Opublikowano 10 Października 201312 l No to kurcze po sprawie panowie, moze wpadne za rok lub dwa... Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
Opublikowano 10 Października 201312 l No to kurcze po sprawie panowie, moze wpadne za rok lub dwa...http://img.tapatalk.com/d/13/10/11/te2edu4e.jpgWyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. Tak teraz spojrzałem na miasto w Twoim profilu wiec zapytam. Jak tam Ci sie mieszka w Oslo? Byłem tam 2 miesiące 3 lata temu. Miałem plany powrócic i jakoś nie udało sie wiecej wyjechać
Opublikowano 10 Października 201312 l Jakos sie mieszka od 10 lat... O prace teraz ciezko, zresztą zawsze bylo. Spoty tak jakos lepsze, chociaz nie tematyczne, bo wszyscy sie sie zjezdzają, ale cos sie dzieje. Zjezdzam teraz na 10m-cy a potem zjezdzam na 5 lat do naszej kochanej polski. Bardziej z wyboru niz z przymusu. Wszedzie dobrze ale w domu najlepieu Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
Opublikowano 11 Października 201312 l a wracając do spotu dzisiaj o której ?? może bym wpadł przywitać się w końcu
Opublikowano 11 Października 201312 l a wracając do spotu dzisiaj o której ?? może bym wpadł przywitać się w końcu to dzisiaj ten spot?
Opublikowano 11 Października 201312 l aha, ja to odpadam i dzisiaj i jutro co do miejscówki to jest tam: parking, toaleta prysznic i miejsce do odpoczynku:decayed: Co przy ekspresówce? Nowe inwestycje przy wybudowanych fragmentach S17 - Telewizja Polska SA
Opublikowano 11 Października 201312 l Ja dziś mogę tamtędy przejeżdżać koło 18 ale to moge wpaść, podać rękę na powitanie i polecieć dalej Chyba że przyszły tydzień to co innego.
Opublikowano 11 Października 201312 l Ja dziś mogę tamtędy przejeżdżać koło 18 ale to moge wpaść, podać rękę na powitanie i polecieć dalej Chyba że przyszły tydzień to co innego. no ja też myślałem o przyszłym tygodniu można zrobić mini pożegnanie sezonu:wink:
Opublikowano 11 Października 201312 l Ja dziś mogę tamtędy przejeżdżać koło 18 ale to moge wpaść, podać rękę na powitanie i polecieć dalej Chyba że przyszły tydzień to co innego. no ja też myślałem o przyszłym tygodniu można zrobić mini pożegnanie sezonu:wink: Good :good:Jestem za. Żona z dzieckiem będzie u mamusi
Opublikowano 11 Października 201312 l i mi tez pasuje za tydzien takze piszcie czy piatek sobota czy cos na tygodniu bo to trzeba wczesniej ustalic
Opublikowano 11 Października 201312 l coś cienko widze tego spota, cza ustalić jeden dzień i godzinę, tam można i wieczorem stanąć bo oświetlenie jest
Opublikowano 12 Października 201312 l no to piatek za tydzien a godzina to nie wiem jak komu pasuje 18 moze 20
Opublikowano 12 Października 201312 l Gdzie jest ten caly mop? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 Października 201312 l http://www.gddkia.gov.pl/userfiles/articles/Lublin/mapy/S17_Sielce_Bogucin1.jpg na wyskosci markuszowa szukaj mopIII i mopII
Opublikowano 12 Października 201312 l http://www.gddkia.gov.pl/userfiles/articles/Lublin/mapy/S17_Sielce_Bogucin1.jpgna wyskosci markuszowa szukaj mopIII i mopII dokładnie, tylko jeszcze trzeba zdecydować z której jego strony:decayed: podobno już budują tam BP i McD lub zaczynają to jaki dzień? mi pasuje cały przyszły tydzień w zasadzie a od nas jest jeszcze 4-5 chętnych