kacper3110 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 witam mam pytanie co oznacza ta ikonka gdy świeci sie podczas jazdy na żółto z góry dziękuje
letallec Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Znaczy ze trzeba jak najszybciej podłączyć VAG(ASO, spoty, wlasne urzadzenie z allegro). Potem sprawdzic bledy, zdiagnozowac i usunac usterkę.
Gość majki-m Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 tzw. inspekcja :gwizdanie: inspekcja to raczej przypomnienie, ta kontrolka to ostrzeżenie że coś złego się dzieje
klysek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nie mowie i nie bede sie sprzeciwial
ROBERT Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 inspekcja jest wyświetlana jak już tam gdzie jest "OK" ... ta ikonka oznacza "elektronika silnika" - sterownik silnika musiał wyłapać jakiś poważny błąd np. z sondy lambda ... tak jak już zostało powiedziane jak najszybciej trzeba sprawdzić co to za błąd
Narcyz 35 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To jest uniwersalna kontrolka dla wszystkich marek "CHECK ENGINE " ( sprawdź silnik ) . Bardzo często związana z awarią sondy.
domjenick Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja gasiłem check engine poprzez odpięcie klem aku na jakies 45 minut :gwizdanie: ale,jeśli poważny błąd ją wywołał-powróci...
Pawlo 2004 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Najlepiej zapnij VAG-a i bedziesz wszystko wiedział co i jak.
bouzuki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Akurat mam ten sam błąd w służbowym VW Passat 2,o TDI.Po odczytaniu VAG-iem wyskoczył błąd P 0322-czujnik wolnych obrotów.W VW ten czujnik ma symbol G28.Do wymianki.
Rekomendowane odpowiedzi