tazman Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 a u mnie panowie mod roku, jeżdżący na spoty wiedzą o co biega haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 a u mnie panowie mod roku, jeżdżący na spoty wiedzą o co biega haha W końcu pozbyleś się hakaWysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dzieki. Wysłane za pomocą Commodore 64 Gdybyś mial graty na tempo to pisz to ogarniemy to w godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Ok bede po weekendzie na urlopie to moze poszukam co potrzebne i się odezwe Wysłane za pomocą Commodore 64 Edytowane 28 Lipca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 a u mnie panowie mod roku, jeżdżący na spoty wiedzą o co biega haha ale teraz bmw na pewno nie da ci rady heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Się śmiej, ze 4 kg ubyło jak nic [emoji2] Jadę jutro do Zakopca to potestujemy [emoji6] Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Lipca 2015 przez tazman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdas Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Się śmiej, ze 4 kg ubyło jak nic [emoji2] Jadę jutro do Zakopca to potestujemy [emoji6] Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka J do Krakowa może spotkamy sie na trasie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Też będę w Krakowie szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM22 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Szyba wystawiona u Magora, producent to Saint-Gobain Sekurit, czyli ten sam co szyby boczne. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) a u mnie panowie mod roku, jeżdżący na spoty wiedzą o co biega haha Edytowane 28 Lipca 2015 przez xMarcin95x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Szyba wystawiona u Magora, producent to Saint-Gobain Sekurit, czyli ten sam co szyby boczne. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.Ile cie skasowali? To to co mowilem na rapackiego to jest sklep firmowy saint gobain i bez czujnika bys mial za 420- zalatwilo by sie , oczywiscie z montażemWysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Szyba wystawiona u Magora, producent to Saint-Gobain Sekurit, czyli ten sam co szyby boczne. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.Ile cie skasowali? To to co mowilem na rapackiego to jest sklep firmowy saint gobain i bez czujnika bys mial za 420- zalatwilo by sie , oczywiscie z montażemWysłane za pomocą Commodore 64 cena normalna Się śmiej, ze 4 kg ubyło jak nic [emoji2] Jadę jutro do Zakopca to potestujemy [emoji6] Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka no a jak i teraz różnice zobaczysz wystrzelisz jak z procy hehehe lepiej wygląda http://www.lublin112.pl/obwodnica-lublina-gddkia-rozwza-wprowadzenie-zakazu-wyprzedzania-ciezarowek/jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM22 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Szyba wystawiona u Magora, producent to Saint-Gobain Sekurit, czyli ten sam co szyby boczne. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.Ile cie skasowali? To to co mowilem na rapackiego to jest sklep firmowy saint gobain i bez czujnika bys mial za 420- zalatwilo by sie , oczywiscie z montażemWysłane za pomocą Commodore 64 Dzień przed wymianą nie wchodziłem na forum i to był błąd, nie widziałem twojego postu. Skasowali 560 zł (bez czujnika), myślałem że to i tak dobra cena bo w hanesco chcieli ok 700. Edytowane 29 Lipca 2015 przez KamilM22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 mam problem z laptopem padła mi płyta główna zna ktoś dobry serwis żeby ją na prawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Szyba wystawiona u Magora, producent to Saint-Gobain Sekurit, czyli ten sam co szyby boczne. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.Ile cie skasowali? To to co mowilem na rapackiego to jest sklep firmowy saint gobain i bez czujnika bys mial za 420- zalatwilo by sie , oczywiscie z montażemWysłane za pomocą Commodore 64 Dzień przed wymianą nie wchodziłem na forum i to był błąd, nie widziałem twojego postu. Skasowali 560 zł (bez czujnika), myślałem że to i tak dobra cena bo w hanesco chcieli ok 700.Juz po fakcie. jak cos dawajcie znac bedziemy latwić. Szkoda tulko kasy pare groszy by ci zostalo, czasmi tak bywaWysłane za pomocą Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM22 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Trudno, swoją drogą całkiem niezłe ceny mają na rapackiego.I teraz kolejne pytanie, co z mapami do RNS-E? Z autem mam płytkę z Europą zachodnią, wschodniej nie ma. Próbowałem sam nagrywać, lecz z mizernym skutkiem, a wydawać 700 zł w ASO nie mam zamiaru. Wiecie gdzie można dostać działającą płytkę z mapą nie wydając za to fortuny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Trudno, swoją drogą całkiem niezłe ceny mają na rapackiego. I teraz kolejne pytanie, co z mapami do RNS-E? Z autem mam płytkę z Europą zachodnią, wschodniej nie ma. Próbowałem sam nagrywać, lecz z mizernym skutkiem, a wydawać 700 zł w ASO nie mam zamiaru. Wiecie gdzie można dostać działającą płytkę z mapą nie wydając za to fortuny? Odezwij się do Marcin607. Brałem od niego wyświetlacz do RNS-E i oryginalną płytkę z mapami 2015 centralną i wschodnią Europą. Taniej nie dostaniesz. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 A i ja będę ulepszał swoje B6, będzie modzik układu DRL, na fabrycznym włączniku, wszystkie gratki zamówione aby czekać żeby spłyneły do mnie, i po weekendzie już urlopik to się będzie rezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 wybiera się ktoś jutro na klasyki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 tak ja chyba po jadę to się spotkamy na impre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi