Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
może dzisiaj jakiś spocik??

można by :D

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś mi się nie chciało, ale kilka razy byłem i polecam, fajny klimat, jest na co popatrzeć:wink:

Opublikowano

ja byłem cały dzień w trasie dlatego sie nie odzywałem

Opublikowano

fajnie było, widziałem kilku kolegów z klubu... klimat niezapomniany... zwłaszcza te 126P skuter.gif pierwszy mój samochód.

Opublikowano

To teraz zapraszam na lotnisko ułeż:hi:

Opublikowano

Kowi ile masz procent udziału w zyskach? :grin: namawiasz każdego jakbyś to Ty organizował :decayed: Na siłę nikogo nie przekonasz kto się zainteresował ten i tak przyjedzie :wink:

Opublikowano
Kowi ile masz procent udziału w zyskach? :grin: namawiasz każdego jakbyś to Ty organizował :decayed: Na siłę nikogo nie przekonasz kto się zainteresował ten i tak przyjedzie :wink:

Pisze żeby później nie było hasła "kiedy to było miałem jechać ale zapomniałem" :facepalm: i tak pewnie nikt wiecej nie przyjedzie jak co roku bo drogo bo daleko bo mecz bo tamto siamto, tak jak piszesz kto ma być to będzie:hi:

Opublikowano

Ale tu cisza :kwasny:

Opublikowano

Wystarczy że dzony za oknem nie dają spokoju :decayed:

Opublikowano

U mnie samoloty lataja :D

Opublikowano

ostry jak znajdę czas to się wybiorę pooglądać klasyki,koleżka kilka razy był to podobno jest trochę ciekawych egzemplarzy

Opublikowano

Dania Holandia 1-0

036.gif

Opublikowano

Panowie wiecie może gdzie w lublinie dostane same styki(piny) do kostki iso. Wszędzie gdzie sprawdzałem to całe kostki iso do radia mieli.

Opublikowano

Na Braci Wieniawskich 5 w Unitra Eltron powinni mieć.

Opublikowano

Na Braci Wieniawskich na 99% będą to mieli chociaż ostatnio długo czekam na dostawę jednej rzeczy.

Opublikowano

szukam kogoś z lublina z a4 z 96 roku z klimatronikiem z wklęsłymi przyciskami do regulacji nawiewu i temperatury, potrzebuje podmienić do siebie na chwilkę, dosłownie parę sekund, pomoże ktoś ;>

Opublikowano

"R" już wiesz co masz robić:whistling::decayed:

292189_326425324105846_2015078278_n.jpg

Opublikowano

:decayed::decayed::decayed: progi tragedia... koło nie w moim stylu :facepalm: więc nie nie nie i jeszcze raz nie. Poza tym air odpada, ciut niżej będzie ale nie będę robił takiego festynu :decayed:

Opublikowano

:decayed::decayed::decayed: progi tragedia... koło nie w moim stylu :facepalm: więc nie nie nie i jeszcze raz nie. Poza tym air odpada, ciut niżej będzie ale nie będę robił takiego festynu :decayed:

próg się przyda, nie jesteś już młody więc wiesz, wsiadać nie jest łatwo:grin::polew:

---------- Post dopisany at 17:23 ---------- Poprzedni post napisany at 17:19 ----------

to może chociąz tak delikatnie

181091_326845614063817_1889413372_n.jpg