Opublikowano 2 Lipca 201511 l Płukanka Liquy Moly + Motul 5w40 Specific + filtr Knecht. Nie mam hajsu na fajerwerki typu Amsoil czy Millers choć jestem ciekaw czy bez kitu jest jakaś odczuwalna różnica między standardowymi olejami. Edytowane 2 Lipca 201511 l przez xMarcin95x
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Marcin ogarnąłeś temat? Jaka oliwka zalana? http://www.lublin112.pl/al-krasnicka-nie-dojechal-na-spotkanie-klasykow-cztery-uszkodzone-auta-jedna-osoba-ranna-zdjecia/#comment-63792 Szkoda klasyka. Ich już nie przybędzie
Opublikowano 2 Lipca 201511 l szkoda fiacika, zdrowo przekoszony i już raczej nic z niego nie będzie co do olejów to obecnie mam Liqui Moly Top Tec 5W40, ale na następną wymianę idzie Amsoil European Car Formula Full-SAPS 5W40 to dam znać czy jest odczuwalna różnica
Opublikowano 3 Lipca 201511 l Panowie, komputerowa geometria kół w lublinie? Tylko żeby naprawdę porządnie to zrobili http://www.moto-plex.pl/ Cześć. Robiłem wczoraj po wymianie magla. Wiśniewski na Związkowej ale tylko wtedy jak będzie p. Adolek lub jak mówią na niego "wielebny". Mi zrobił całość na cacy i jeszcze mi tłumaczył co gdzie i jak. Facet od 40 lat zajmuje się geometrią itd. Koszt dwie osie 120zł. Jak najbardziej polecam. Edytowane 3 Lipca 201511 l przez Gość
Opublikowano 3 Lipca 201511 l No i szlag trafił moją wizytę na spocie w niedzielę. Dzisiaj znowu mi padła 3 regenerowana w Auto Servo Luk pompa. Płyn się prawie zagotował, wspomagania nie ma. Chyba ze jutro coś uda mi się załatwić.
Opublikowano 4 Lipca 201511 l Miałem ambitne plany. siłka-jezioro-kabaret ale złapało mnie uczulenie na skórze i d*pa z planów..Oby jutro było lepiej..
Opublikowano 4 Lipca 201511 l Trudno określić może w ten weekend będę może w następny. Witam Galetto. Kiedy będziesz w Lublinie. Pytam bo 17 lipca wyjeżdżam na urlop. Pozdrawiam
Opublikowano 4 Lipca 201511 l byłem na rybach i jedno branie z xMarcin95x mala kosmetyka auta nie za ciepło na kosmetykę
Opublikowano 4 Lipca 201511 l Zrobić ściepe na szame albo każdy niech coś ze sobą zabierze, krzesełko/leżaczek i można spotować
Opublikowano 4 Lipca 201511 l zawsze można pojechać nad zalew i tam zrobić w cieniu grilla i aby każdy niech przywiezie coś i tyle węgla troszkę z bogdanki i tyle co wy na to o 20 tej ma być 2.8 stopni
Opublikowano 4 Lipca 201511 l Mam pytanie czy ktoś na spocie będzie miał kabel z kompem albo jakiś skaner?? bo od nie dawna jestem posiadaczem B7 a mam problem z klimatronikiem