BrzozkA4 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Byłem, ale tylko na chwile :s Zapowiadało sie ze bedzie wiecej osob A ile Ty byś chciał osób? Kolega może myślał że na zlot jedzie i z całej Polski się zjadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Byłem, ale tylko na chwile :s Zapowiadało sie ze bedzie wiecej osob No jak cos sie wydarzy za 2 tyg, to moze tez wpadne. 5! pewnie myślał że będzie cały Lublin i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Byłem, ale tylko na chwile :s Zapowiadało sie ze bedzie wiecej osob No jak cos sie wydarzy za 2 tyg, to moze tez wpadne. 5! pewnie myślał że będzie cały Lublin i okolice No i tak było przecież. Żadnego wolnego miejsca wokół całego stadionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 no to fakt hehhe nic wolnego nie było mogłem strzelić fotkę i na pisać spot w lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Oooooo jaki przyjemny chłodek po deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Ale Lublinie mocno padało dzisiejsza temperatura u teściów na następnego spota biorę aparat Edytowane 6 Lipca 2015 przez pawel212333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jak ktoś chce to zapraszam https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Grupa zamknięta i tylko osoby, jeżdżące na spoty będą miały dostęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jak ktoś chce to zapraszam https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Grupa zamknięta i tylko osoby, jeżdżące na spoty będą miały dostęp Osobiscie nie miałem okazji poznać Prezesa, lecz piewszy spot za mna.wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jak ktoś chce to zapraszam https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Grupa zamknięta i tylko osoby, jeżdżące na spoty będą miały dostęp Osobiscie nie miałem okazji poznać Prezesa, lecz piewszy spot za mna. Loozik, nadrobimy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Jak ktoś chce to zapraszam https://www.facebook.com/groups/ekipa.lubelska.audi.a4.klub.polska/ Grupa zamknięta i tylko osoby, jeżdżące na spoty będą miały dostęp Osobiscie nie miałem okazji poznać Prezesa, lecz piewszy spot za mna.wysłane z Commodore 64 lucek prezes aby raz nie było i pewnie byłeś w tedy pany co z tym grille robimy ja sobie już ogarniam kierowce więc Brzózka popijemy Edytowane 6 Lipca 2015 przez pawel212333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Na to wygląda, lecz myślę że nadrobimy zaległości [emoji353] wysłane z Commodore 64 Edytowane 6 Lipca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Na to wyglada, lecz mysle ze nadeobimy zaleglosci [emoji353] wysłane z Commodore 64 nawet trzeba nadrobić bo prezes się pogniewa hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Grilla ogarniamy na sobotę 18 lipca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 więc brzuska popijemy Brzózka znowu zdenerwujesz Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 pisane na telefonie i dla tego ale już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Paweł kup normalny telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Grilla ogarniamy na sobotę 18 lipca? a kiedy składkę robimy Paweł kup normalny telefon pisałem na szybkiego ale coś mi się wiesza i nie wiem o co kaman i nagle klawiatura znika będę musiał dać do na prawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Może ktoś z Was poleci dobrą miejscówkę, która zregeneruje zacisk hamulcowy tył (tłoczek nie odbija do końca, przyblokowuje koło przez co felga się rozgrzewa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Sprawdź linkę ręcznego.Może nie odbija do końca. Macie sprzętu trochę na spotach, bo bym zlogował trupa z ciekawości a u mnie to ciężki temat. Edytowane 6 Lipca 2015 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 linka od ręcznego sprawdzona i z nią jest ok.(problem nie u mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi