EmilAudi_LLE Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Wcześniej nie jeździłem ale tydzień temu było 7 aut ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 siemka dużo was przyjeżdża na spoty? bo tak myślę żeby się wybrać Wpadaj, może będę to zgadamy się z lampami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 To może jakaś wstępna lista ? 1. PiotrekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 no niestety ja sie nie pokaże ani w tym ani przyszłym tygodniu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Wcześniej nie jeździłem ale tydzień temu było 7 aut ;D Chyba było nawet ok 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 szkoda, w pracy jestem w pt do soboty 8 rano ... ehhh. może za tydzień sie uda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja Chyba też odpadam niestety ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choodyy Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ja niestety podobnie jak BartekAJM w piątek pracuje do soboty do rana więc nie pojawię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekLeczna Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja bede na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Tak się składa że ja tez padnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 pracuje do 22 więc odpuszczam jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry785 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ja się pojawię, tak na chwilkę ale wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Hugo o której to spotkanie i w którym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Spocik o 19 na parkingu podziemnym pod orkana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ok spoko. Zjawię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak tam zlot ? :)Był ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Było nas troche. Bardzo fajnie. Nastepny w Plazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Alo. Chyba następny zrobimy 10 listopada, bo za tydzień część osób może wyjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekS Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dokładnie, 2 listopad trzeba odwołać, zapewne frekwencja nie była by zbyt wielka. A więc dziewiąty listopad tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 No i mamy śnieg!! kto ma quattro niech sie cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi