Opublikowano 28 Lipca 201214 l ja już napisałem, niestety praca... a tak na marginesie to kto ma pożyczyć radyjko cb do piątku, bo w pon wyjeżdżam i by mi się przydało, a moje powiedziało papa..
Opublikowano 30 Lipca 201214 l Koledzy prośba... miejcie na uwadze: Seat Cordoba / FV/ /1.4 / Climatronic/1 właściciel (2510693037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może trafi się chętny, szczerze polecam to autko W przypadku pomocy przy sprzedaży przewidziana ,,prowizja " :> Widzę autko z moich rodzinnych stron Kolega z Lipska? ^^
Opublikowano 7 Sierpnia 201213 l Podeśle ktoś namiar na warsztat/ mechanika gdzie robiliście rozrząd w Lublinie. Z góry dzięki za odp. Pozdro
Opublikowano 13 Sierpnia 201213 l :decayed: biedaczysko... kolejnego z forum straciliśmy... kolejny odpadł z gry
Opublikowano 13 Sierpnia 201213 l He he samo życie, pozostaje pogratulować. Czemu ma mieć lepiej niż my
Opublikowano 13 Sierpnia 201213 l He he samo życie, pozostaje pogratulować. Czemu ma mieć lepiej niż my mów za siebie ja tam jeszcze "w grze" tak jakby...
Opublikowano 13 Sierpnia 201213 l He he samo życie, pozostaje pogratulować. Czemu ma mieć lepiej niż my mów za siebie ja tam jeszcze "w grze" tak jakby... ta w grze, juz na spalonej pozycji, daje Ci max rok:grin:
Opublikowano 13 Sierpnia 201213 l He he samo życie, pozostaje pogratulować. Czemu ma mieć lepiej niż my mów za siebie ja tam jeszcze "w grze" tak jakby... ta w grze, juz na spalonej pozycji, daje Ci max rok:grin: u kowi widzę że stawiasz ultimatum, i dobrze jeszcze rok i bierzcie wreszcie ten ślub:grin:
Opublikowano 13 Sierpnia 201213 l ta w grze, juz na spalonej pozycji, daje Ci max rok:grin: mówisz? ja tam się nigdzie nie śpieszę... zdradziła mnie sucz:polew::polew::polew: Kowi zbrzydłaś, brzucha złapałaś, wyłysiałaś, cycki Ci zmalały, zęby powypadały to i przestałaś mnie interesować :grin:
Opublikowano 14 Sierpnia 201213 l http://s15.postimage.org/8lluy2fcn/20120811705.jpg :decayed: biedaczysko... kolejnego z forum straciliśmy... kolejny odpadł z gry Dzięki wielkie jeszcze raz Rafalekx za zawiezienie i zaszczycenie obecnością Mimo to że koniec gry to nie jest tak źle:whistling: Jak będę miał profi zdjęcia z wesela to się podzielę
Opublikowano 14 Sierpnia 201213 l Dzięki wielkie jeszcze raz Rafalekx za zawiezienie i zaszczycenie obecnością Mimo to że koniec gry to nie jest tak źle:whistling: Jak będę miał profi zdjęcia z wesela to się podzielę Spoksik, cała przyjemność po mojej stronie, ja też czekam na foty i na program
Opublikowano 16 Sierpnia 201213 l Dzięki wielkie jeszcze raz Rafalekx za zawiezienie i zaszczycenie obecnością Mimo to że koniec gry to nie jest tak źle:whistling: Jak będę miał profi zdjęcia z wesela to się podzielę Spoksik, cała przyjemność po mojej stronie, ja też czekam na foty i na program program? cipowaliscie passka na weselu? chyba na ocipinach aj noł o co kaman
Opublikowano 16 Sierpnia 201213 l było tak dowCIPNIE że cho cho Program będzie bomba co nie Rafał? Oj będzie się działo