rafi10612 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Napisz mi na PW swoj numer bo teraz pisze z tele i wole MMS wyslac Mam samo podswietlenie jak i popielniczke w ktorej zamiast zaslepki jest czesc przezroczysta
Goofy Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Napisz mi na PW swoj numer bo teraz pisze z tele i wole MMS wyslac Mam samo podswietlenie jak i popielniczke w ktorej zamiast zaslepki jest czesc przezroczysta Poszło pwWysłane za pomocą Commodore 64
soul87 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Lucjan, aku Ci nie uciągnie tych wszystkich LEDów ;)
andynl Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Lucjan, aku Ci nie uciągnie tych wszystkich LEDów ;) Bez obaw mu uciągnie ja u siebie nie takie rzeczy robiłem
Goofy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Lucjan, aku Ci nie uciągnie tych wszystkich LEDów ;) spoko. spoko to dla potomności może ktoś wykorzysta moje patenty, na tył już w głowie mam plan jak to zrobię, muszę nabyć potrzebne elementy i będziemy rezac cześć gratów do wył. airbag-u już kupiłem (lampkę i wyłącznik- wiązka gratis, aby nie wiem czy taka jak potrzebuje) czekam na paczkę i będziemy myśleć co dalej Co tu taka cisza? Wysłane za pomocą Commodore 64
soul87 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 bo gorąco.... ja od soboty z GPSem na palcu
Goofy Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 bo gorąco.... ja od soboty z GPSem na palcu Ooo i nic sie nie chwaliłeś? To na spocie flacha z ciebie Wysłane za pomocą Commodore 64
tazman Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 soul87 gratulacje, z doświadczenia powiem, że idzie przeżyć mi w czerwcu już 2 latka stuknęło odkąd gps leży w domu w szufladce
Goofy Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 soul87 gratulacje, z doświadczenia powiem, że idzie przeżyć mi w czerwcu już 2 latka stuknęło odkąd gps leży w domu w szufladce Mi w maju rok. A nie wstydzę się i noszę! Wysłane za pomocą Commodore 64
tazman Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Tu nie chodzi o wstyd, nie lubię po prostu żadnych obrączek na palcach, jest mi niewygodnie [emoji6]
Goofy Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Kwestia przyzwyczajenia mi sie przydaje trzeba wykorzystać ją do wielu zastosowań Wysłane za pomocą Commodore 64
soul87 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak na razie siedzi na palcu i jest ok Czy ktoś z was ma w Lublinie jakiegoś polecanego mechanika który podejmie się odkręcenia/wymiany sławnej śruby która spina górne przednie w audicy ? Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez soul87
tazman Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wiesław Dadej na Bursakach, na tym nowym centrum motoryzacyjnym. Mi rozpinał ta śrubę jak wymieniał lewe przednie łożysko. Bardzo porządny facet.
soul87 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 wyszła ta sruba w jednym kawalku czy musiales wymieniac?
tazman Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 U mnie wyszła elegancko. Może dlatego, że kilka miesięcy przed kupnem poprzednia właścicielka wymieniała wahacze i ta śruba była zabezpieczona jakimś smarem, także poddała się właściwie bez większej walki, nie była zapieczona, itp. No i dziś zakupione kółka na zimę [emoji6] Jeszcze zmienię kolor i będę jak Brzózka [emoji3] Najlepsze jest, że trafiły się z gumami 235/45/17 z 11 i 14 roku w cenie poniżej 1k..Założone na próbę, bardzo przyjemnie się jeździ, jednak balon robi swoje, zdecydowanie lepszy komfort Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Goofy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 U mnie wyszła elegancko. Może dlatego, że kilka miesięcy przed kupnem poprzednia właścicielka wymieniała wahacze i ta śruba była zabezpieczona jakimś smarem, także poddała się właściwie bez większej walki, nie była zapieczona, itp. No i dziś zakupione kółka na zimę [emoji6] Jeszcze zmienię kolor i będę jak Brzózka [emoji3] Najlepsze jest, że trafiły się z gumami 235/45/17 z 11 i 14 roku w cenie poniżej 1k.. Założone na próbę, bardzo przyjemnie się jeździ, jednak balon robi swoje, zdecydowanie lepszy komfort Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka ŁadnieWysłane za pomocą Commodore 64
Herdas Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 U mnie wyszła elegancko. Może dlatego, że kilka miesięcy przed kupnem poprzednia właścicielka wymieniała wahacze i ta śruba była zabezpieczona jakimś smarem, także poddała się właściwie bez większej walki, nie była zapieczona, itp. No i dziś zakupione kółka na zimę [emoji6] Jeszcze zmienię kolor i będę jak Brzózka [emoji3] Najlepsze jest, że trafiły się z gumami 235/45/17 z 11 i 14 roku w cenie poniżej 1k.. Założone na próbę, bardzo przyjemnie się jeździ, jednak balon robi swoje, zdecydowanie lepszy komfort Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka skad brałeś bo tez widziałem oferte i miałem brac;)
tazman Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 olx były kiedyś wystawione za 1200 zł. później wystawione ponownie za cenę 1000 zł., zadzwoniłem, ustaliliśmy cenę i wieczorem wysłał opłacało się bo gumy świeże i z naprawdę fajnym bieżnikiem, felgi dziś sprawdziłem na wulkanizacji i też prościutkie
BrzozkA4 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Pgratulować zakupu Michał bardzo ładny felunek A ja poszukuje zderzaka na tył S-line. Gdyby ktoś coś widział slyszał to dawać znać A tak prezentuje sie mój zderzak na daną chwile.. :/
tazman Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 uuu...kiepsko Ty sam czy ktoś Tobie ?
Rekomendowane odpowiedzi