marekmartysz Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 pochwale sie zaklepalem ranty, lekki tjun nadkoli plastikowych i 19" zmiescilem et 40, 8,5J oponka 235x35 :hi: foty Panie foty Foto u mnie w temacie
Kowi87 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Armi widziałem tego cudaka na WG, j**any ma brokatem auto pomalowane i wszystko co najlepsze z alegro zamontowane kurfaaa democar allegro :polew: :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 co tu się działo przez weekend? siakiś konflikt był? Kogo pobili? siema rumuńskie byki z kambodży
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Siema byku No mnie prawie tydzień nie było a widze dziaaaało sie
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pany może ktoś rozpozna http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg2446857#msg2446857 [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 01:44_________________________________________________autor zmień daty lub usuń z głównego postu tzn jak zmień daty lub usuń bo nie wiem o co biega? terminy do głosowania nie odpowiadają w ankiecie czy co? Dajcie inne i sie wstawi.
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Siema byku No mnie prawie tydzień nie było a widze dziaaaało sie no własnie miałem pytać gdzie Ty sie podziewasz
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 mieliśmy w instytucie mega konferencję międzynarodowa i od rana do wieczora siedziałem w robocie. Ale było troche nudów troche imprezowo więc ogólnie A na weekend na wsi i tez czasu nie było
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 mieliśmy w instytucie mega konferencję międzynarodowa i od rana do wieczora siedziałem w robocie. Ale było troche nudów troche imprezowo więc ogólnie A na weekend na wsi i tez czasu nie było znaczy najeb@łeś się Gadałem w weekend z Solarem, być może jakoś niedługo w LC będzie spocik Tylko taki z ognichem albo grillem Tylko taki konkretny a nie pitu pitu w sensie konkretny żeby się spotkać w tym gronie co zawsze posiedzieć pogadać popić i pośmiać się z paputa joke papuciku
chudineze Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pany może ktoś rozpozna http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg2446857#msg2446857 [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 01:44_________________________________________________autor zmień daty lub usuń z głównego postu tzn jak zmień daty lub usuń bo nie wiem o co biega? terminy do głosowania nie odpowiadają w ankiecie czy co? Dajcie inne i sie wstawi. W związku z wieloma kontrowersjami na forum wyjaśniam: Termin podany niżej to jest 2-3 kwietnia to spot wojewódzkiPopozycja: Pierwszy weekend kwietnia (2-3.04.2011) Teraz jasne?
Tomasz23 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pany może ktoś rozpozna http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg2446857#msg2446857 [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 01:44_________________________________________________autor zmień daty lub usuń z głównego postu tzn jak zmień daty lub usuń bo nie wiem o co biega? terminy do głosowania nie odpowiadają w ankiecie czy co? Dajcie inne i sie wstawi. W związku z wieloma kontrowersjami na forum wyjaśniam: Termin podany niżej to jest 2-3 kwietnia to spot wojewódzkiPopozycja: Pierwszy weekend kwietnia (2-3.04.2011) Teraz jasne? a widzisz chodzi o terminy w naglowku :gwizdanie: faktycznie troche po terminie sa :decayed:
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 mieliśmy w instytucie mega konferencję międzynarodowa i od rana do wieczora siedziałem w robocie. Ale było troche nudów troche imprezowo więc ogólnie A na weekend na wsi i tez czasu nie było znaczy najeb@łeś się Gadałem w weekend z Solarem, być może jakoś niedługo w LC będzie spocik Tylko taki z ognichem albo grillem Tylko taki konkretny a nie pitu pitu w sensie konkretny żeby się spotkać w tym gronie co zawsze posiedzieć pogadać popić i pośmiać się z paputa joke papuciku czyli jak by były te wszystkie etapy które wymieniłes to impra była by zaje...sta
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pany może ktoś rozpozna http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1246.msg2446857#msg2446857 [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 01:44_________________________________________________autor zmień daty lub usuń z głównego postu tzn jak zmień daty lub usuń bo nie wiem o co biega? terminy do głosowania nie odpowiadają w ankiecie czy co? Dajcie inne i sie wstawi. W związku z wieloma kontrowersjami na forum wyjaśniam: Termin podany niżej to jest 2-3 kwietnia to spot wojewódzkiPopozycja: Pierwszy weekend kwietnia (2-3.04.2011) Teraz jasne? Aaaaaa ok moja wtopa nie zauważyłem i zapomniałem o tym Zaraz zmienię
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 czyli jak by były te wszystkie etapy które wymieniłes to impra była by zaje...sta Nawet proponuję wykminić tak żeby każdy mógł coś tam wypić i jak ktoś ma namiot to gdzieś się uda przekimać z tego co pamiętam w avancie też się dobrze śpi
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 jesli faktycznie była by możliwość przekimania to wtedy by i wypił. Chyba że zostawie swoje padło i przyjade z kimś z Lublina wtedy będzie można sie i napić
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 jesli faktycznie była by możliwość przekimania to wtedy by i wypił. Chyba że zostawie swoje padło i przyjade z kimś z Lublina wtedy będzie można sie i napić jak coś to mogę Cię po drodze zabrać tylko że ja planuję
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 jesli faktycznie była by możliwość przekimania to wtedy by i wypił. Chyba że zostawie swoje padło i przyjade z kimś z Lublina wtedy będzie można sie i napić jak coś to mogę Cię po drodze zabrać tylko że ja planuję To jak zamierzasz wracać jesli W razie co chętnie sie zabiore ale to już jak będzie coś pewnego to będziemy sie umawiac
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 To jak zamierzasz wracać jesli W razie co chętnie sie zabiore ale to już jak będzie coś pewnego to będziemy sie umawiac na drugi dzień
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 To jak zamierzasz wracać jesli W razie co chętnie sie zabiore ale to już jak będzie coś pewnego to będziemy sie umawiac na drugi dzień aha no to spoko i sie jeszcze pomysli jak będzie znany jakiś termin
rafalekx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 aha no to spoko i sie jeszcze pomysli jak będzie znany jakiś termin pytanie czy ekipa LRY lub LPU pojedzie do Chełma na takiego spota Jedno jest pewne... Kowi wyjątkowo nie będzie mógł a potem na fejsbókó będzie pisał: "Weekend w rykach = bida, bida i jeszcze raz bida..."
pastaldo Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 aha no to spoko i sie jeszcze pomysli jak będzie znany jakiś termin pytanie czy ekipa LRY lub LPU pojedzie do Chełma na takiego spota Jedno jest pewne... Kowi wyjątkowo nie będzie mógł a potem na fejsbókó będzie pisał: "Weekend w rykach = bida, bida i jeszcze raz bida..." :polew: no różnie może być Ale nawet jak ekipy LPU ani LRY nie będa to Ty możesz wpaść
Rekomendowane odpowiedzi