pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Nieeeee Sebek odezwij sie bo ten Rafałek mnie zamęczy i kto tu ma kosmate myśli sam se possij ja się nie dziwie że rafalekx ma kosmate myśli, jak bym codziennie po 10 godzin kilkudziesieciu chłopa widział to co innego by mi po głowie chodziło :polew: No fakt trzeba mu wybaczyć
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 ja się nie dziwie że rafalekx ma kosmate myśli, jak bym codziennie po 10 godzin kilkudziesieciu chłopa widział to co innego by mi po głowie chodziło nie wiesz co mówisz chłopczyku bo ja na budowie nie siedzę a w biurze jest dużo dziewczynek, a nawet z jedną siedzę non stop twarzą w twarz [quote name=Sebek () ] co się śmiejesz szyderco Ty też mógłbyś zaoferować pomoc jak pastaldo :gwizdanie: zaoferować pomoc? w jaki sposób? że odbiorę breloki? I niby jak je odbierzesz ode mnie?
PARAF Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 a że kiedy niby spadały?? Jeszcze przed dopuszczeniem T2 do użytku - wtedy chodziło o jakieś nie spełnianie warunków p.poż.
Sebek (-_-) Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 [quote name=Sebek () ] co się śmiejesz szyderco Ty też mógłbyś zaoferować pomoc jak pastaldo :gwizdanie: zaoferować pomoc? w jaki sposób? że odbiorę breloki? I niby jak je odbierzesz ode mnie? wysłałbyś mi pocztą
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 [quote name=Sebek () ] wysłałbyś mi pocztą wolałem zaczekać aż ktoś zaproponuje Ci korzystniejszą ofertę pomocy
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 ja się nie dziwie że rafalekx ma kosmate myśli, jak bym codziennie po 10 godzin kilkudziesieciu chłopa widział to co innego by mi po głowie chodziło nie wiesz co mówisz chłopczyku bo ja na budowie nie siedzę a w biurze jest dużo dziewczynek, a nawet z jedną siedzę non stop twarzą w twarz twarzą w twarz mówisz, i co puscacie sobie ocko
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 twarzą w twarz mówisz, i co puscacie sobie ocko wiele Ty masz lat chłopczyku?
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 twarzą w twarz mówisz, i co puscacie sobie ocko wiele Ty masz lat chłopczyku? locek mlodsy łod Ciebie
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 [quote name=Sebek () ] to chyba taki dialekt puławski
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 locek mlodsy łod Ciebie To było pytanie retoryczne
wojci Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 a że kiedy niby spadały?? Jeszcze przed dopuszczeniem T2 do użytku - wtedy chodziło o jakieś nie spełnianie warunków p.poż. to nie za moich czasów ja robiłem te co właśnie są na nowym terminalu montowane
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 i jakie trudne słowa znaja jak "retoryczne" Tych dwóch (rafalekx, paput) to musimy wysłać do jakiegoś kabaretu. Najlepiej tak jak był kabaret Dudek i skecz o hydrauliku. Chamstwu w życiu należy przeciwstawiać się ... albo http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/368_kabaret_dudek_majster.php Tu tez mamy brygadiera budowlańca (rafalekx) i podciągniemy pod robotnika (paput). To by sie działo
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Tu tez mamy brygadiera budowlańca (rafalekx) i podciągniemy pod robotnika (paput). To by sie działo brygadier ze mnie taki jak z Ciebie baletnica
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Tu tez mamy brygadiera budowlańca (rafalekx) i podciągniemy pod robotnika (paput). To by sie działo brygadier ze mnie taki jak z Ciebie baletnica Tu akurat nie będe Cie wyprowadzał z błedu bo masz rację
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 locek mlodsy łod Ciebie To było pytanie retoryczne myślałem że jako nadzorca stawiania klocków betonowych nie masz obowiązku znania cyfr, o liczbach nie wspominająć
rafalekx Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 myślałem że jako nadzorca stawiania klocków betonowych nie masz obowiązku znania cyfr, o liczbach nie wspominająć z nadzoru nie jestem i raczej nie będę i lepiej żebyś nie wiedział ile cyfr, liczb dziennie przyswajam i potem o każdej porze dnia na pytanie kierownika muszę rzucać nimi z rękawa
pastaldo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 To Tobie studia ni ebyły potrzebne tylko starty w konkursach na zapamietywanie długich ciagów cyfr Ty taka chodząca baza danych a nie inżynier
paput Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 myślałem że jako nadzorca stawiania klocków betonowych nie masz obowiązku znania cyfr, o liczbach nie wspominająć z nadzoru nie jestem i raczej nie będę i lepiej żebyś nie wiedział ile cyfr, liczb dziennie przyswajam i potem o każdej porze dnia na pytanie kierownika muszę rzucać nimi z rękawa to stresująca praca, nie zazdroszczę
Rekomendowane odpowiedzi