Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AMB] 1.8T Q 345/300. bix, TV,FMIC,MFB8, 218km/353Nm/black piano/VFIZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podgrzej sobie delikatnie dobrą suszarką/opalarką te miejsca w które wchodzą dolne "zęby" ze ślizgów lub możesz sie pobawic troche z regulacją wysokości ślizgów :D

Opublikowano

Chodzi o to ze lampa troche odstaje od błotnika, nie przylega tak jak ma byc, zawsze był z nią problem po zmianie na bix strasznie tam ciasno i cieżko ja dopchnąć 

Opublikowano

Auto śmiga jak należy, jest kilka poprawek jeszcze , spryskiwacz lampy mi jeden puścił i leje na całego jak widać zresztą, musze jeszcze kupić nowe śruby zderzaka bo obrobiło gwinty w niektórych i zderzak nie siedzi jak należy , ale póki co założony tak na szybko i tak to będzię ściągnięte i do poprawki , kilka fotek. najbardziej ciesze z kolorystyki dachu lusterek i listw :kox:

bwpRY6I.jpg

6dYW80w.jpg

YXFFJDm.jpg

PFPae1T.jpg

SB5kyMx.jpg

No i musze jeszcze gdzieś dać żeby mi to wgniecenie z drzwi wyciągneli 

Opublikowano

Elegancko ale ja bym te kierunki pomaranczowe w blotniku z przodu zrobil białe z powrotem i jakos razi mnie ta folia na halogenach, dach lusterka i listwy eleganko w czarnym piano wyszło, naprawdr super moim zdaniem, nie myślales Tomek zeby dokaledke na tylnej kalpie tez na czarno prysnac ?

Opublikowano

Kierunki w błotniku wrócą z powrotem na białe ;) dzisiaj już nie miałem czasu się tym bawić , folia hmm na razie mi się podoba na żywo fajny efekt jest ale to tylko folia w każdej chwili można ściągnąć ;)  Myślałem ale nie wiem czy do końca był by to dobry pomysł ;) 

Opublikowano

Popieram Frosta ;)  jeszcze jakby wpadło inne koło to dopiero byłoby miodzio... :kox:

Opublikowano

Koło zostaje, mi sie podoba stary oklepany wzór ale kultowy, zresztą to jest auto po popier......  nie do toczenia się ;) 

Opublikowano (edytowane)
23 godziny temu, FroS-t napisał:

nie myślales Tomek zeby dokaledke na tylnej kalpie tez na czarno prysnac ?

na spocie mu się tą lotkę pryśnie ani nie zauważy :decayed:

Edytowane przez Zieluu
Opublikowano
Teraz, Zieluu napisał:

na spocie mu się tą lotkę pryśnie ani nie zauważy :decayed:

Jak sie nie wyorbisz do Marca to mu na Bukowinie psikne:grin:

Opublikowano
Teraz, FroS-t napisał:

Jak sie nie wyorbisz do Marca to mu na Bukowinie psikne:grin:

o to to to :grin: taśmę malarską żeby na klapę nie poleciało już szykuję :naughty:

Opublikowano

:grin::hi:

Opublikowano

Kolor dachu faktycznie siadł bardzo dobrze :thumbup1: też o tym myślałem, ale jeszcze bardziej od samego dachu wolałbym całe auto czarne :kox: lusterka, listwy rowniez na + , no i tak jak pisza chlopacy - maluj jeszcze listwe na klapie :cool1:

Opublikowano (edytowane)

Super wyglada ten sedan :kox:

brakuje jeszcze lotki czarnej, znaczek audi na czarno, kierunki dymione i moze zrobilbys cos z lampami tylnymi :P widziales moze w temacie kolegi Animal tylne lampy? Fajnie by one u ciebie wygladaly :) 

folie od siebie ze sklepu brales? Masz jakas dobra cene dla forumowiczòw :naughty: 

Edytowane przez Norbas
Opublikowano

lampy zostają, takie mi sie najbardziej widzą ;)  folie bralem z allegro, ja u siebie nie mam nic do tjuningu :D

Opublikowano

Folia 3M ? Brales od kogos sprawdzonego ? Pyknij linka jak mozesz ;) 

Opublikowano

Miałem na myśli czarna folie ;P ale jak piszesz ze pierwsza lepsza to spoko :) 

Opublikowano (edytowane)

A czarna to nie wiem bo to jest lakier nie folia  :decayed:

Edytowane przez tomekhxc
Opublikowano

Dogadali się :decayed: