M@rcin Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 zimne % jak najbardziej wskazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 i h... strzelił mój wyjazd na grill nie wiem jak patrzyłem, ale byłem przekonany, ze grillujemy jutro zamiast spota dziś będę grillował, ale na krakowskim...nasza przyjaciółka świętuje swój awans w robocie itd. i kobita suszy mi głowę, że musimy tam być i już się z tego nie wykręcę...chyba, że trochę tam posiedzicie to może dam radę wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 A co z resztą ? Na spocie każdy był taki chętny aby wspólnie napić się zimnego piwka i zjeść coś dobrego z grilla.. Odmieniło się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ja niestety w pracy do 22. :-( Wysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 A co z resztą ? Na spocie każdy był taki chętny aby wspólnie napić się zimnego piwka i zjeść coś dobrego z grilla.. Odmieniło się ? ja bede za jakies 30 min tylko odszukam grila:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ja bede za jakies 30 min tylko odszukam grila:)LU 2080V kolego czy te tablice LU2080V to srebrne a3? wydaje mi sie ze pod moim blokiem stoi! może jesteśmy sąsiadami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Nie ja bede za jakies 30 min tylko odszukam grila:) LU 2080V kolego czy te tablice LU2080V to srebrne a3? wydaje mi sie ze pod moim blokiem stoi! może jesteśmy sąsiadami? Lu2080v jest "grafitowe" a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Lu2080v jest "grafitowe" a4 to audi a3 ma odwrotnie 8020! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki wszystkim za miło spędzony czas a w szczególności dla gospodarzy - Brzózki i jego dziewczyny Edytowane 18 Lipca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Było super. Kasiu, Paweł dziękujemy za mile spędzony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Tak było fajnie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 widzę, że dobra zabawa była jak z dzisiejszym spotem ? będzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dzisiejszy spocik bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) aby pogoda nie nawaliła.. cały czas w radiu mówią o burzach Edytowane 19 Lipca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Spoko wrażenie czego na parking pod ziemny się pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Zanim zacznie padać to będziemy już w domach. Ja startuje zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwak Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Zanim zacznie padać to będziemy już w domach. Ja startuje zaraz Koniec juz spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jesteśmy pod Galerią Orkana bo leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jesteśmy pod Galerią Orkana bo leje Dawajcie do Rabki. W cieniu 34C i zero chmurek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi