KoJ@K Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Podgrzej sobie delikatnie dobrą suszarką/opalarką te miejsca w które wchodzą dolne "zęby" ze ślizgów lub możesz sie pobawic troche z regulacją wysokości ślizgów
tomekhxc Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Chodzi o to ze lampa troche odstaje od błotnika, nie przylega tak jak ma byc, zawsze był z nią problem po zmianie na bix strasznie tam ciasno i cieżko ja dopchnąć
tomekhxc Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Auto śmiga jak należy, jest kilka poprawek jeszcze , spryskiwacz lampy mi jeden puścił i leje na całego jak widać zresztą, musze jeszcze kupić nowe śruby zderzaka bo obrobiło gwinty w niektórych i zderzak nie siedzi jak należy , ale póki co założony tak na szybko i tak to będzię ściągnięte i do poprawki , kilka fotek. najbardziej ciesze z kolorystyki dachu lusterek i listw No i musze jeszcze gdzieś dać żeby mi to wgniecenie z drzwi wyciągneli
FroS-t Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Elegancko ale ja bym te kierunki pomaranczowe w blotniku z przodu zrobil białe z powrotem i jakos razi mnie ta folia na halogenach, dach lusterka i listwy eleganko w czarnym piano wyszło, naprawdr super moim zdaniem, nie myślales Tomek zeby dokaledke na tylnej kalpie tez na czarno prysnac ?
tomekhxc Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Kierunki w błotniku wrócą z powrotem na białe dzisiaj już nie miałem czasu się tym bawić , folia hmm na razie mi się podoba na żywo fajny efekt jest ale to tylko folia w każdej chwili można ściągnąć Myślałem ale nie wiem czy do końca był by to dobry pomysł
niwet Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Popieram Frosta jeszcze jakby wpadło inne koło to dopiero byłoby miodzio...
tomekhxc Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Koło zostaje, mi sie podoba stary oklepany wzór ale kultowy, zresztą to jest auto po popier...... nie do toczenia się
Zieluu Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) 23 godziny temu, FroS-t napisał: nie myślales Tomek zeby dokaledke na tylnej kalpie tez na czarno prysnac ? na spocie mu się tą lotkę pryśnie ani nie zauważy Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Zieluu
FroS-t Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Teraz, Zieluu napisał: na spocie mu się tą lotkę pryśnie ani nie zauważy Jak sie nie wyorbisz do Marca to mu na Bukowinie psikne
Zieluu Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Teraz, FroS-t napisał: Jak sie nie wyorbisz do Marca to mu na Bukowinie psikne o to to to taśmę malarską żeby na klapę nie poleciało już szykuję
KoJ@K Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Kolor dachu faktycznie siadł bardzo dobrze też o tym myślałem, ale jeszcze bardziej od samego dachu wolałbym całe auto czarne lusterka, listwy rowniez na + , no i tak jak pisza chlopacy - maluj jeszcze listwe na klapie
Norbas Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Super wyglada ten sedan brakuje jeszcze lotki czarnej, znaczek audi na czarno, kierunki dymione i moze zrobilbys cos z lampami tylnymi widziales moze w temacie kolegi Animal tylne lampy? Fajnie by one u ciebie wygladaly folie od siebie ze sklepu brales? Masz jakas dobra cene dla forumowiczòw Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Norbas
tomekhxc Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 lampy zostają, takie mi sie najbardziej widzą folie bralem z allegro, ja u siebie nie mam nic do tjuningu
Norbas Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Folia 3M ? Brales od kogos sprawdzonego ? Pyknij linka jak mozesz
tomekhxc Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 E pierwsza lepsza http://allegro.pl/folia-do-przyciemniania-lamp-kameleon-niebieski-i6102933593.html?reco_id=5c44046b-8bf1-11e7-b196-246e964e2830&ars_rule_id=201
Norbas Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Miałem na myśli czarna folie ;P ale jak piszesz ze pierwsza lepsza to spoko
tomekhxc Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) A czarna to nie wiem bo to jest lakier nie folia Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez tomekhxc
Rekomendowane odpowiedzi