Opublikowano 1 Lipca 201511 l No i chyba za szybko pochwaliłem swojego ADR-ka po przyjeździe do Szwabków. Dzis odpalam, rozrusznik chwile kręci, i nagle... odgłos jak bym miał 4.2 V8 Dziś podnośnik był, okazało się że plecionka zjechana, i zrobiła się dziura. Plecionka już była u mnie chyba wymianiana, bo nie ma orginalnego połączenia kołnierzem na 3 śruby z katalizatorem. Dziś wycinka plecionki, i szef mi zamówił nową ( koszt 10 euro, i 2 przesyłka). Za to co się okazało jak już cały wydech zszedł, katalizator jeszcze siedzi pełny
Opublikowano 1 Lipca 201511 l Będe zobowiązany i wyposazony w piwko Paweł, cieszymy się, że bierzesz pod uwagę nadchodzące upały i nie pozwolisz kolegom się męczyć Bagażnik masz w sam raz. Wrzucam zdjęcie poglądowe, żeby było łatwiej Ci układać ja też tak miałem raz w bagażniku fajne czasy No i chyba za szybko pochwaliłem swojego ADR-ka po przyjeździe do Szwabków. Dzis odpalam, rozrusznik chwile kręci, i nagle... odgłos jak bym miał 4.2 V8 Dziś podnośnik był, okazało się że plecionka zjechana, i zrobiła się dziura. Plecionka już była u mnie chyba wymianiana, bo nie ma orginalnego połączenia kołnierzem na 3 śruby z katalizatorem. Dziś wycinka plecionki, i szef mi zamówił nową ( koszt 10 euro, i 2 przesyłka). Za to co się okazało jak już cały wydech zszedł, katalizator jeszcze siedzi pełny taka awaria to nie awaria dobrze że korbowód bokiem nie wysze Ma ktoś z was namiar na jakieś miejsce gdzie można dostać używane opony w przyzwoitym stanie? ja mam przyjedz na spota to dam ci namiary to ci dam na miar Edytowane 1 Lipca 201511 l przez pawel212333
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Właśnie o to mi chodzi, żeby podskoczyć i obejrzeć oponki osobiście. Ok Paweł, to na spocie się dogadamy
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Panowie, komputerowa geometria kół w lublinie? Tylko żeby naprawdę porządnie to zrobili
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Panowie, komputerowa geometria kół w lublinie? Tylko żeby naprawdę porządnie to zrobili Polecam Wulkano Perfect Byłem z 1.5 miesiąca temu. Dobry sprzęt, ogarnięci ludzie i przyzwoita cena.
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Właśnie o to mi chodzi, żeby podskoczyć i obejrzeć oponki osobiście. Ok Paweł, to na spocie się dogadamy nie ma problemu
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Panowie, komputerowa geometria kół w lublinie? Tylko żeby naprawdę porządnie to zrobili http://www.moto-plex.pl/
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Ktoś się wybiera na klasyki na 20.00? Kurcze mogłeś pisać z 20min wcześniej. Teraz wymieniam olej i walczę z nakrętką od górnej osłony silnika ... 2 ładnie się odkręciły, a ostatnia kręci się w miejscu Edytowane 2 Lipca 201511 l przez xMarcin95x
Opublikowano 2 Lipca 201511 l kto się wybiera na noc kaberetową ale ona nie jest tak że pół obrotu i wyciągasz tak jak osłona na siniku
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Krecilem to siedziala miejscu i mi przeskakiwala, nalalem wd i poszło ;d
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Autor Marcin ogarnąłeś temat? Jaka oliwka zalana? http://www.lublin112.pl/al-krasnicka-nie-dojechal-na-spotkanie-klasykow-cztery-uszkodzone-auta-jedna-osoba-ranna-zdjecia/#comment-63792