pastaldo Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 czy to nie miło patrzeć jak ludzie się kochają i rozumieją?
rafalekx Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 umrzyj :polew: kto Cię tego nauczył? Twoi najlepsi koledzy z osiedla (średnia wieku 5-15 lat?)
pastaldo Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 umrzyj :polew: kto Cię tego nauczył? Twoi najlepsi koledzy z osiedla (średnia wieku 5-15 lat?) oni bawią się w słoneczko
paput Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 :shocked: :blink: :slina: http://www.v10.pl/Rover,SD1,z,27litrowym,silnikiem,z,samolotu,pod,maska,58526.html[br]Dopisany: 26 Maj 2011, 12:50_________________________________________________Rover został obdarowany mocą 600 KM, dzięki temu angielski samochód może jechać 257 km/h, nie przekraczając nawet 2.000 obrotów
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 umrzyj :polew: kto Cię tego nauczył? Twoi najlepsi koledzy z osiedla (średnia wieku 5-15 lat?) twoja mama
rafalekx Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 twoja mama a złożyłeś jej życzenia? Ty ale ona takiego słowotwórstwa nie tworzy nijak mi to do niej nie pasuje
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 twoja mama a złożyłeś jej życzenia? Ty ale ona takiego słowotwórstwa nie tworzy nijak mi to do niej nie pasuje mało wiesz :polew: :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 mało wiesz :polew: :polew: :polew: za to Ty widać bardzo dużo :polew:
pastaldo Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 :facepalm: dajcie se buzi a nie robicie podchody jak dzieci w przedszkolu
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 :facepalm: dajcie se buzi a nie robicie podchody jak dzieci w przedszkolu
rafalekx Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 dajcie se buzi a nie robicie podchody jak dzieci w przedszkolu stydzę się
puertoss Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 w Lublinie? nie pertol kłamco! Kowi nie jezdzi na Lublin on nawet nie wie gdzie to potwierdzam on tylko LRY i czasami W-wa busem prawda bo nie jeżdze na LU, nie mam po co :gwizdanie: ostatni raz byłem w LU jak mi strącili zderzak w wawie, a tam był najbliższy rzeczoznawca, j**ane PTU a do wawki raz busem raz autem, w zaleznosci czy mam cos przewiesć busa mam prawie pod samą uczelnie, a przystanek u siebie na swoim parkingu to na hu.j targać dziada do stolicy :polew: jak jade jak swoim autem i zdecydowanie taniej Mrogal co do tego kompa, jest szybszy niz ustawianie vagiem Puerto a to byłes na oś. Stawy (dla mniej kumatych(Rafalekx ) os. Dęblina) mieszkanie mi sie tam bedzie remontować :gwizdanie: od sierpnia tam zalegam
Kowi87 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 w Lublinie? nie pertol kłamco! Kowi nie jezdzi na Lublin on nawet nie wie gdzie to potwierdzam on tylko LRY i czasami W-wa busem prawda bo nie jeżdze na LU, nie mam po co :gwizdanie: ostatni raz byłem w LU jak mi strącili zderzak w wawie, a tam był najbliższy rzeczoznawca, j**ane PTU a do wawki raz busem raz autem, w zaleznosci czy mam cos przewiesć busa mam prawie pod samą uczelnie, a przystanek u siebie na swoim parkingu to na hu.j targać dziada do stolicy :polew: jak jade jak swoim autem i zdecydowanie taniej Mrogal co do tego kompa, jest szybszy niz ustawianie vagiem Puerto a to byłes na oś. Stawy (dla mniej kumatych(Rafalekx ) os. Dęblina) mieszkanie mi sie tam bedzie remontować :gwizdanie: od sierpnia tam zalegam bingo
paput Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 w Lublinie? nie pertol kłamco! Kowi nie jezdzi na Lublin on nawet nie wie gdzie to potwierdzam on tylko LRY i czasami W-wa busem prawda bo nie jeżdze na LU, nie mam po co :gwizdanie: ostatni raz byłem w LU jak mi strącili zderzak w wawie, a tam był najbliższy rzeczoznawca, j**ane PTU a do wawki raz busem raz autem, w zaleznosci czy mam cos przewiesć busa mam prawie pod samą uczelnie, a przystanek u siebie na swoim parkingu to na hu.j targać dziada do stolicy :polew: jak jade jak swoim autem i zdecydowanie taniej Mrogal co do tego kompa, jest szybszy niz ustawianie vagiem Puerto a to byłes na oś. Stawy (dla mniej kumatych(Rafalekx ) os. Dęblina) mieszkanie mi sie tam bedzie remontować :gwizdanie: od sierpnia tam zalegam na wakacje?
puertoss Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 w Lublinie? nie pertol kłamco! Kowi nie jezdzi na Lublin on nawet nie wie gdzie to potwierdzam on tylko LRY i czasami W-wa busem prawda bo nie jeżdze na LU, nie mam po co :gwizdanie: ostatni raz byłem w LU jak mi strącili zderzak w wawie, a tam był najbliższy rzeczoznawca, j**ane PTU a do wawki raz busem raz autem, w zaleznosci czy mam cos przewiesć busa mam prawie pod samą uczelnie, a przystanek u siebie na swoim parkingu to na hu.j targać dziada do stolicy :polew: jak jade jak swoim autem i zdecydowanie taniej Mrogal co do tego kompa, jest szybszy niz ustawianie vagiem Puerto a to byłes na oś. Stawy (dla mniej kumatych(Rafalekx ) os. Dęblina) mieszkanie mi sie tam bedzie remontować :gwizdanie: od sierpnia tam zalegam na wakacje? tak na długie wakacje
Rekomendowane odpowiedzi