały sklep zamknięty przed galerią nie widać żadnej a4...
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l byłem 15.05 pod Olimpem, parking i cały sklep zamknięty przed galerią nie widać żadnej a4... trzeba było jeszcze chwile poczekac... bylo tyle aut ze hoo hooooooo
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l byłem 15.05 pod Olimpem, parking i cały sklep zamknięty przed galerią nie widać żadnej a4... trzeba było jeszcze chwile poczekac... bylo tyle aut ze hoo hooooooo dawno juz tyle osob nie bylo na spocie lokalnym :shocked:
Opublikowano 12 Czerwca 201115 l byłem 15.05 pod Olimpem, parking i cały sklep zamknięty przed galerią nie widać żadnej a4... trzeba było jeszcze chwile poczekac... bylo tyle aut ze hoo hooooooo dawno juz tyle osob nie bylo na spocie lokalnym :shocked: dawaj fote niech patrza jak sie spotuje :polew: