Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Autor czy ktoś ma jeszcze ramki pod tablice rej , klubowe zakupiłbym Tomek mam chyba jeszcze komplet w garażu, bo kupowałem kilka. Wezmę na spocik Wybiera się ktoś?
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Cześć wszystkim, Ja się wybieram na spot 5/7/15 o ile aktualny i czy zdążę wypucować na tę okazję furę
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l tazman, przed chwilą skończyłem zabawę z Water Blockiem.Nie dawałem pod spód SRP, ponieważ chcę zobaczyć ile faktycznie siedzi.Efekt końcowy, .... WOW!Lakier ściemnił się, stał się bardzo śliski i wyszło ziarno. Z docieraniem nie miałem problemów tak jak wcześniej wtedy gdy go na szybko testowałem, dałem go mniej.Bardzo przyjemnie się z nim pracuje, zapach fajny bo nie śmierdzi naftą jak 1000P. Nie mogłem wytrzymać i na sam koniec zacząłem lać wodą po masce Efekt: tak jak na poniższych filmach pokazowych producenta: Jeśli trzyma się to faktycznie 3 miechy jak deklaruje sotf, to czapki z głów Edytowane 24 Czerwca 201511 l przez xMarcin95x
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Autor Ja się wybieram na spot 5/7/15 o ile aktualny i czy zdążę wypucować na tę okazję furę Oczywiście aktualny. Zapraszamy
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l tazman, przed chwilą skończyłem zabawę z Water Blockiem. Nie dawałem pod spód SRP, ponieważ chcę zobaczyć ile faktycznie siedzi. Efekt końcowy, .... WOW! Lakier ściemnił się, stał się bardzo śliski i wyszło ziarno. Z docieraniem nie miałem problemów tak jak wcześniej wtedy gdy go na szybko testowałem, dałem go mniej. Bardzo przyjemnie się z nim pracuje, zapach fajny bo nie śmierdzi naftą jak 1000P. Nie mogłem wytrzymać i na sam koniec zacząłem lać wodą po masce Efekt: tak jak na poniższych filmach pokazowych producenta: Jeśli trzyma się to faktycznie 3 miechy jak deklaruje sotf, to czapki z głów Szkoda ze na moim jasnym taki efekt oka nie wyjdzie. Ale ciszy oko [emoji106] wysłane z Commodore 64
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l hansik już zamontował szkła podgrzewane, teraz kwestia zakodowania...
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Do czego służy ten drucik? Domyślam się że coś z kołami ale nie mam pomysłu do czego. Pytanie drugie: gdzie znajdę naklejkę z wyposażeniem w B6? W bagażniku patrzyłem i nie widzę. , chyba że pod plastikami. W KS nie mam naklejki. wysłane z Commodore 64 Edytowane 24 Czerwca 201511 l przez lucjan0681e
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Prosiłbym o relację czy, i ile wytrzyma jak wrócę we wrześniu z roboty to pomyślę o tym i zadbam o mój lakier, obiecuję
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Do czego służy ten drucik? Domyślam się że coś z kołami ale nie mam pomysłu do czego. Pytanie drugie: gdzie znajdę naklejkę z wyposażeniem w B6? W bagażniku patrzyłem i nie widzę. , chyba że pod plastikami. W KS nie mam naklejki. wysłane z Commodore 64 1. Drucik służy do zdjęcia kapsli (dekli) z felg stalowych. 2. Naklejkę znajdziesz pod tylną kanapą (Avant)
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l wybiera się ktoś dziś na klasyki ? Edytowane 28 Sierpnia 201511 l przez xMarcin95x
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l ty o której się zaczynają i mam pytanie używam wosk collinite 476s ale co myślicie o tym wosku COLLINITE 915 EKSKLUZYWNY WOSK WOLFGANG FUZION CARNAUBA PASTE WAxZymöl Carbon co o tym myślicie Edytowane 25 Czerwca 201511 l przez pawel212333
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l o widzisz może się pojawię a to gdzie pod areną czy gdzieś indziej i wezmę aparat to się fotek na robi
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l tak, pod areną.Zymol Carbon, fajny wosk, tylko pod niego trzeba dać HDC, z którym koszmarnie (mi) się pracuje ręcznie.Coli czy wolf, nie pracowałem żadnym z nich. Poczytaj o Fusso/King of Gloss może coś Ci podejdzie od softa. Edytowane 25 Czerwca 201511 l przez xMarcin95x
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l jeszcze myślałem na powłoką kwarcową ponoć niezła sprawa i do tego dobry wosk i jest git
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l No i problem w bagazniku tylko klej pozostal po naklejce i KS rowniez niemam, jak moge jeszcze sie dowiedziec jakie mam wyposażenie. Domyslam sie ze pewnie serwis, ale czy jest jakies alternatywne rozwiązanie. wysłane z Commodore 64 Edytowane 25 Czerwca 201511 l przez lucjan0681e
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l skończone Kolejny produkt od softa jaki idzie na celownik to : Dziś przejazd klasyków przez miasto. Start 19 pod zamkiem.pawel212333 jak się wybierasz to może 19.30 "tam gdzie zawsze" - F Edytowane 25 Czerwca 201511 l przez xMarcin95x
Opublikowano 25 Czerwca 201511 l skończone Kolejny produkt od softa jaki idzie na celownik to : Dziś przejazd klasyków przez miasto. Start 19 pod zamkiem. pawel212333 jak się wybierasz to może 19.30 "tam gdzie zawsze" - F jak na mówię żonę to chętnie się spotkam heheh