puertoss Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 siema bydlęta Jak żyjecie? robolowo :gwizdanie: ja to dopiero w sierpniu albo i dalej tu w okolicach dęblina moge organizować.... a w chełmie jak ogarną to może sie pojawie
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 a w chełmie jak ogarną to może sie pojawie jeszcze trochę i zaczniesz gadać jak Kowi zbyt blisko tego osobnika się przeprowadziłeś i zaczyna Ci się udzielać
pastaldo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 a w chełmie jak ogarną to może sie pojawie jeszcze trochę i zaczniesz gadać jak Kowi zbyt blisko tego osobnika się przeprowadziłeś i zaczyna Ci się udzielać :polew:
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 a w chełmie jak ogarną to może sie pojawie jeszcze trochę i zaczniesz gadać jak Kowi zbyt blisko tego osobnika się przeprowadziłeś i zaczyna Ci się udzielać dawno Ci nikt nie jebnął bys pomieszkał u nas w kurorcie to byś wiedział jak jest :polew:
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 dawno Ci nikt nie jebnął bys pomieszkał u nas w kurorcie to byś wiedział jak jest :polew: wystarczy że poczytam Twoje posty i już wiem jak jest :polew: "kolejny weekend w richmond... " :polew:
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 dawno Ci nikt nie jebnął bys pomieszkał u nas w kurorcie to byś wiedział jak jest :polew: wystarczy że poczytam Twoje posty i już wiem jak jest :polew: "kolejny weekend w richmond... " :polew: to wiecej nie drażnij :polew: :polew:
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 bys pomieszkał u nas w kurorcie to byś wiedział jak jest :polew: Na szosie mijałem sarne, więc wiem, co to życie na ulicy dziwko! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Na szosie mijałem sarne, więc wiem, co to życie na ulicy dziwko! :polew:
pastaldo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Na szosie mijałem sarne, więc wiem, co to życie na ulicy dziwko! :polew: coś z serii http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=24.msg2438346#msg2438346 :polew: :polew:
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Byłem u Puertosa, reeeeza w h*j mieszkanie
pastaldo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no wiesz jak chce nas wszystkich zaprosic na parapetówe to musi sie starać
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no wiesz jak chce nas wszystkich zaprosic na parapetówe to musi sie starać na uj! po naszym wyjściu będzie takie jak przed remontem
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no wiesz jak chce nas wszystkich zaprosic na parapetówe to musi sie starać na uj! po naszym wyjściu będzie takie jak przed remontem
pastaldo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 no wiesz jak chce nas wszystkich zaprosic na parapetówe to musi sie starać na uj! po naszym wyjściu będzie takie jak przed remontem nie tak głośno bo nas nie zaprosi
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 nie tak głośno bo nas nie zaprosi on nie Kowi... Gutek dotrzymuje słowa i się nie cyka tak jak ta maruda z Ryk
Kowi87 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 nie tak głośno bo nas nie zaprosi on nie Kowi... Gutek dotrzymuje słowa i się nie cyka tak jak ta maruda z Ryk
pastaldo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 coś Cię boli? przeproś i wyjdź czy to nie miło patrzeć jak ludzie sie kochają
rafalekx Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 przeproś i wyjdź czy to nie miło patrzeć jak ludzie sie kochają :doh1:
Rekomendowane odpowiedzi