bubbba Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam Krótko i na temat. Wg katalogu internetowego Bosch do mojego auta pasują klocki 0 986 424 706. W katalogu przy tych klockach jest też napisane, że zamiennie ten numer 0 986 494 050. Czy ktoś wie o co chodzi z tymi numerami ? Czyżby Bosch produkował takie same klocki pod dwoma różnymi numerami ?
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam Krótko i na temat. Wg katalogu internetowego Bosch do mojego auta pasują klocki 0 986 424 706. W katalogu przy tych klockach jest też napisane, że zamiennie ten numer 0 986 494 050. Czy ktoś wie o co chodzi z tymi numerami ? Czyżby Bosch produkował takie same klocki pod dwoma różnymi numerami ? to ten sam klocek a oznaczenia rózne jest to prawdopodobnie powodem zmiany mieszanki ale aby byc pewnym poproś o pokazanie jednego i drugiego klocka obejrzyj je dokładnie, zwróc uwage na te elementy które wchodzą do tłoczka mogą sie delikatnie róznić, ale niekoniecznie
bubbba Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam Krótko i na temat. Wg katalogu internetowego Bosch do mojego auta pasują klocki 0 986 424 706. W katalogu przy tych klockach jest też napisane, że zamiennie ten numer 0 986 494 050. Czy ktoś wie o co chodzi z tymi numerami ? Czyżby Bosch produkował takie same klocki pod dwoma różnymi numerami ? to ten sam klocek a oznaczenia rózne jest to prawdopodobnie powodem zmiany mieszanki ale aby byc pewnym poproś o pokazanie jednego i drugiego klocka obejrzyj je dokładnie, zwróc uwage na te elementy które wchodzą do tłoczka mogą sie delikatnie róznić, ale niekoniecznie Devastation na Ciebie zawsze można liczyć . Mi się wydaje (ale to tylko moje domysły) że jeden klocek jest zamieniany (wypierany) przez firmę Bosch drugim klockiem, także za chwilę na rynku pozostanie jeden z nich
Dev Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bosch nie robi klocków... tylko Pagid ale to dobra jakośc :good:
Rekomendowane odpowiedzi