majuDJ Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dziś gdy zaszedłem rano do auta termometr mi pokazał +4,5 C i śnieżynkę chodź na pewno było dobre 10C. i tak bez przerwy co włącza silnik chodź na dworze jest około +15 to termometr mi pokazuje +4,5 i nagrzewa się do max 6,5C jak się silnik rozgrzeje do 90C. Może mi ktoś podpowiedzieć co mam zrobić teraz jak sprawdzić Polskim VAgiem lub Vagiem o co biega? Prosiłbym o instrukcje jak dla laika.
Wihajster Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dziś gdy zaszedłem ran odo auta termometr mi pokazał +4,5 C i śnieżynkę chodź na pewno było dobre 10C. i tak bez przerwy co włącza silnik chodź na dworze jest około +15 to termometr mi pokazuje +4,5 i nagrzewa się do max 6,5C jak się silnik rozgrzeje do 90C. Może mi ktoś podpowiedzieć co mam zrobić teraz jak sprawdzić Polskim VAgiem lub Vagiem o co biega? Prosiłbym o instrukcje jak dla laika. Wymień czujnik
majuDJ Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Tylko który ? tam podobno jest kilka i z tych kilku wyliczana jest średnia.
Wihajster Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Tylko który ? tam podobno jest kilka i z tych kilku wyliczana jest średnia. jest jeden pod zderzakiem...trzeba wyjąć lewą kratke ze zderzaka i masz go w ręce
majuDJ Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 a ile taki czujnik kosztuje i gdzie go kupię ?
pablo_9 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 W dziale sprzedam auto jeden z kolegów ma dwa angliki do sprzedania na części, napisz do niego może ma sprawny czujnik temperatury zewnętrznej...
storm37 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 a ile taki czujnik kosztuje i gdzie go kupię ? 8D0820535 ASO 90zł allegro - 40zł
Darayavahus Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja się podepnę do tematu. Mi termometr generalnie dobrze pokazuje ale czasami potrafi pokazać absurdalne -17 albo jeszcze niżej podczas gdy na dworze jest grubo powyżej zera. Nagle i niespodziewanie temp zaczyna spadać po czym temp. wraca do normy. Ktoś już miał takie jaja?
Gość majki-m Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak wyżej, czyjnik świruje,możesz na próbę podmienić czujnik
piotr20997 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Podpinam się do tematu. U mnie też temperatura oscyluje w granicach 4-6*C Czujnik mam na pewno sprawny, bo podłączałem go "na krótko" bezpośrednio do wyświetlacza temperatury... Nie wiem co się dzieje? [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 08:33_________________________________________________Klima załącza się normalnie... Czy ktokolwiek miał taki problem, proszę o pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi