Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chlopaki wybiera sie ktos w najblizszym czasie do Witka z MR Motors ale byl w ostatnim czasie ?

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chlopaki wybiera sie ktos w najblizszym czasie do Witka z MR Motors ale byl w ostatnim czasie ?

może solar :mysli:

Opublikowano

A co trza? o coś zapytać? czy co? bo ja codziennie obok niego przejeżdżam :):wink4:

Opublikowano

o to za***iście , trzeba mi sie do niego umowic a dodzwonic sie do niego graniczy z cudem od miesiaca probuje

Opublikowano

o to za***iście , trzeba mi sie do niego umowic a dodzwonic sie do niego graniczy z cudem od miesiaca probuje

Zadzwoń do mnie dzisiaj albo coś w ten deseń to jeszcze przed weekendem dogadam się z nim co i jak. Albo pojadę do niego dam mu mój telefon i sam mu powiesz co i jak :) Ja do roboty codziennie jeżdżę praktycznie przez jego garaż i hamownię :decayed:

Opublikowano

Ty to zrobmy tak jak mowisz, jak bedzie u niego to poprostu posc mi sygnal a ja zadzwonie i sie z nim dogadam , tylko po wiedz mi jeszcze w jakich godzinach u niego mozesz byc

Opublikowano

Jutro najwyżej bo dzisiaj nie mam czasu a z roboty wyjdę najwcześniej koło 19 :wallbash: więc jutro jak się uda, albo w piątek po 17, między 17 a 18 dokładniej :) może być?

Opublikowano

w piatek moze byc tylko moze sie zdarzyc ze telefonu ni ebede mogl odebrac :/ musialbys mi jakos wczensiej dac z znac

Opublikowano

w piatek moze byc tylko moze sie zdarzyc ze telefonu ni ebede mogl odebrac :/ musialbys mi jakos wczensiej dac z znac

postaram się jutro :wink4: Wcześniej się odezwę :wink4:

Opublikowano

to dawny G-Tec... firma już jedynie zajmuje się wysyłką, na miejscu to dostaniesz co najwyżej spryski podświetlane :polew:

Proponuje Ci podjechac do Shift-r na spółdzielczości pracy 36.... czyli na CMT

O, dzięki wielkie. :th:

Opublikowano

chlopaki ogarnia ktos moze tego kpowera ?? bawil sie ktos juz w to ?

Opublikowano

chlopaki ogarnia ktos moze tego kpowera ?? bawil sie ktos juz w to ?

nie ale myśle ogarnąć :wink4:

Opublikowano

Szrotem nie była, nie była składana z przystanku, jedynie była zestrojona na 330KM i naprawde zamiatała na ulicy w Lublinie.... Nissany 200SX S14 zrobione na 300-350KM wciągała nosem i wypluwała 4 długości dalej.... jak jest teraz nie wiem dokładnie, właściciel nacodzień śmigał A4 w TDI ta S6 była jedynie zabawką na weekend, żeby odstresowac sie i zbatorzyc gówniarzy w JDM-ach

Opublikowano

Szrotem nie była, nie była składana z przystanku, jedynie była zestrojona na 330KM i naprawde zamiatała na ulicy w Lublinie.... Nissany 200SX S14 zrobione na 300-350KM wciągała nosem i wypluwała 4 długości dalej.... jak jest teraz nie wiem dokładnie, właściciel nacodzień śmigał A4 w TDI ta S6 była jedynie zabawką na weekend, żeby odstresowac sie i zbatorzyc gówniarzy w JDM-ach

:mysli: :mysli: :mysli: mówisz? :przebiegly: Ale który to miał? Często bywał na spotach? Bo chyba nie Pawła Q i Czarnej? :decayed:

Opublikowano

no ale w ogloszeniu pisze ze ma 260 KM

Opublikowano

to nie Pawła... teraz ma mniejszą turbinke to i moc spadła do 260KM

Opublikowano

Nie wymawiajcie słów Czarna i Paweł Quattro bo zaraz zwymiotuję :sick3: jak pomyślę o tych ludziach.

Opublikowano

Takie życie, na każdym forum są "cwaniacy". Żyjący w myśl zasady: jak złapią za rękę mów ze to nie twoja ręka :wink4: