Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wolał bym B5 niż B7

z tym się zgodzę :good: tzn. przynajmniej jeśli chodzi o silnik :wink4: Ale buda... :gwizdanie:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak by ktoś przyjechał audi RS4

może być heheh

a ja wim... RS4 B5 już mi się trochę opatrzyło :wink4: codziennie pod uczelnią w LU koleś stawiał. A wnętrze aż tak bardzo nie jest inne od dobrego wypasu w B5 :) Ale za kółkiem fakt że chętnie bym się przejechał :good:

kup lagune, bo logan tez juz pewnie opatrzony

Opublikowano

chyba odwrotnie :mysli: poza tym to nie ja tu Lagunę chciałem kupić... :P

Opublikowano

Luzik :good: przecież 2,4 jedzie jak 2,8 BT :decayed: :gwizdanie: Żeby nie było ja do paputa nie piję w tym momencie :decayed: :decayed: :decayed:

:bag:

może ma kompresor :decayed:
Opublikowano

albo dwa magnetyzery stąd to BT :mysli:

Opublikowano

a kto kto :przebiegly:

Opublikowano

albo dwa magnetyzery stąd to BT :mysli:

BeeeKaaa raczej :kox: Bi Kompresd :tongue4:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 12:23_________________________________________________

włąsnie :mysli:
Opublikowano

Mysie ze handlarz już coś wymyślił i nawinął tamtemu gościowi, auto z USA to już inna bajka tam sa ino inne technologie :polew:

Opublikowano

:mysli:

Opublikowano

:mysli: :mysli: :mysli: :mysli:
Opublikowano

Przy jednej z uliczek warszawskiej starówki Bazyliszek ciemna nocą złapał posła na sejm RP i studencine Rafalekxa. Aaaaa - ryknał - jednego z was musze zjeśc. Ale żeby było sprawiedliwie dam wam zadanie. Widzicie Pałac Kultury? Macie pobiec tam i z powrotem. tego który przybiegnie ostatni zjem. ustawił wystraszonych na środku uicy, machnął ogonem i wystartowali. Po godzinie przybiega zadyszany poseł. A gdzie Rafalekx - pyta bazyl. _ powiedział - dyszy ciężko parlamentarzysta - że on to pier**li i poszedł do domu.

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przy jednej z uliczek warszawskiej starówki Bazyliszek ciemna nocą złapał posła na sejm RP i studencine Rafalekxa. Aaaaa - ryknał - jednego z was musze zjeśc. Ale żeby było sprawiedliwie dam wam zadanie. Widzicie Pałac Kultury? Macie pobiec tam i z powrotem. tego który przybiegnie ostatni zjem. ustawił wystraszonych na środku uicy, machnął ogonem i wystartowali. Po godzinie przybiega zadyszany poseł. A gdzie Rafalekx - pyta bazyl. _ powiedział - dyszy ciężko parlamentarzysta - że on to pieprzy i poszedł do domu.

:polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

studencine Rafalekxa

błąd logiczny... już nie studencinę :D

Ale dowcip dobry :naughty:

Opublikowano

wy to żyć nie potraficie jak sobie jazdy nie robicie ehhe

Opublikowano

wy to żyć nie potraficie jak sobie jazdy nie robicie ehhe

nie czujesz że rymujesz :D

Opublikowano

Jedzie moze ktos w najblizszym czasie do lublina :mysli: wziął by kratki dla QQ ode mnie :good:

Opublikowano

Jedzie moze ktos w najblizszym czasie do lublina :mysli: wziął by kratki dla QQ ode mnie :good:

Uważasz że jak ktoś jedzie do Lublina to zawsze przez Ryki? :decayed: :decayed: :decayed::tongue4:

Opublikowano

Uważasz że jak ktoś jedzie do Lublina to zawsze przez Ryki? :decayed: :decayed: :decayed::tongue4:

:good:
Opublikowano

Panowie trzeba mi znaleźć jakieś halogeny zamiast ori rs4, średnica 60 mm.

Jakieś pomysły ?