tomi33 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Koledzy ,a ten Sygic 10 to on na n95 będzię banglał i jeżeli tak gzie go pobrać i jak zainstalować
hornet Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Koledzy ,a ten Sygic 10 to on na n95 będzię banglał i jeżeli tak gzie go pobrać i jak zainstalować Szukaj na sieci.
ezc1 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 ovi ma dobre mapy sam uzywam w n97 mini i elegacnko mnie prowadzi do celu
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 mnie Garmin ostatnio tak wyprowadził,że kończyła się droga przed jakąś stodołą a ona mi gada "uwaga,możliwy radar" kawałek dalej jadąc do domu przez skrzyżowaniem widze znak lewo na Bydgoszcz prawo na Koszalin,a Garmin "skręć w prawo" nie weim czy przyczyna może być w tym że była burza bo wcześniej działała bez zarzutu
g_egorz Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 ... tu masz trochę mapek i nie tylko ....na symbiana.... http://www.gsmforum.pl/index.php?autocom=downloads&showcat=2&sort_by=DESC&sort_key=file_submitted&num=10
michu93 Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 hehe, ogólnie używam automapy, którą musiałbym zaktualizować, ale to nie w telefonie. do telefonu wgrałem ovi maps i... na wgraniu się skończyło bo coś nie chce śmigać.
aju Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 a na co wgrałeś ovi? czemu nie chce śmigać, melduj tutaj to coś poradzimy
hornet Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Do ściągnięcia z mojego ftp - auto mapa 5 bo nowszej nie chce mi się ściągać - sygic 9 i 10 jest - nokia maps po witaminie więc licencje działają - garmin tez jest ftp://89.78.62.82:90 login - a4klubpl pass - a4klubplnavi aby połączenie było utrzymywanie trzeba zaznaczyć komendę NOOP we właściwościach połączenia. Nie ściągać przez www bo Was wywali. Polecam total commander. Nie zaznaczamy trybu pasywnego
michu93 Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 a na co wgrałeś ovi? czemu nie chce śmigać, melduj tutaj to coś poradzimy nie pamiętam na co. ale nic nie robię w tym kierunku, bo starszy używa teraz nokii a ja mam paździeżowate eldżi.
Rekomendowane odpowiedzi