Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obejrzeć moge ale nie am doświadczenia na tyle żeby go dobrze ocenić. Pod kontem blacharki, wycieków i wnętrze moge luknąć. Choć lepiej jakby jescze ktos kumaty sie znalazł to we dwóch łatwiej coś więcej wyhaczyć

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wycieki tam raczej trudno będzie dojrzeć bo wymyty cały. Chodzi mi żeby ogólny stan luknąć, jak zawieszenie i silnik pracuje. Dokładny stan blachy i zużycie wnętrza.

Jak będzie w miarę to wbiję tam i go dokładnie oblukamy.

Jak się będziemy liczyć za taką usługę z Twojej strony Tomku? :P

Opublikowano

powiem tak. tera wyjeżdzam na weekend. Moge tam skoczyc w poniedziałek. Czteropak pifka w razie co załatwi sprawę :wink4:[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 16:28_________________________________________________choć zapytaj tez ludzi w lubartowie może ktoś będzie miał bliżej i ktoś jeszcze bardiej kumaty

Opublikowano

Heh ja akurat jestem w Lbn ale juz ciemno zeby ogladac

Opublikowano

Heh ja akurat jestem w Lbn ale juz ciemno zeby ogladac

ale w opisie aukcji jest że z lubartowa

Opublikowano

Heheh to auto mojego sąsiada zza płotu:tongue4: a zbieram się obejrzeć to auto już ze 2 tyg.

Opublikowano

Heheh to auto mojego sąsiada zza płotu :tongue4: a zbieram się obejrzeć to auto już ze 2 tyg.

to idź lukaj i zapytaj od razu czemu ma starą gałę :decayed:
Opublikowano

a on ch**a będzie wiedział :tongue4: pewnie z 500 tyś. przejechane :wink4: Jutro sprawdzę.

Opublikowano

a on ch**a będzie wiedział :tongue4: pewnie z 500 tyś. przejechane :wink4: Jutro sprawdzę.

"najlepszy silnik w audi" "bardzo dobrze współpracuje z instalacją gazową, w przypadku montażu" :polew:

niedługo każdy będzie najlepszym silnikiem

i zapytaj jeszcze gdzie podziały się emblematy z grilla i pupy :kox: czy czasem ich nie zaszpachlowano i nie wymieniono grilla po uderzeniu :rolleyes:

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia gdzie jest "quattro" bo emblematy w stylu "A4 i 2.8" sam bym wrzucił gdybym miał :naughty:

oj źle napisałem miało być "wYrzucił" :gwizdanie: ja emblematów nie potrzebuje :)

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia gdzie jest "quattro" bo emblematy w stylu "A4 i 2.8" sam bym wrzucił gdybym miał :naughty:

na forum handlują tymi emblematami
Opublikowano

Wycieki tam raczej trudno będzie dojrzeć bo wymyty cały. Chodzi mi żeby ogólny stan luknąć, jak zawieszenie i silnik pracuje. Dokładny stan blachy i zużycie wnętrza.

Jak będzie w miarę to wbiję tam i go dokładnie oblukamy.

Jak się będziemy liczyć za taką usługę z Twojej strony Tomku? :P

no i masz kolego już kogos bliżej do obejrzenia. Myśle że kicker pomoże :wink4:

Opublikowano

Panowie, dokładnie co pierwsze właśnie mi się rzuciło w oczka to brak emblematów, ale skoro masz tak blisko to dlaczego nie luknąć. :cool1:

Opublikowano

Siema Pastaldy i inne Kowiaczki :decayed::hi:

co tam jak tam i dlaczego tak ch#jowo :decayed:

Opublikowano

Siema Rafalekxie :decayed:

c**jowo bo musiałem przyjść do roboty w garniaku w który nie bardzo się mieszczę. Po za tym raczej ok :P

Opublikowano

Siema Pastaldy i inne Kowiaczki :decayed::hi:

co tam jak tam i dlaczego tak ch#jowo :decayed:

cześc cipuleńko :hi:
Opublikowano

c**jowo bo musiałem przyjść do roboty w garniaku w który nie bardzo się mieszczę. Po za tym raczej ok :P

Pewno wszystkie koleżanki z pracy na Ciebie lecą :decayed: gorzej jak koledzy też... :decayed::polew: takie dopasowane wdzianko... :P aż strach sobie wyobrażać :D

cześc cipuleńko :hi:

:buziak:

Opublikowano

o co kaman :> najlepszego rafalku :drunk:;)

Opublikowano

najlepszego rafalku :drunk:;)

:mysli: :mysli: :mysli: ? z jakiej okazji? :blink:

Opublikowano

To Ty nie wiesz z jakiej :decayed: ja juz wszystko sie dowiedzialem od osób 3 skoro sam nie chciałes mi powiedziec :naughty: