Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co ta Solarowa pipka tam u Was robiła? :D pewnie znowu pietrolił jakieś głupoty jak potłuczony? :naughty:

jak zawsze :decayed:
  • Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chce ktos radio moje kupić :przebiegly: z ramką

Opublikowano

a masz antenę :decayed::mysli:

Opublikowano

nie, ale radio bez anteny dobrze zbiera :decayed:

Opublikowano

mi z gubi właśnie coś sygnał, mam wykręconą

Opublikowano

mi z gubi właśnie coś sygnał, mam wykręconą

to bierz ode mnie radio dorzuce ci ramke :wink4:

Opublikowano

a co to jest integracja :wink4:

Opublikowano

Co za LRY avancik ciemny na xenonie (dokładanym), naklejka pod oznaczeniem silnika dzisiaj nie chciał ze mną gadać na Grójeckiej w W-wie? :thumbdown:

Opublikowano

Co za LRY avancik ciemny na xenonie (dokładanym), naklejka pod oznaczeniem silnika dzisiaj nie chciał ze mną gadać na Grójeckiej w W-wie? :thumbdown:

miał CB do relingu przykręcone :mysli:

Opublikowano

CB na bank miał czy do relinga to nie wiem, ale chyba tak, alu 16'' miał, takie jak ja kiedyś miałem :wink4:

Opublikowano

CB na bank miał czy do relinga to nie wiem, ale chyba tak, alu 16'' miał, takie jak ja kiedyś miałem :wink4:

to mi na hansona wygląda, on ma ciemne B5FL Cb na relingu na HID 6k z tego co pamiętam, na glebie jest -30 i ma te felgi co ty :decayed:

Opublikowano

to mi na hansona wygląda, on ma ciemne B5FL Cb na relingu na HID 6k z tego co pamiętam, na glebie jest -30 i ma te felgi co ty :decayed:

No to pewnie on :wink4: Ale coś nie bardzo czaił albo nie chciał gadać :mysli: Bo staliśmy obok siebie w korku i się gapiłem na niego chciałem zagadać, a on nic zero reakcji :naughty: ja se "poleciałem" lewym pasem a on dalej stał :decayed: On siedzi w Wawce czy przelotem? :mysli:

Opublikowano

No to pewnie on :wink4: Ale coś nie bardzo czaił albo nie chciał gadać :mysli: Bo staliśmy obok siebie w korku i się gapiłem na niego chciałem zagadać, a on nic zero reakcji :naughty: ja se "poleciałem" lewym pasem a on dalej stał :decayed: On siedzi w Wawce czy przelotem? :mysli:

no tylko czemu nic si na forum nie udziela :mysli: raz był na spocie i tyle

Opublikowano

on to wystraszony pewnie pierwszy raz tam stał :decayed: a powąznie to niewiem dawno go nie widziałem :gwizdanie: miał ode mnie zderzak przed switami brać ale zero odezwu :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:11_________________________________________________

no tylko czemu nic si na forum nie udziela :mysli: raz był na spocie i tyle

na miejscowym to był z 10 razy, ze 3 razy najebalem sie z nim :decayed:
Opublikowano

http://w193.wrzuta.pl/audio/aW70XqLB2Ig/klub_a4_banda_lodzka_song

Kowi nagraj lubelski song :polew:

On z kimś jechał, niby spojrzał ale tak jakoś albo nie chciał gadać albo się bał, nie wiem :D w sumie nie widział wcześniej u mnie klubowych oznaczeń bo dojechałem do niego na równo więc nie widział, ani ramek ani naklejek, staliśmy drzwi w drzwi :) Już chciałem szybę otwierać zagadać ale się odwrócił i nic, no i musiałem już lecieć, a on dalej stał. Musiał widzieć moje naklejeczki i ramki bo potem widział tył mojego autka :wink4:

Opublikowano

słyszałem hita na FB :decayed:

Opublikowano

przewiozłem dzis Mateusza moim v6 i chyba pożegna sie ze swoim dieslem :decayed:

Opublikowano

przewiozłem dzis Mateusza moim v6 i chyba pożegna sie ze swoim dieslem :decayed:

:decayed:

no w jego przypadku wybór rozumiem i niezadowolenie co do diesla :wink4:

Opublikowano

Koledze z Sanoka zepsuł się samochód w Kraśniku i szuka pomocy.

Kupię pilnie pompę wtryskowa do VW Passat B4 1.9TDI 90Hp z 1994r. tel. 663371910