Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] 1.8T Q 345/300. bix, TV,FMIC,MFB8, 218km/353Nm/black piano/VFIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

panie zrób pan 345km :D bo co patrze opis tematu to te hamulce myla mi się z mocą :D

Żona teraz więcej jezdzi b6 i mówi że 220 hp jej narazie wystarcza :decayed:

Opublikowano

Dalej masz te auto :naughty:

robi robote

Opublikowano
  • Autor

Dalej masz te auto :naughty:

robi robote

no pewnie do konca juz b6 będzie :grin:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

pięknie się to wszystko tu czytało :) zamontowałeś w końcu TIPa czy nie? Gregor świetną robotę zrobił :) zobaczymy czy u mnie tyle wypluje, fmic jest, przelot jest, wtryski z BEXa są, jeszcze TIPa chce wstawić i można robić softa ;) jestem dobrej myśli :D

Opublikowano
  • Autor

nie na razie tipa sobie odpusciłem , póki co czeka inna robota:

-wymiana olejów , filtrów

-płukanka, micha w dól

-wymiana łożysk , piast przód

-wymiana zawiasu na coś twardszego

-regeneracja hamulców , może jakiś kolorek inny

-ogólny przegląd czy wszystko bangla jak należy :wink:

Edytowane przez tomekhxc

Opublikowano

nie na razie tipa sobie odpusciłem , póki co czeka inna robota:

-wymiana olejów , filtrów

-płukanka, micha w dól

-wymiana łożysk , piast przód

-wymiana zawiasu na coś twardszego

-regeneracja hamulców , może jakiś kolorek inny

-ogólny przegląd czy wszystko bangla jak należy :wink:

Zapomniałem Ci napisać że są dostępne teraz piasty ruville do naszych furek :wink: Idą jak wściekłe :decayed: Myślisz że to one powodują krzywienie się tarcz?

Opublikowano
  • Autor

no już nic innego nie pozostało tylko piasty , Dev mówił ze nawet minimalnie krzywe piasty bedą wywalały tarcze , już kupiłem meyle koszt w porównaniu ori przez pół , nie chce mi sie bawić w przetaczanie ,wszystko idzie nowe ,a co niech ma :decayed: z ciekawości ile ruville komplet ?

Opublikowano

no już nic innego nie pozostało tylko piasty , Dev mówił ze nawet minimalnie krzywe piasty bedą wywalały tarcze , już kupiłem meyle koszt w porównaniu ori przez pół , nie chce mi sie bawić w przetaczanie ,wszystko idzie nowe ,a co niech ma :decayed: z ciekawości ile ruville komplet ?

280zł 2szt :wink:

Opublikowano
  • Autor

czyli podobnie :wink: to sie pajda załamie :grin:

Opublikowano

Rouville to gówno, szkoda kasy. Raz się trafi produkt dobry jakościowo, 5 razy gówno.

Szybko pogięło Ci tarczę?

Opublikowano

Rouville to gówno, szkoda kasy. Raz się trafi produkt dobry jakościowo, 5 razy gówno.

Akurat łożyska u piasty mają przeważnie FAG'a

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Akurat łożyska u piasty mają przeważnie FAG'a

Tapnięte z SGS5

To chyba, że FAG'a trafi się - ale to dalej loteria. Ja mam z tym pakowaczem same złe doświadczenia, ale związane z elementami zawieszenia. Padało to momentalnie.

Opublikowano
  • Autor

kilka razy , wiadomo chwile to trwało nie od razu, pierwsze jak powichrowało , wymieniłem , poniej znowu , i tak zmieniałem heble na wieksze , regenerowane , nowe tarcze klocki plyn , dotarte prawidłowo , po jakims czasie znowu pogielo jako ze byly nowe udalo sie oddac na gwaracje , dostalem nowe (między czasie nowe zawieszenie wleciało) po czasie znowu to samo - też gwarancja jakos sie udało , ale przetoczylem stare ,póki co dwa razy

Opublikowano

ja tak miałem po zakupie auta, biły tarcze przy wysokiej prędkości, przetoczyłem i chwilę spokój, potem dziwnie dźwięki przy hamowaniu z lewego koła, kupiłem piastę używkę, tarcze jeszcze raz liznąłem i teraz hamują jak trzeba ;)

Opublikowano
  • Autor

swoje przetoczyłem tylko dlatego że powtórzyło się to poraz kolejny ,póki piast nie zmienie , potem wszystko nowe a toczone kosz :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gratuluje auta i wielki szacunek za prace włożoną w auto :)

Aż miło sie ogłada takie tematy :)

Sam dorabiałeś nocowanie fmic'a?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

dzięki za miłe słowa :hi: tak sam dorabiałem

babcia dostała na stare lata najbardziej obciachowy kolor zacisków :decayed:

gxsr8y3t.jpg

nr6zlwxh.jpg

Opublikowano

Tez u siebie poszedłem w czerwień ;) miało być srebrne albo czarno ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

no i ładnie to wygląda , ja do swojej pomalowałem na niebiesko :wink:

Opublikowano

Prześledziłem temat i widać że kawał dobrej roboty wykonałeś :hi: Może uda się zobaczyć na żywo :)