Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] 1.8T Q 345/300. bix, TV,FMIC,MFB8, 218km/353Nm/black piano/VFIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcesz jej spzedac ?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

jakby ktoś szukał zdrowego 1.8T do auto do jest na sprzedaż.... :beksa:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Decyzja póki co o aucie to... jeszcze przez jakiś czas zostaje jednak u mnie, za dużo wydatków żeby jeszcze kupowac nowsze auto. na tą chwile przejdzie malą metamorfoze stylistyczną, ale o tym kiedy indziej, auto stoi u lakiernika na poprawkach malarskich. Na chwile obecną wpadają nowe amortyzatory Bilstein B4 pod sportowe zawieszenie :kox:

frl7HID.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Modzimy dalej, soczewki z polifta oraz nowe żarniki, stare odblysniki przepalone w cholere 

XHc2akx.jpg

Rozklejanie bixów daje w kość, nie wyszło za pięknie ale po kilku godz sie udało 

HI1IwHm.jpg

Jeszcze wkomponowałem odblaski Usa w lampy , miałem przerzucić całe kierunki ale byly w fatalnym stanie a regenerować się nie opłaca więc zdecydowałem sie na same odblaski, jeszcze na koniec jak złoże go qpy lapmy pasuje klosze wypolerować i ma świecić :decayed:

T8zxhDX.jpg

Opublikowano

piknie :decayed:

Opublikowano

działaj, działaj :good:

Opublikowano
  • Autor

musze jeszcze powalczyc bo adapterki zalozone a soczewka centralnie nie siedzi tak jak ma byc takze cos nie teges

Opublikowano
30 minut temu, tomekhxc napisał:

musze jeszcze powalczyc bo adapterki zalozone a soczewka centralnie nie siedzi tak jak ma byc takze cos nie teges

adapterki masz metalowe? U mnie teżcentralnie nie siedzi i do tego jest lekko przekręcona na tych adapterkach... rozwiercałem otwory w projektorach i trochę poprawiłem, ale jeszcze musze porezać żeby było idelanie... Jeszcze sprawdź czy dostatecznie podrezałeś plastik w lampie pod dolne ramię mocowania soczewki - może się opiera

Opublikowano
  • Autor

metalowe, przykrecone mam tak z czuciem, plastików w lampie nie przycinałem bo uchwyt przy soczewce podciąłem i nic sie nie opiera

Opublikowano

Na metalowych adapterach trzeba przyciąć kawałek plastiku w lampie i skosić jedno ucho w odblyśniku - w prawej lampie lewe, a w lewej prawe :wink:

Opublikowano
  • Autor

czyli jak przyciac plastik jeszcze? bo ucho w odblysnikach obciete a nie widze zeby tak cos dalej zawadzało 

Opublikowano

Tak, musisz jeszcze dziabnąć trochę te rogi :ad:

Opublikowano
  • Autor

na adapter daje sie po dwie nakretki jako dystans tak?

Opublikowano

Tak, żeby było dobrze :-D ale jak dasz za dużo to się oprą palniki o dekle i poziomowanie nie będzie trybić i z czasem zjarasz silniczki

Wysłane z Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

B6 już po poprawkach lakierniczych, troche to trwało ale efekt jest jaki chciałem , jako że dach był troche do poprawki bo zaczą wyskakiwać purchel wieć postanowiłem że dach będzie w całości pomalowany

No i poszło ale na czarno :decayed:

euzpgZ3.jpg

Do tego listwy i lusterka również na czarno, zderzak z przodu cały malowany , kratki odświeżone, na halo poszła folia kameleon nie widać tego na foto ale to zależy pod jakim kątem się patrzy 

0kvLfPm.jpg

brYpIAK.jpg

FWMuT82.jpg

Póki co kilka strzałów z tel bo mam kupe składania i sprzątania ja auto wyczyszcze i umyje to pykne kilka lepszych fot ;) 

Opublikowano

:good::hi:

Opublikowano
  • Autor

Po założeniu amorów Bilstein B4 jest mega komfort :kox:

Opublikowano
Godzinę temu, tomekhxc napisał:

Po założeniu amorów Bilstein B4 jest mega komfort :kox:

Czekam na testy :D Widać, że lakiernik nie jakiś amator z Kambodży ... :naughty::grin:

Opublikowano
  • Autor

Pytanie techniczne, czy po zmianie lamp na bix trzeba zmieniać ślizgi? bo nie siadają mi te lampy tak jak trzeba a strasznie tam ciasno, szczególnie lampa od kierowcy nigdy mi nie siadała tak do końca nie dało się jej dobrze wcisnąć 

Edytowane przez tomekhxc

Opublikowano

takie same są, spróbuj odgiąć w lampie wtyki do ślizgów, może nie chcą wjechać na miejsce