Opublikowano 12 Października 20169 l Teoretycznie tak, ale z tego co widziałem u nich na profilu na FB to ładnie wszystko ogarniają, więc może warto się wybrać i zapytać
Opublikowano 16 Października 20169 l Autor Przypominam o spociku dzisiaj o 17.00 pod Tarasami. Wszystkie informacje w pierwszym poście. Zapraszam
Opublikowano 16 Października 20169 l Będę jak nie będzie szydery z mojego piszczącego sprzęgła :-D a tam Ci po prostu nie ociera coś? u mnie jak robilismy sprzęglo to brzęczało. osłona bodaj wibrowała. U znajomego też sie coś spierdacyło i było coś podobnego.
Opublikowano 16 Października 20169 l Mariusz u mnie raczej to że środka słychać.. no ale to nie temat o tym, odezwę się do Ciebie :-) Hugo mam rozumieć, że będziesz pilnował porządku :-D wpadać Panowie i Panie
Opublikowano 17 Października 20169 l Chłopaki, macie kontakt do kogoś z lubelskiego, kto ogarnąłby wypalone linie w FISie? Pozdr.
Opublikowano 26 Października 20169 l @basstech dzwonilem kiedys po całym lublinie i d*pa. W LPU jest jeden koleś ale obawiam się że bierze srogi hajs i jest strasznie mądry.
Opublikowano 28 Października 20169 l Koledzy potrzebuje przestawić język komunikatów o błędach z niemieckiego na angielski na FIS ktoś coś? Wysłane z Tapatalka
Opublikowano 28 Października 20169 l Basstech, moze wgrałeś jakieś lipne oprogramowanie? Słyszałem ze jak sie ma lewy program to właśnie pojawiają sie wypalone linie na FISIE
Opublikowano 28 Października 20169 l każdy kto ma jakiegoś fejsa pod vaga Ci zmieni język w zegarach. Wide że jesteś z moich okolic to możesz zalecieć, przy s17 urzęduje
Opublikowano 28 Października 20169 l Gdzie dokładnie? Daj priv Edytowane 28 Października 20169 l przez pawloo7
Opublikowano 29 Października 20169 l Widzę że ten sam rocznik i silnik co ja też mogę ogarnąć w Lublinie. Najlepiej wpadaj na spota, zrobimy na miejscu