Opublikowano 14 Września 201114 l Pastaldo a kratki odebrał od Ciebie kolega??? jeszcze nie. cisza na horyzoncie Pisałem raz to odpisał ze niezbyt czasowy teraz jest mi też to pisał jak ostatnio z nim gadałem ale to było chyba ze 2tyg temu
Opublikowano 14 Września 201114 l Czyli Pastaldo nie będziesz prof. dr hab. Ale o co chodzi w tej "rozmowie"? Może za mało w kopercie dałeś?
Opublikowano 14 Września 201114 l Czyli Pastaldo nie będziesz prof. dr hab. Ale o co chodzi w tej "rozmowie"? Może za mało w kopercie dałeś? nie, podobno zajrzeli co wypisuje na a4klub :>
Opublikowano 14 Września 201114 l Czyli Pastaldo nie będziesz prof. dr hab. Ale o co chodzi w tej "rozmowie"? Może za mało w kopercie dałeś? tzn na studia sie dostałem ale z listy rezerwowej. oznacza to ni więcej ni mniej że moge robic doktorat ale bez finansowania tzn bez wypłaty. wiec chyba trzeba będzie poszukać czegoś sensownego w swoim zawodzie. Czyli Pastaldo nie będziesz prof. dr hab. Ale o co chodzi w tej "rozmowie"? Może za mało w kopercie dałeś? nie, podobno zajrzeli co wypisuje na a4klub :> skąd wiesz?
Opublikowano 15 Września 201114 l z lublina i krasnika ktos ponoc ma sie wybrac ale to z iinego forum osoby a od nas to nie wiadomo czy ktos bedzie
Opublikowano 16 Września 201114 l z lublina i krasnika ktos ponoc ma sie wybrac ale to z iinego forum osoby a od nas to nie wiadomo czy ktos bedzie ale co to ma byc bo ja nie w temacie? W chełmie coś się będzie działo? juz dawno obiecałem że jak coś Solariusz zmodzi to sie wybiore
Opublikowano 16 Września 201114 l Solariusz to sobie może... w gacie namodzić on się nadaje... Jak był wojewódzki w Chełmie to było wypas Ale ja teraz nie mogę
Opublikowano 16 Września 201114 l Solariusz to sobie może... w gacie namodzić on się nadaje... Jak był wojewódzki w Chełmie to było wypas Ale ja teraz nie mogę a co mama czy dziewczyna Ci nie pozowli?
Opublikowano 16 Września 201114 l a co mama czy dziewczyna Ci nie pozowli? ÓÓÓÓRLOOOOOOPPPPPP w niedzielę z rana lecę w góry
Opublikowano 16 Września 201114 l a co mama czy dziewczyna Ci nie pozowli? ÓÓÓÓRLOOOOOOPPPPPP w niedzielę z rana lecę w góry heheh jaki kozak :gwizdanie:na ile tam jedziesz?
Opublikowano 16 Września 201114 l heheh jaki kozak :gwizdanie:na ile tam jedziesz? caaaaaaaaaaaałyyyyyyyy... tydzień ale dobre i to o urlop walczyłem 2 tygodnie... Dzisiaj ostatni dzień
Opublikowano 16 Września 201114 l heheh jaki kozak :gwizdanie:na ile tam jedziesz? caaaaaaaaaaaałyyyyyyyy... tydzień ale dobre i to o urlop walczyłem 2 tygodnie... Dzisiaj ostatni dzień łochocho to wybalujesz za cały rok to w razie co udanego órlopu
Opublikowano 16 Września 201114 l łochocho to wybalujesz za cały rok to w razie co udanego órlopu bedzie udany innej opcji nie ma
Opublikowano 16 Września 201114 l łochocho to wybalujesz za cały rok to w razie co udanego órlopu bedzie udany innej opcji nie ma pewno bedzie
Opublikowano 16 Września 201114 l łochocho to wybalujesz za cały rok to w razie co udanego órlopu bedzie udany innej opcji nie ma pewno bedzie tiaaa już to widze Juz od dawna się zastanawiam Solar dlaczego masz płec żeńska i lat 17 w profilu Jak bardzo się chcesz odmłodzić to walnij sobie 14lat
Opublikowano 16 Września 201114 l pewno bedzie z łowieckami w górach Solar czuje się jak taka sweet sewentiiiiiin no i nie ma wacka, tylko jeszcze mu bimbałki nie urosły, a tak poza tym to dobra d#pka z niego
Opublikowano 16 Września 201114 l pewno bedzie z łowieckami w górach Solar czuje się jak taka sweet sewentiiiiiin no i nie ma wacka, tylko jeszcze mu bimbałki nie urosły, a tak poza tym to dobra d#pka z niego Fajna d*pa z twarzy :polew:
Opublikowano 16 Września 201114 l a tak poza tym to dobra d#pka z niego no wiesz co...Mogłbys nie pisac takich rzeczy na forum zachowaj to dla siebie