Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda.
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina?
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina? kolega mówił że do LBN chętnie by na spoty pojeździł bo ma blisko, a ja mu na to - że coś się chłopaki nie mogą tam zorganizować. Łot co panie rafałku, wietrzył pan już siakiś podstęp
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina? kolega mówił że do LBN chętnie by na spoty pojeździł bo ma blisko, a ja mu na to - że coś się chłopaki nie mogą tam zorganizować. Łot co panie rafałku, wietrzył pan już siakiś podstęp ... i wszystko jasne
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina? kolega mówił że do LBN chętnie by na spoty pojeździł bo ma blisko, a ja mu na to - że coś się chłopaki nie mogą tam zorganizować. Łot co panie rafałku, wietrzył pan już siakiś podstęp pewnie nie tylko on Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. paput? co ma paput do Lublina? kolega mówił że do LBN chętnie by na spoty pojeździł bo ma blisko, a ja mu na to - że coś się chłopaki nie mogą tam zorganizować. Łot co panie rafałku, wietrzył pan już siakiś podstęp ... i wszystko jasne co jasne? Papucik może niepozornie wygląda ale to jednak cwany przebiegły lis zawsze coś kombinuje
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l koledzy z Lubartowa jeszcze go nie znają, ale nadejdzie taki dzień jak papucik i im wywinie jakiś numer
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l koledzy z Lubartowa jeszcze go nie znają, ale nadejdzie taki dzień jak papucik i im wywinie jakiś numer np będa robic spot lokalny w niedziele a on zawoła chłopaków w sobote do puław i organizator spotka sie sam ze soba w niedziele spotka
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie:
Opublikowano 23 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie: paput nie kompromituj, bo nie pamietam kiedy wyjechałeś z miasta :polew: :polew: zawsze wtedy pracujesz :polew:
Opublikowano 24 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie: paput nie kompromituj, bo nie pamietam kiedy wyjechałeś z miasta :polew: :polew: zawsze wtedy pracujesz :polew: :polew: dobre i trafne Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie: no wiesz stolica a wioska to różnica Wy wystawicie nos i sie widzicie a tu nieraz całe miasto trzeba przejechac
Opublikowano 24 Sierpnia 201114 l Już wiem co miał na myśli paput mówiąc że w LBN ciężko jest ze spotami... szkoda. Moze i troche ciezko bo jak to zawsze na poczatku wszyscy chetni i zdecydowani a jak przychodzi dzien spota to pojawia sie polowa z tych co sie zglosila :thumbdown: ale to nie znaczy ze nie mozna ustalic jakiegos terminu spotkania takie duże miasto, wsytd my po wioskach organizujemy a tu stolyca regionu taki przykład daje? :gwizdanie: paput nie kompromituj, bo nie pamietam kiedy wyjechałeś z miasta :polew: :polew: zawsze wtedy pracujesz :polew: cały czas jestem poza nim