Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Tuner telewizyjny - montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

13 i 26 :good:

Opublikowano

13 i 26 :good:

No i dzięki, we wtorek biorę się za montaż.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób podłącza się dodatkowe źródła do tunera TV? Rozumiem, że w grę wchodzi jakaś przejściówka - i do przesyłania obrazu użyto nie wykorzystane przewody wiązki łączącej tuner z RNS-E?

Kolejna sprawa - szukam kogoś z ori instalacją TV w nadwoziu B6. Potrzebne zdjęcie lewego boczka bagażnika w Avancie oraz gdyby się udało - numer tej części (wybity na wewnętrznej stronie tapicerki, niestety aby się tam dostać trzeba ściągnąć boczek).

Opublikowano

Koledzy zamontowałem tuner i dwie anteny obraz odbiera ale z dźwiękiem jest problem. Chwile poszczy i po chwili pokaże się ikona przekreślonego głośniczka i tyle było słychać. Jaki może być powód?

[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 10:23_________________________________________________

Może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób podłącza się dodatkowe źródła do tunera TV? Rozumiem, że w grę wchodzi jakaś przejściówka - i do przesyłania obrazu użyto nie wykorzystane przewody wiązki łączącej tuner z RNS-E?

Kolejna sprawa - szukam kogoś z ori instalacją TV w nadwoziu B6. Potrzebne zdjęcie lewego boczka bagażnika w Avancie oraz gdyby się udało - numer tej części (wybity na wewnętrznej stronie tapicerki, niestety aby się tam dostać trzeba ściągnąć boczek).

Kolego mi się wydaje ze podłącza się to przez cinche, przynajmniej u mnie tak jest NavigationPlus. Co do tego boczka tapicerki to wczoraj poskładałem wszystko, ale nie powinno być problemu znaleźć to po ETCE. Zdjęcie mam ale ze ściągniętą tapicerka i zamontowana pulka na tuner.

Opublikowano

Kolego mi się wydaje ze podłącza się to przez cinche, przynajmniej u mnie tak jest NavigationPlus. Co do tego boczka tapicerki to wczoraj poskładałem wszystko, ale nie powinno być problemu znaleźć to po ETCE. Zdjęcie mam ale ze ściągniętą tapicerka i zamontowana pulka na tuner.

Numer w ETCE jest - niby końcówka J - a ja dostałem od wrclaguny boczek DEFG wg ETKI nie powinien pasować a jednak (niby) jest OK. Dlatego chciałem sprawdzić numery u kogoś kto boczek ma fabrycznie... Jeśli możesz zrób fotkę jak wygląda tuner z zamontowanym boczkiem (chodzi mi o kształt wycięcia profilu na tuner).

Opublikowano

Wejdz sobie w ustawienia jak masz problem z głosem i ustaw na east europe DK czy inny skrót. Juz nie pamiętam, ale spróbuj wszystkie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Numer w ETCE jest - niby końcówka J - a ja dostałem od wrclaguny boczek DEFG wg ETKI nie powinien pasować a jednak (niby) jest OK. Dlatego chciałem sprawdzić numery u kogoś kto boczek ma fabrycznie... Jeśli możesz zrób fotkę jak wygląda tuner z zamontowanym boczkiem (chodzi mi o kształt wycięcia profilu na tuner).

Mam tylko taka fotkę. W poniedziałek odbiorę szufladę to zrobię fotkę jak to wygląda zabudowane.

9f349ff6e2710b34med.jpg

Na razie nie jestem mocno zadowolony z odbioru.

[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2010, 02:21_________________________________________________

Odebrałem dziś szufladę i zonk nie pasuje trzeba będzie ciąć i spawać :>

09ac0502cc42ddb9med.jpg

875254c1eca6b194med.jpg

fd2a1580e1f87b86med.jpg

Wszystko ładnie pięknie tylko tuner jest prawdopodobnie z B5 albo A6i jest za wysoki trzeba będzie coś pokombinować.

No i jest zamontowane tak wyszło.

8050acbfc66a945bmed.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nic nie widać

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

odgrzeje troche kotleta..

wie ktos jakie numery maja fabryczne tunery cyfrove dvbt i czy kabel, podlaczenie i anteny są takie same jak w analogu?

• 1 rok później...
Opublikowano

witam koledzy mam problem z antenami do tunera 4 D0 919 146 (fuba automotiv) naprawde nie mam pojecia jakie anteny tam maja byc , jest to oczywiscie dokladany tuner do navi wiec nie mam ich nigdzie w szybach , gdzie mozna cos takiego kupic

tuner.jpg

<br /><br />