Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Zakup Termostatu, proszę o Waszą opinię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... Steve69 skąd wiesz że dokładnie tyle ?? kupowałeś ostatnio :tongue4:

Ty też będziesz wiedział ile kosztuje, jak wejdziesz na tę stronę i wpiszesz numer poszukiwanej części (bez spacji pomiędzy poszczególnymi znakami, czyli w Twoim przypadku będzie to 044121113):

http://sklep.gajos.com.pl/sklep/

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

i ja u niego brałem ,i jet ok ,trzyma 88.8 c :)

Opublikowano

he oring trzeba i tak wymienić.a ten z pierwszej aukcji i tak mi go nie wysłał :wink4:

Opublikowano

a mam niektóre termostaty bez uszczelek np ten http://www.allegro.pl/item954951312_termostat_audi_seat_skoda_vw_nowy_oryginal.html CZY NIC NIE PRZESZKADZA TEMU ?? BO WIDZĘ 5 osób już kupiło

cena jednakowa a tu masz bez oringu ktory i tak musisz wymienic, na tej aukcji koles zanizyl cene termostatu ale zawyzyl przesylke :>

he oring trzeba i tak wymienić.a ten z pierwszej aukcji i tak mi go nie wysłał :wink4:

co do oringu to musi go wyslac , ma wyraznie napisane ze to jest komplet (termostat i uszczelka), moze w aukcji w ktorej kupowales byla opcja bez :decayed:

Opublikowano

Ja mam wahlera za 30 zł i działa bez zarzutu. 90 i ani drgnie.... . Ja polecam...

Opublikowano

Czesc,

Ja rowniez kupilem wahlera za 35 od naszego klubowego kolegi TOM77 i jest ok.

Sokram

Opublikowano

nie siejcie zamętu Panowie... oryginały można znaleźć za 60zł to po co kupować podróbki za 35zł skoro wiadomo że problemy występują częściej niż w oryginalnych...

Opublikowano

A ja na Wahlerze jeżdżę ponad rok i działa jak na razie perfecto :D zapłaciłem chyba 28zł :)

50% dziala jak trzeba 50% nie taki tam totolotek :cool1:

Opublikowano

jak nie w ASO to sprawdź w salonach Skody, te same termostaty ORI z oznaczeniami oooo/vw BEHR za 85 zeta z oringiem (tyle płaciłem w Częstochowie)

Nie warto kupować Wahlerów, Vernetów i itp...

Opublikowano

Ja niedawno kupiłem coś takiego http://www.allegro.pl/item903227447_termostat_audi_seat_skoda_volkswagen_orginal.html i póki co jestem zadowolony z zakupu - 3-5 km i autko ciepłe. Z tego co się zorientowałem to jest termostat oryginalnie montowany w audi.