Opublikowano 19 Października 201213 l Spocik pierwsza klasa Musimy koniecznie ustalić jakieś "ciepłe" miejsce na zimę i możemy ruszać ze spocikami A no w porządeczku było, jeszcze brakowało kilku chłopaków z poprzednich spotów, trzeba trzeba coś ogarnąć i może z raz wybrać się gdzieś w jakieś ciepłe miejsce bez kluczyków i sieknąć po browarku. Poproszę cennik oponek na pw
Opublikowano 20 Października 201213 l Może być plaza -2 poziom... siekniemy po 50 gronia za godzinke i lala. cieplo
Opublikowano 20 Października 201213 l Dzięki za spocik panowie ---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- I Jednej Pani również
Opublikowano 20 Października 201213 l Panowie gdzie w Lublinie zakupie cb-radio i antenę w przystępnej cenie i wystroja mi taki zestawik? Jakie radio polecacie żeby nie męczyło ucha?
Opublikowano 20 Października 201213 l Tak spocik elegancki Ustawiamy sie w kazdy piatek o tej godzinie ? Nawet i pod ta plaza ;D
Opublikowano 20 Października 201213 l w ten piatek nie dam rady... bo ide do pracy na 8 rano i zostaje do soboty ...
Opublikowano 20 Października 201213 l Panowie gdzie w Lublinie zakupie cb-radio i antenę w przystępnej cenie i wystroja mi taki zestawik? Jakie radio polecacie żeby nie męczyło ucha? szukaj przez allegro najtańszych tylko wybierz Lublin, często sklepy się ogłaszają. Kiedyś był dość spoko sklepik w Olimpie, ale teraz nie wiem... Jak znajdziesz coś przez allegro to pytaj czy Ci zestroją to do kupy
Opublikowano 21 Października 201213 l Bodajże na Młyńskiej jest człowiek który ma sklep z takimi rzeczami i robi to tak jak sie należy. Mój wujek u niego wszystko robi navi, cb, radyjka itp. i odrazy stroja wszystko Panowie a gdzie moge kupic materiał na podsufitke zeby okleic na nowo ??? i jaki klej polecacie ?? bo niestety ale opadła :/ dobrze ze szyber jest to troche trzyma a ze samochod bedzie stał u malarza teraz okolo 2 tyg:( to troszke sie popracuje nad nim
Opublikowano 21 Października 201213 l ja kupilem material w necie trend tj czy cos takiego czarny podklejony gabeczka a kleje tez maja zabraklo mi to kleilem polimerowym.czy jakos tak wiaderko za 12zl I nie przesiakal wyszlo fajnie bo I plastkiki jasne na bokach obkleilem teraz wszystko czarny srodek
Opublikowano 21 Października 201213 l Panowie a gdzie moge kupic materiał na podsufitke zeby okleic na nowo ??? i jaki klej polecacie ?? bo niestety ale opadła :/ dobrze ze szyber jest to troche trzyma a ze samochod bedzie stał u malarza teraz okolo 2 tyg:( to troszke sie popracuje nad nim Witam, ja jak w poprzednim aucie szalałem z tapicerką to kupowałem materiały w Lublinie na Zemborzyckiej, jak znajdę dokładnie adres to podam, ale mają wszystko, ceny ok, także mogę polecić. Już wiem Zemborzycka 30a firma KATEX.lublin zemborzycka 30a - Mapy Google
Opublikowano 21 Października 201213 l Dzieki panowie za info a jeszcze tak sie z orientować jak to cenowo sie przedstawia ?? Kolego Gelooo a słupki wszystkie okleiłes ??? czy malowałeś coś ??? bo myslałęm nad czarnym środkiem bo ładnie wyglada
Opublikowano 21 Października 201213 l Słupki obklejasz, malujesz elementy plastikowe. Czarny środek wyglada ładnie ale wymaga dużo cierpliwości i dokładności:whistling:
Opublikowano 22 Października 201213 l Nikt nie stoi i nie sprawdza czy wjedziesz z LPG ale weźcie pod uwagę że teraz jest płatny parking pod plazą. Za free mają tylko chyba klienci cinema city i fantazy parku.
Opublikowano 22 Października 201213 l Ustawmy sie w ten piatek tak jak ostatnio na parkingu podziemnym pod orkana i obgadamy gdzie bedzie Nasze miejsce spotkan Moze nie bedzie tak zimno
Opublikowano 23 Października 201213 l po 50 groszy masz dwie pierwsze godziny, wiec nie majątek ... a w mrozy trzeba bedzie tylko tam jeździć .
Opublikowano 23 Października 201213 l Haha teraz wyszlo ze szkoda mi 50 gr ;D Nie no oki jezeli kazdemu plaza pasuje to i niech bedzie to miejsce
Opublikowano 24 Października 201213 l Autor Ustawmy sie w ten piatek tak jak ostatnio na parkingu podziemnym pod orkana i obgadamy gdzie bedzie Nasze miejsce spotkan Moze nie bedzie tak zimno To chyba najlepsza opcja będzie. Na spociku ustalimy sobie nowe miejsce zimowych spotkań i będzie git
Opublikowano 24 Października 201213 l Dziki panowie za info narazie podsufitka zostanie stara bo nie mam niestety kiedy tego zrobić żeby stanac i zrobić ale kiedys bedzie napewno czarna:) A takie pytanie mam okazje kupic komplet hamulcy przód (tarcze 288x25 zaciski jarzma ) od audi a6 c4 przerabial ktos to kiedys patrząc po Etka to numery jarzma sa te same
Opublikowano 24 Października 201213 l siemka dużo was przyjeżdża na spoty? bo tak myślę żeby się wybrać