Opublikowano 30 Czerwca 201511 l Autor jaki jest mecz w niedziele http://www.mosir.lublin.pl/?s=content&id=700
Opublikowano 30 Czerwca 201511 l jak wyżej myślę, że warto, cena 30 zł. za bilet niewielka a w końcu zobaczę stadion bo jeszcze na nim nie byłem
Opublikowano 30 Czerwca 201511 l Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty , aż w gazecie piszą , w końcu diesel musi dymić Edytowane 30 Czerwca 201511 l przez xMarcin95x
Opublikowano 30 Czerwca 201511 l Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty , aż w gazecie piszą , w końcu diesel musi dymić He Nie no moje tak nie kopci, przynajmniej tak mi się wydaje Ktoś podmieni sie na chwilę n75 na spocie ?
Opublikowano 30 Czerwca 201511 l Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty , aż w gazecie piszą , w końcu diesel musi dymić He Nie no moje tak nie kopci, przynajmniej tak mi się wydaje Ktoś podmieni sie na chwilę n75 na spocie ? mam na stanie jedno stare od siebie sprawne
Opublikowano 1 Lipca 201511 l To może Wes na spota to koledze pomożemy Stadion jak stadion ale w październiku jest top gear na to bym się wybrał hehe
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Za delikatnie jeździcie. Trzeba co jakiś czas przycisnąć pedała, żeby syf wydmuchało Mówiliście Pawłowi, aby auto przegonić to się chłopak wziął do roboty , aż w gazecie piszą , w końcu diesel musi dymić He Nie no moje tak nie kopci, przynajmniej tak mi się wydaje Ktoś podmieni sie na chwilę n75 na spocie ? mam na stanie jedno stare od siebie sprawne A będziesz 05.07 na spocie ? Jesli tak to wziąłbyś. Będe zobowiązany i wyposazony w piwko
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Autor Będe zobowiązany i wyposazony w piwko Paweł, cieszymy się, że bierzesz pod uwagę nadchodzące upały i nie pozwolisz kolegom się męczyć Bagażnik masz w sam raz. Wrzucam zdjęcie poglądowe, żeby było łatwiej Ci układać
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Ja też bym się chętnie wybrał na spota A nie myśleliście, żeby robić spoty trochę później? 18-19 ?
Opublikowano 1 Lipca 201511 l godzina jest ok, wpadaj o 18-19 jak chcesz, my tam bo tej porze jeszcze będziemy
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Autor Tak jak chłopaki piszą. Wpadaj później. My i tak będziemy. Ostatnio pojechaliśmy o 20.30
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Będe zobowiązany i wyposazony w piwko Paweł, cieszymy się, że bierzesz pod uwagę nadchodzące upały i nie pozwolisz kolegom się męczyć Bagażnik masz w sam raz. Wrzucam zdjęcie poglądowe, żeby było łatwiej Ci układać Myślisz że tylu nas będzie ? Nawet jeśli to każdy Chyba że przesiadamy sie w MPK a tak serio.. jeśli będzie faktycznie okolo tych 37 stopni to może by udać się do jakiegoś lokalu z klimatyzacją ? hmm
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Ma ktoś z was namiar na jakieś miejsce gdzie można dostać używane opony w przyzwoitym stanie?
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Ma ktoś z was namiar na jakieś miejsce gdzie można dostać używane opony w przyzwoitym stanie? allegro lub spróbuj na giełdzie w Elizówce
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Proponowal bym kupywac osobiscie, nie z allegro. Kumpel kupil 2x pirelli pzero '19 od serwisu co sprzedaje uzywane gumy na allegro. Zamowil w lutym, pod koniec maja pojechal przezucic gumy na fele, a tu z boku przebite obydwie, nie nadaja sie do naprawy. Prawdopodobnie ktos nozem przebil. 550 zeta w plecy a guma na pierwszy rzut oka ładna 2014 rok