Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

on juz zaklepał fure snajpera, chodzą słuchy ze pierwsza jego wypłata to zadatek na fure juz :decayed:

chyba na kierownice moze styknie jak cala odda :decayed:

no ludzie w radzyniu mówili jak byłem ze teraz 3 miesiace i ma drugie takie sreberko jak dotychczas :gwizdanie:

:decayed:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

on juz zaklepał fure snajpera, chodzą słuchy ze pierwsza jego wypłata to zadatek na fure juz :decayed:

Ale to avant. Rafałek lubi avanty.

Niech bierze srebrnego avanta a ja wezmę czarnego sedana :naughty::decayed:

Opublikowano

W sumie długo go nie miał i już sprzedaje :gwizdanie: ciekawe co teraz sobie sprawi, autko na żywca widziałem, czasem zajedzie na parking :naughty: heble robią robote :slina:

Opublikowano

To właśnie z nim wtedy po WOŚPie do Wawki leciałem :) ledwo się utrzymałem ale dałem radę :naughty: Fajna furka :good: Jeszcze mnie nie stać :decayed::disgust:

Nie wiem czy uzbieram na furę Łukasza :) Ale na bank bym wolał jego cudo niż jakąś total serię :decayed: Chociaż ta z aukcji serią już daaawno nie jest :naughty::good: Przemyślimy temat jak będę miał odpowiednie $$$$$ na koncie :decayed:

I wytłumaczcie mi dlaczego on nie ma siuśków? :D xenio dokładany? :blink:[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 15:32_________________________________________________Dobra lecę do domu :kox: Weekend :kox: Dzisiaj wyjątkowo wcześniej mnie puszczają :naughty:

Opublikowano

faktycznie nie ma spryskow , moze zderzak zmienial na s-line no ale bez spryskow by wzial.....nie wiecie od kogo bral hamulce ? wydaje mi sie ze od Sida ale pewny ni jestem

Opublikowano

faktycznie nie ma spryskow , moze zderzak zmienial na s-line no ale bez spryskow by wzial.....nie wiecie od kogo bral hamulce ? wydaje mi sie ze od Sida ale pewny ni jestem

on ma swoje dojscia :wink4: nie są to heble od SIDa z tego co sie orientuje, zresztą jest na forum bodjaże nick AdamekA4 pewnie znowu wraca do benzyny :naughty: wczesniej upalał subaryne[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 15:45_________________________________________________to jest jego profil :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=56738

Opublikowano

chyba sie nie udziela , zero postow

Opublikowano

chyba sie nie udziela , zero postow

no niestety :disgust:

Opublikowano

Jakis buc z LRY A4 Avant sie dzis kręcił po moim osiedlu ringi lampki :decayed:

Opublikowano

czarne szyby taki jak paputa z wygladu i wogóle też 2,4Q :mysli: jak tak to kolega, dystrybutor części do instalcji gazowych :decayed:

Opublikowano

czarne szyby taki jak paputa z wygladu i wogóle też 2,4Q :mysli: jak tak to kolega, dystrybutor części do instalcji gazowych :decayed:

nie widziełm dokładnie snieg napierniczał
Opublikowano

nie widziełm dokładnie snieg napierniczał

ale pewnie to on, bo on na codzień tam po wschodzie rozwozi graty, a na forum nie chce sie zarejstrować :wallbash:

Opublikowano

YO :hi:

Opublikowano

YO :hi:

:hi:
Opublikowano

Znowu kórwa dostałem baty :wallbash: złapałem sie na kresce ze świateł z najnowszym superB do 120 równo pózniej zaczął mi odjeżdzać ;( do 160 zanim próbowąłem ale juz 2 długosci auta i odpuściłem bo antena, niektórzy wiedzą o co chodzi :polew: zdazyłem tylko mu doczytać że V6 4x4, nie miał oznaczeń silnika

pier***e zmieniam auto :dziura: passat AWX na obowdnicy dostał zaa to ode mnie :naughty:

Opublikowano

Znowu kórwa dostałem baty :wallbash: złapałem sie na kresce ze świateł z najnowszym superB do 120 równo pózniej zaczął mi odjeżdzać ;( do 160 zanim próbowąłem ale juz 2 długosci auta i odpuściłem bo antena, niektórzy wiedzą o co chodzi :polew: zdazyłem tylko mu doczytać że V6 4x4, nie miał oznaczeń silnika

pier***e zmieniam auto :dziura: passat AWX na obowdnicy dostał zaa to ode mnie :naughty:

No ciekawe co tam siedzało :mysli:

Opublikowano

Emocje gwarantuje silnik V6 o mocy 260 KM z napędem 4x4 i dwusprzęgłową skrzynią biegów DSG :polew:
Opublikowano

aż wchodziłem na alegro jak wpisałem V6 4x4 to było 2,5TDI 163km :dziura: i 3,6 benzynka :gwizdanie: wiec niewiem :confused4: powyzej 120 zaczął sobie odchodzić porostu jak bym serią jechał :polew: znowu popadłem w kompleksy :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

3,6 260 KM bo z 2,5 163 KM pewnie szedł bys równo