Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 taaaa przyznaj sie ile reddsów karmi przepiłes wczoraj :polew:
rafalekx Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 przyznaj sie ile reddsów karmi przepiłes wczoraj :polew: 0
pastaldo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 dajcie se buzi albo po razu i do piaskownicy
rafalekx Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 nie kompromituj sie juz :polew: czym? to nie ja wymyśliłem tego teddsa dajcie se buzi albo po razu i do piaskownicy ja już dzisiaj w piaskownicy byłem 2 raz i przede wszystkim z nim nie idę
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 idź jeszcze 3 raz, moze nissana wyprzedzisz przy okazji
rafalekx Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 idź jeszcze 3 raz, moze nissana wyprzedzisz przy okazji GT-Ra? :polew:
Kowi87 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 idź jeszcze 3 raz, moze nissana wyprzedzisz przy okazji GT-Ra? :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Kowi z kolegami...
pastaldo Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: Kowi z kolegami... :polew:
Sebek (-_-) Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Tomek masz ta maskownicę głośnika?
pastaldo Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 O faktycznie. Tak mam. Moge przywieść w weekend bo jest na wsi. Która to miała być strona? To się tam odpina tak? Bo nawet nie sprawdzałem.
Sebek (-_-) Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 O faktycznie. Tak mam. Moge przywieść w weekend bo jest na wsi. Która to miała być strona? To się tam odpina tak? Bo nawet nie sprawdzałem. prawa strona, a nie wiem nawet jak to wychodzi, to jak będziesz miał to w lublinie to daj znać
pastaldo Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 [quote name=Sebek () ] O faktycznie. Tak mam. Moge przywieść w weekend bo jest na wsi. Która to miała być strona? To się tam odpina tak? Bo nawet nie sprawdzałem. prawa strona, a nie wiem nawet jak to wychodzi, to jak będziesz miał to w lublinie to daj znać ok
pepik Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam kolegów z Lubelszczyzny Panowie w piątek rano wybieram się do Warszawy, sęk w tym, że w Lublinie będę około 8 rano i chciałbym uniknąć korków. Zawsze bo jeżdżę tą trasę co rok wjeżdżam do Lublina od strony Jabłonnej i jest trochę jeżdżenia po Lublinie żeby przebić się na Warszawę a o 8 rano podejrzewam, że będzie koszmar (korki). Tak patrzę na mapę i chyba pojadę tym razem przez Kraśnik, tylko pytanie czy jadąc przez Kraśnik da się skutecznie ominąć korki w Lublinie? Dużo jest jazdy po Lublinie zanim wyjadę na drogę na Warszawę?
pastaldo Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a gdzie jest jabłonna? tzn nie bardzo wiem od której strony tak na prawde wjezdzasz
pepik Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 a gdzie jest jabłonna? tzn nie bardzo wiem od której strony tak na prawde wjezdzasz Jabłonna-Majątek , Głuszczyzna, Ćmiłów, Wólka Abramowicka...Lublin
medik Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Od Kraśnika spokojnie dolecisz . Na rondzie w lewo na Al. Warszawską. Cały czas 2 pasy będą.
pepik Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Od Kraśnika spokojnie dolecisz . Na rondzie w lewo na Al. Warszawską. Cały czas 2 pasy będą. O to mi chodziło, dzięki kolego
Rekomendowane odpowiedzi