Opublikowano 23 Lipca 201115 l Panowie trzeba mi znaleźć jakieś halogeny zamiast ori rs4, średnica 60 mm. Jakieś pomysły ? a można wiedzieć dlaczego? co modzisz?
Opublikowano 24 Lipca 201115 l panowie co myślicie o wykonaniu takich koszulek i innych gadżetó na wzór tych z Łodzi które to nawiązywałyby tematyką jakoś do naszego województwa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=190535.90
Opublikowano 24 Lipca 201115 l Pomysł dobry i fajna inicjatywa, jeszcze jakby dodać np na rękawach nicki to byłby wypas. Trzeba by było zrobić listę chętnych i zobaczyć ile będzie kosztować
Opublikowano 24 Lipca 201115 l Pomysł dobry i fajna inicjatywa, jeszcze jakby dodać np na rękawach nicki to byłby wypas. Trzeba by było zrobić listę chętnych i zobaczyć ile będzie kosztować też mi się właśnie podoba, tylko cza by hasło wymyślić jakieś[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 16:10_________________________________________________np. "Dziura na dziurze LUBELSKIE KOX podwórze"
Opublikowano 24 Lipca 201115 l Ja już sobie bluze battalionu robie, na wzorach z koszulek :gwizdanie: i moze cos od siebie dorzuce
Opublikowano 24 Lipca 201115 l Ja już sobie bluze battalionu robie, na wzorach z koszulek :gwizdanie: i moze cos od siebie dorzuce ale to nie to samo co przynależność do lubelskiego :gwizdanie:
Opublikowano 25 Lipca 201115 l Pomysł dobry i fajna inicjatywa, jeszcze jakby dodać np na rękawach nicki to byłby wypas. Trzeba by było zrobić listę chętnych i zobaczyć ile będzie kosztować też mi się właśnie podoba, tylko cza by hasło wymyślić jakieś[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 16:10_________________________________________________np. "Dziura na dziurze LUBELSKIE KOX podwórze" taaa "chłopczyk i panienka paputa kuchenka"
Opublikowano 25 Lipca 201115 l Pomysł dobry i fajna inicjatywa, jeszcze jakby dodać np na rękawach nicki to byłby wypas. Trzeba by było zrobić listę chętnych i zobaczyć ile będzie kosztować też mi się właśnie podoba, tylko cza by hasło wymyślić jakieś[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 16:10_________________________________________________np. "Dziura na dziurze LUBELSKIE KOX podwórze" taaa "chłopczyk i panienka paputa kuchenka" jak to się ma do Lubelszczyzny?
Opublikowano 26 Lipca 201115 l pedały WTF wyrywam CI rafalekxa jest twoja co ona potrafi? jakie ma zdolności/moce? :>