Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda żem w robocie do 21 bo poznał bym wreszcie lubelską ekipę na żywo :confused4:

chyba że zabawicie dłużej?

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda żem w robocie do 21 bo poznał bym wreszcie lubelską ekipę na żywo :confused4:

a widzisz bylo przyjechac pojechalismy okolo 21:45 wiec miales szanse sie zalapac :decayed: :decayed:

Opublikowano

a widzisz bylo przyjechac pojechalismy okolo 21:45 wiec miales szanse sie zalapac :decayed: :decayed:

a foty jakieś :mysli:

Opublikowano

P6190944.jpg

P6190952.jpg

mało nas było ale zróżnicowanie modeli spore :>

Opublikowano

spot super :good:

a ja załapałem jakąś awarie wracając ze spota :wallbash: :wallbash:

Jechałem Krochmalna za Tomkiem i jak w pewnym momencie coś nie pieprznie normalnie jakby młotem walnąć :kwasny: Powiedzmy myslałem że wystawała jakaś studzienka i że tak dobiło że felgą dowaliłem ale raczej nie bo zdjąłem koło, szukałem śladu i nic nie widziąłem. :mysli:

Jak złapałem za koło na godzinie 9 i 3 i ruszałem prawo lewo to słychac jakieś głoche stuki ale jak się jedzie to zero stukania tylko samochód się dziwnie prowadzi ;( Jak się rusza gwałtownie kierownica to nie jest taki stabilny jak wcześniej ;(

No nic pojadę na weekend to trzeba będzie pojechać do znajomego mechanika żeby to luknał :embarrassed:

Opublikowano

jakaś końcówka drążka :mysli:

siema :hi: nie łam się :wink4: B5 jest tanie w eksploatacji więc luz :D

Opublikowano

jakaś końcówka drążka :mysli:

siema :hi: nie łam się :wink4: B5 jest tanie w eksploatacji więc luz :D

heheh dzięki za słowa otuchy :buziak::wink4:

No zobaczymy co to i mam nadzieje że z butami nie zje :(

Bałem sie że to maglownica bo jak wczoraj sprawdzałem to koło to pod samochodem była spora plama i mysląłem ze płyn ale to musiała być tylko woda z klimy bo wspomaganie działa super.

Będzie okazja (jesli będzie miał czas) podjechac do znajomego mechanika na podnośnik to może i turbinke załatwie w końcu i nie będzie tych awaryjnych :przebiegly:

Opublikowano

spot super :good:

a ja załapałem jakąś awarie wracając ze spota :wallbash: :wallbash:

Jechałem Krochmalna za Tomkiem i jak w pewnym momencie coś nie pieprznie normalnie jakby młotem walnąć :kwasny: Powiedzmy myslałem że wystawała jakaś studzienka i że tak dobiło że felgą dowaliłem ale raczej nie bo zdjąłem koło, szukałem śladu i nic nie widziąłem. :mysli:

Jak złapałem za koło na godzinie 9 i 3 i ruszałem prawo lewo to słychac jakieś głoche stuki ale jak się jedzie to zero stukania tylko samochód się dziwnie prowadzi ;( Jak się rusza gwałtownie kierownica to nie jest taki stabilny jak wcześniej ;(

No nic pojadę na weekend to trzeba będzie pojechać do znajomego mechanika żeby to luknał :embarrassed:

też myślęz że to końcówka, ale dla pewności jedz na szarpaki one CI prawdę powiedzą
Opublikowano

hmmm Help me. Jest tu ktoś z Lublina , kto ma wolną chwilkę??? Zatkało mi kanalik z odpływem wody z podszybia. Potrzebuje pomocnej dłoni z kluczami która by posiadała kluczyk by odkręcić akumulator i tą blaszkę jego podstawę oraz jakiś długi drucik żeby przegrzebać ten otwór. Ponieważ ja tego nie posiadam w akademiku.Proszę o pomoc ponieważ z powodu tego zatkanego kanaliku po ostatnich deszczach stoi dużo wody i auto przełącza mi się w tryb awaryjny.

P.s Ma ktoś jakiś patent na to zatykające się ustrojstwo ?

Opublikowano

idź do panów konserwatorów i poproś i kawałek jakiegoś w miare sztywnego drutu. Jak sie postarasz to bez odkręcania tego wszystkiego dasz rade to przetkać :wink4: Tym bardziej jesli masz nie duży aku.[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 14:03_________________________________________________pozatym, siedzisz w Lublinie więc czemu nie byłes wczoraj na spocie? :przebiegly:

Opublikowano

Kluczyk dostaniesz w byle jakim sklepie z narzedziami, nawet na cpnie moze być jest to 10ka z tego co pamietam, a podstawka jest bodajze na 17tce, popytaj ludzi w akademiku nie wierze że nikt nie ma kluczy :wallbash:

odkręcasz podstawke i czyscisz odpływy z mułu i lisci, wyciagasz gumowa zaślepke taki lejek bo to przez nia ten cyrk sie dzieje

Opublikowano

Kluczyk dostaniesz w byle jakim sklepie z narzedziami, nawet na cpnie moze być jest to 10ka z tego co pamietam, a podstawka jest bodajze na 17tce, popytaj ludzi w akademiku nie wierze że nikt nie ma kluczy :wallbash:

odkręcasz podstawke i czyscisz odpływy z mułu i lisci, wyciagasz gumowa zaślepke taki lejek bo to przez nia ten cyrk sie dzieje

aku jest na klucz 13 a podstawka na 17 dla ścisłości :naughty:

Opublikowano

Zaraz mykam na CPN po klucze i szukam jakiegoś druta.... Nie byłem na spocie bo miałem dziś egzamin a w środę się bronię.

Opublikowano

Zaraz mykam na CPN po klucze i szukam jakiegoś druta.... Nie byłem na spocie bo miałem dziś egzamin a w środę się bronię.

ok zostało Ci wybaczone :tongue4::wink4:

Na CPN to zapłacisz jak za zborze. Tam nie potrzeba mega kluczy to jedź do Leclerka i kupisz coś po pare groszy a takie śruby odkręcisz byle czym :wink4: Z akademików masz blisko :decayed:

Opublikowano

A nie przypadkiem 12 klucz do klem ? A 13 od podstawki ?

Opublikowano

klemy to chyba 10 ale nie pamiętam. Ja to kombinerkami zawsze odkręcam ;)

Aku do podstawki jest przykręcony na śrube 13 a podstawka do karoserii na 17

Opublikowano

Opatentował ktoś coś na to żeby się tak nie zatykało? Czy pozostaje mi pilnować i sprzątać odkurzaczem podszybie przy kazdej okazji???

Opublikowano

to jest przyczyna

Choc nawet jak to wyjmiesz to dobrze jest tam przynajmniej raz w roku zajrzeć po jesieni bo jak większy liść wpadnie to tez może przytkac

Opublikowano

Masz gumowy pierdolnik załozony na odpływie, wyglada jak lejek z tym że dno jest przeciete na X, mozesz to całkiem wyjąć, albo obciać gume zostawiajac gumowy pierscień tylko

Opublikowano

Czy to możliwe żeby u mnie w modelu 1998r była tylko jedna dziurka pod akumulatorem, bo tej obok serwa nie ma?